Přejít na obsah

Brno a Jihomoravský kraj

Ol@f

Doporučené příspěvky

Globus - Lipuvka bych vubec nejezdil to uz to bude rychlejsi objet Bystrc - Jinacovice - Kurim - Tisnov a pak po 377 Zelezne - Rohozec - Zernovnik - Cerna Hora a nebo z Tisnova na Bystrici a pak po 357 do Jimramova a odtam po 360 nase trasa Policka - Litomysl - Usti nad Orlici a pak po 14 na Libchavy a Ceske Libchavy a pak uz jen dolu po 312 na Hejnice a Dluhonovice a vytouzeny Zamberk - cele to mas na 2.5 hodiny 134 km a provoz bude uplne jinej nez na Svitavy.

A ano nejjednosussi bude hledat tu nejhlucnejsi chatku s plastenkou pred

Odkaz ke komentáři

Borcí, pojeďte někdo přes Bystřici a hoďte mě domů...xD Jinak přes kuřim už se dá, je to zavřený za odbočkou na vlakáč jen po tu světelnou, takže odbočíš k vlakáči atd atd je to tam značený...A ten most mezi čebínem a hradčanama už je taky v oukeji...spíš to bude ucpaný už od globusu...

Odkaz ke komentáři
  • o 2 týdny později...

Tak zítra jedem s tátou vyzvednout OIII a jeho současná OII bude mít nového hrdého majitele...Mě :) Takže příště už se určo přidám na dvoustopém vozidle...Jinak pánové prosba...Budu na OII před FL s dešťákem ale přepínač bez polohy auto, předělávat vypínač s polohou auto...Vyčetl jsem tu na fóru, že se musí od toho vypínače natáhnout kablík do nějaké jednotky...Nevíte někdo jak na to?

Odkaz ke komentáři
  • o 2 týdny později...

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...