Jump to content

Brno a Jihomoravský kraj

Ol@f

Recommended Posts

Kajman: ano, bude to přesně v Mutěnicích, tam v tom "vinném kopečku" - Bůdy, jestli víš ;) já tam tomu říkám, že se tam zastavil čas.

Zatím jako sraz se plánuje ze soboty na neděli (více to prý vyhovuje). Ale se Skajem tam možná budem už od pátku :rolleyes:

A týden před tím pojedu na Otevřené vinné sklepy :wub::pivo:

Dnes budu mluvit s paní majitelkou, tak uvidíme, co dojednám/ujednám, případně co nového..

Budu rád, když se začne (alespoň obrazně sčítat seznam osob na přespání - nutně!) a těch, co by jen dojeli - ujednám nějaké "minimání" podmínky, páč předpokládám, že nebudete pít :lool:

No, taky jsem žil v domnění, že jseš jistej Jiřku :pivo:

a ty teď takhle, teda teda.. to si rozmyslím, taky jestli někam pojedu, když jsem tam už byl, dnes budu mít zase jejich vína, 2.4. další degustačka od nich a potom, že by znova?

Se uchlastám Mokrušou :wub::lol:

ale tak nějak to dopadne, uvidíme..

Ano, vidím to na ten 28/29 duben.

Pí. Mokrušová s námi počítá i s lidmi, kteří přijedou auty na pokec a nebudou pít, ale předpokládám, že si s námi dají část nějaké té bašty?

Takže bych to začal směřovat na:

1. přespím, degustuji (auto maticky připojené jídlo)
  2. přespím, nedegustuji (ale něco pojím)
  3. nepřespím, degustuji (pojím)
  4. nepřespím, nedegustuji (pojím)
  5. nepřespím, nedegustuji, nejím - dojedu pouze "pozdravit"

Nejpozději týden před začátkem akce chci mít vše zkompletované, dané do kupy a dle potřeby zaplacené případné zálohy (odvijí se dle požadavků ubytovatele/majitele sklepu, není to částka pro mě :lol: )

Jo a pokud by chtěl někdo dojet už v pátek, zajít někam do okolí, projíždka na kole atd.. proč ne, dá se domluvit i toto a udělat si celek víkend.

Účastníci zájezdu:

Přespí a pojí:

Olaf

Technikus

Dadacek

Skaja

Pojí, popije:

Kajman

Pouze dojedou:

Alesi

Aleš + Ivetka

Lubino ?

Všechno :(

• 2 weeks later...

Kajman: ok, takže budeš degustace, jídlo, zábava, pokec, kytaru asik můžeš vzít :) vyměníme ji za cimbálku :lol:

ale spát nebudeš. Je to tak?

Včera jsem mluvil s pí. Mokrušovou, tak týden dávám, než udělám "death line" ptže s tím spaním mimo objekt to potřebují vědět co nejdříve, aby to domluvili co nejblíže, že :pivo::palec:

Zatím jsou potvrzeni pouze 4 spáči

Olaf: tak jsou tam tuším 2x2 pokoje, ale pokusím se ti zařídit a nebo spíš navrhuji, že by tobě domluvili nějaký to solo spaní někde naproti, co? :)

dadacek: je to jak píšeš, všechno kromě spaní

Oukej, připrav si poplatek 500 :)