dadacek Posted March 18, 2012 Share Posted March 18, 2012 Kajman: ano, bude to přesně v Mutěnicích, tam v tom "vinném kopečku" - Bůdy, jestli víš ;) já tam tomu říkám, že se tam zastavil čas. Zatím jako sraz se plánuje ze soboty na neděli (více to prý vyhovuje). Ale se Skajem tam možná budem už od pátku A týden před tím pojedu na Otevřené vinné sklepy 0 Quote Link to comment
Kajman Posted March 19, 2012 Share Posted March 19, 2012 Mutěnice pod búdama znám, už jsem tam párkrát tropil ostudu :D 0 Quote Link to comment
dadacek Posted March 19, 2012 Share Posted March 19, 2012 Dnes budu mluvit s paní majitelkou, tak uvidíme, co dojednám/ujednám, případně co nového.. Budu rád, když se začne (alespoň obrazně sčítat seznam osob na přespání - nutně!) a těch, co by jen dojeli - ujednám nějaké "minimání" podmínky, páč předpokládám, že nebudete pít :lool: 0 Quote Link to comment
SKAJA Posted March 20, 2012 Share Posted March 20, 2012 Pokud by mi to vycházelo, taky bych se ukázal 0 Quote Link to comment
technikus Posted March 20, 2012 Share Posted March 20, 2012 jak vyšlo... co to vidím Jiříku? Já, ty, Dáda a Mároš jedeme přece pátek - neděle :D 0 Quote Link to comment
dadacek Posted March 20, 2012 Share Posted March 20, 2012 No, taky jsem žil v domnění, že jseš jistej Jiřku a ty teď takhle, teda teda.. to si rozmyslím, taky jestli někam pojedu, když jsem tam už byl, dnes budu mít zase jejich vína, 2.4. další degustačka od nich a potom, že by znova? Se uchlastám Mokrušou ale tak nějak to dopadne, uvidíme.. 0 Quote Link to comment
dadacek Posted March 22, 2012 Share Posted March 22, 2012 První dva termíny prosím vymazat, stejně je obsazeno 0 Quote Link to comment
technikus Posted March 22, 2012 Share Posted March 22, 2012 takže platí ten přelom duben/květen? 0 Quote Link to comment
dadacek Posted March 22, 2012 Share Posted March 22, 2012 Ano, vidím to na ten 28/29 duben. Pí. Mokrušová s námi počítá i s lidmi, kteří přijedou auty na pokec a nebudou pít, ale předpokládám, že si s námi dají část nějaké té bašty? Takže bych to začal směřovat na: přespím, degustuji (auto maticky připojené jídlo) přespím, nedegustuji (ale něco pojím) nepřespím, degustuji (pojím) nepřespím, nedegustuji (pojím) nepřespím, nedegustuji, nejím - dojedu pouze "pozdravit" Nejpozději týden před začátkem akce chci mít vše zkompletované, dané do kupy a dle potřeby zaplacené případné zálohy (odvijí se dle požadavků ubytovatele/majitele sklepu, není to částka pro mě ) Jo a pokud by chtěl někdo dojet už v pátek, zajít někam do okolí, projíždka na kole atd.. proč ne, dá se domluvit i toto a udělat si celek víkend. Účastníci zájezdu: Přespí a pojí: Olaf Technikus Dadacek Skaja Pojí, popije: Kajman Pouze dojedou: Alesi Aleš + Ivetka Lubino ? Všechno :( 0 Quote Link to comment
Kajman Posted April 1, 2012 Share Posted April 1, 2012 Kajman ne že "pouze dojede" ale i pojí, hlavně popije, a když bude zájem i kyteru vezme, zabéká :D 0 Quote Link to comment
Petta Posted April 3, 2012 Share Posted April 3, 2012 Zdravím Vás.. Omlouvám se, ale to stěhování a zařizování bytu vzalo všechen volný čas.. Teď už je klidněji, tak 11. dorazím se na vás podívat.. 0 Quote Link to comment
dadacek Posted April 3, 2012 Share Posted April 3, 2012 Kajman: ok, takže budeš degustace, jídlo, zábava, pokec, kytaru asik můžeš vzít :) vyměníme ji za cimbálku ale spát nebudeš. Je to tak? Včera jsem mluvil s pí. Mokrušovou, tak týden dávám, než udělám "death line" ptže s tím spaním mimo objekt to potřebují vědět co nejdříve, aby to domluvili co nejblíže, že Zatím jsou potvrzeni pouze 4 spáči 0 Quote Link to comment
technikus Posted April 3, 2012 Share Posted April 3, 2012 to bude grupáček Olaf Technikus Dadacek Skaja 0 Quote Link to comment
Ol@f Posted April 3, 2012 Author Share Posted April 3, 2012 solo pokoj prosim 0 Quote Link to comment
technikus Posted April 3, 2012 Share Posted April 3, 2012 paní má jen jednu grupáč ložnici :P 0 Quote Link to comment
Kajman Posted April 3, 2012 Share Posted April 3, 2012 dadacek: je to jak píšeš, všechno kromě spaní 0 Quote Link to comment
SKAJA Posted April 3, 2012 Share Posted April 3, 2012 OK, začíná to nabírat reálné obrysy, což se mi líbí ...Grupáč ložnice nebude problém, Ol@f si holt vezme postel a my se někam poskládáme...a nebo obráceně, to záleží, co si odhlasujeme 0 Quote Link to comment
dadacek Posted April 3, 2012 Share Posted April 3, 2012 Olaf: tak jsou tam tuším 2x2 pokoje, ale pokusím se ti zařídit a nebo spíš navrhuji, že by tobě domluvili nějaký to solo spaní někde naproti, co? :) dadacek: je to jak píšeš, všechno kromě spaní Oukej, připrav si poplatek 500 :) 0 Quote Link to comment
Ol@f Posted April 5, 2012 Author Share Posted April 5, 2012 tak za tyden uz si budeme rikat ze to bylo fajn a ze se tesime napriste, takze hlaste se pekne vsichni 0 Quote Link to comment
dadacek Posted April 5, 2012 Share Posted April 5, 2012 Jo za týden si to říkat budu.. středa večer - privátní degustace Znovín, čtvrtek další degustace (pravidelná) vínu zdar 0 Quote Link to comment
SKAJA Posted April 5, 2012 Share Posted April 5, 2012 Tentokrát nebudu, což samozřejmě nikoho nezajímá, ale jen pro pořádek to hlásím dopředu. 0 Quote Link to comment
dadacek Posted April 5, 2012 Share Posted April 5, 2012 skaja: učíš se doufám, že jídlo bude přijatelné :lool: (ale dle webu asi jo). 0 Quote Link to comment
Ol@f Posted April 5, 2012 Author Share Posted April 5, 2012 me to bylo jasni jak jsem videl ten Znovin, skoda budes chybet, minimalne Fido bude hladem pac ten si bez tebe neobjedna 0 Quote Link to comment
dadacek Posted April 10, 2012 Share Posted April 10, 2012 Tak posezení/popití/požrání ve sklípku zatím vypadá takto a je potvrzeno: 4spící, z toho Olaf solo pokoj mimo sklep (paní majitelová zařídí). 5lidí na žranicu. Myslel jsem, že nás bude víc, ale co už 0 Quote Link to comment
technikus Posted April 10, 2012 Share Posted April 10, 2012 Psal Milhauz na jiné forum, že se zítra možná ukáže B) 0 Quote Link to comment
lubinob Posted April 10, 2012 Share Posted April 10, 2012 Zajtra sa snáď ukážem aj ja.. ale sklípek mi nevychádza.. :( 0 Quote Link to comment
pentadius Posted April 10, 2012 Share Posted April 10, 2012 Vypadá to slibně, i já se ukážu se svojí maličkostí :) 0 Quote Link to comment
Jim Posted April 10, 2012 Share Posted April 10, 2012 já taky počitám, bude pokec u aut? že bych si dovezl dluhý kouř B) 0 Quote Link to comment
Recommended Posts