Alessi Posted August 4, 2012 Share Posted August 4, 2012 .... kdybych si měl kupovat Fabii (když pominu model RS) tak bych šel do Monte Carla 0 Quote Link to comment
technikus Posted August 4, 2012 Share Posted August 4, 2012 Mi povídej ... mám hlavu jak balon, za stejnou cenu Monte Carlo a nebo Elegance ... rozdíly? Obě mají digi klimu, takže se spíš dívám na absenci tempomatu, zadní el. oken, vyhřívání sedaček apod., ale zase Monte Carlo mě láká těmi černými doplňky, 3ramenným volantem a sport. sedačkami s červeným obšitím ... co se týče toho tempomatu, ten se na foru snadno sežene, zadní el. okna nejsou až tak prioritní a výhřev je otázka, ale opět je lze dodělat... hlavně mi šlo o tu digi klimu a to obě splňují, tak uvidíme, v úterý ve 12 hodin jdu na pobočku v Praze, kde se mi bude věnovat nějaký prodejce. Jinak Fabii nyní na vyblbnutí, Octavii až po třicítce na stáří :D 0 Quote Link to comment
Alessi Posted August 4, 2012 Share Posted August 4, 2012 ... jak píšeš, tempomat a sedadla doděláš a zadní okna v elektrice, tě moc zajímat nemusí, protože ty vzadu nesedíš. A když vedle sebe zaparkujou elegance a monte carlo, tak tu eleganci každej přehlídne. Neváhal bych ani minutu a bral monte carlo 0 Quote Link to comment
pentadius Posted August 4, 2012 Share Posted August 4, 2012 pentáku nešla by domluvit nějaká prohlídka u vás? nebo jsem jedinej koho by to zajímalo? No nevím, jestli ta potvora vůbec pojede, v pátek to zdechlo :D Co se týče exkurze, určitě by to šlo. Jen nevím co by Vás zajímalo ... 0 Quote Link to comment
technikus Posted August 4, 2012 Share Posted August 4, 2012 Maximální možná exkurze ;) 0 Quote Link to comment
SKAJA Posted August 4, 2012 Share Posted August 4, 2012 Hej, to Monte Carlo bych bral hned ...Je to jedna z mála odvážnějších stylovek od škodovky, který si člověk hned všimne ;) ...Eleganci si nech na důchod :P 0 Quote Link to comment
pentadius Posted August 4, 2012 Share Posted August 4, 2012 Taky bych šel raději do třeba žluté Monte Carlo než do elegance, to má dneska každej obchoďák Něco o exkurzi nahodím ve středu na srazu ... 0 Quote Link to comment
Alessi Posted August 4, 2012 Share Posted August 4, 2012 Hej, to Monte Carlo bych bral hned ...Je to jedna z mála odvážnějších stylovek od škodovky, který si člověk hned všimne ;) ...Eleganci si nech na důchod :P ... přesně tak 0 Quote Link to comment
technikus Posted August 7, 2012 Share Posted August 7, 2012 Přátelé a kamarádi, tak jsem přišel od jednoho poměrně velikého prodejce aut Škoda v Praze a jsem poměrně naštvaný. Dívali jsme se na 7 aut, ano, opravdu 7 různých barevných kombinací ale na každém byla nějaká rýha, škrábanec a to opravdu na každém. Vím že jde o roční auta, ale kdy jsou ty časy co byly předváděčky hýčkány a bylo o ně pečováno, tohle mě doslova úplně zničilo náladu :o Takže budu hledat dál a nebudu nic uspěchávat. Na druhou stranu si prodejce cením, sám mi u některých modelů prozradil, že byl lakovaný nárazník a v jednom modelu dokonce měněný motor. Přesto se nic neděje, kdo má čas a chuť, těším se v pátek od 19.hodin v Olympii. ;) 0 Quote Link to comment
Ol@f Posted August 8, 2012 Author Share Posted August 8, 2012 sraz fakt povedenej, tentokrat se afterparty konala mezi Lisni a Ochozem :prcprc: :prcprc: 0 Quote Link to comment
technikus Posted August 8, 2012 Share Posted August 8, 2012 To máš domů celkem daleko 0 Quote Link to comment
SKAJA Posted August 8, 2012 Share Posted August 8, 2012 Jj, paráda Dnešní sraz byl ve znamení velkých změn. Chyběl Fido, jako hlavní chod se podávaly bramboráčky a afterparty se konala viz výše :D Ale tu spanilou jízdu by to chtělo zařazovat pravidelně, abych si to trošku najel, takhle "poslepu" je to celkem dobrá divočina 0 Quote Link to comment
Jim Posted August 9, 2012 Share Posted August 9, 2012 kurna já budu muset jednou vydržet dokonce :( 0 Quote Link to comment
lubinob Posted August 9, 2012 Share Posted August 9, 2012 tiež si budem musieť nájsť čas aj na afterparty.. Skajo keď ty si išiel "poslepu" tak ja asi ani oči neotvorím.. :D 0 Quote Link to comment
pentadius Posted August 9, 2012 Share Posted August 9, 2012 Dobrá akce, nakonec jsem měl v nádrži ještě 6 litrů :D 0 Quote Link to comment
Ol@f Posted August 9, 2012 Author Share Posted August 9, 2012 no kdo by to zvladl po slepu by byl urcite Roman, ten to vcera lital no ani radeji rikat to nebudu. Jinak ten modrej FL byl nakonec kolega z prace, kterej se k nam mel na srazu pripojit ale nevim proc nedosel, respektive si neprisedl v cole. Priste uz to takova divocarna nebude, teda aspon ne z me strany, uz tam budou zpet 19" a klasickej problem se skrtanim gum o karoserii. Marku kde ty ses ztratil ? Cestou domu jsme to brali pres Kohoutky a tam jsem ty Micheliny v te vracecke pekne rozespival 0 Quote Link to comment
p2p Posted August 9, 2012 Share Posted August 9, 2012 Mrzi mne ze jsem nedorazil , sluzebka se nedala odlozit ale prosta si to snad zopakujem 0 Quote Link to comment
pentadius Posted August 9, 2012 Share Posted August 9, 2012 Marku kde ty ses ztratil ? Cestou domu jsme to brali pres Kohoutky a tam jsem ty Micheliny v te vracecke pekne rozespival Já se vracel přes Benzinu u kamenolomu, kde jsem ještě tankoval v oblasti snad nejlevnější benzín (37,90 Kč/l) 0 Quote Link to comment
Alessi Posted August 9, 2012 Share Posted August 9, 2012 ... ještě že jsem se zdekoval dřív to by zas byla divočina B) 0 Quote Link to comment
dadacek Posted August 9, 2012 Share Posted August 9, 2012 Byl to luxus :-) i afterparty, ale vezmu si teda příště lahvové a příště předá Skaja kartičku na 50hal slevu u Benziny vám Benzinářům 0 Quote Link to comment
technikus Posted August 10, 2012 Share Posted August 10, 2012 Ahoj všem kamarádi, připomínám, že dnes, tj 10.8. budu minimálně já, Kubiik, JRM a Lugo na střeše v Olympii od 19.hodin a budeme se na vás těšit. ;) 0 Quote Link to comment
Tomulik Posted August 14, 2012 Share Posted August 14, 2012 Ahoj lidi, jsem u Vás v klubíku novátorem.Ve středu jsem se byl poprvé podívat na srazík....jak probíhá....jaký jsou tam lidi atd. :) Koukal jsem z povzdálí :) Nakonec jsem vezl kamaráda domů a náhodou jsem se přidal k afterparty :D No......bylo to zajímavé.Druhý den v práci jsem zjistil že ten koho jsem měl v zádech byl Ol@f. :) 0 Quote Link to comment
dadacek Posted August 14, 2012 Share Posted August 14, 2012 JOjo, Olaf povídal a ta RS co se tě držela pak za Bukovinkou byla v osazení posádky Skaja a já 0 Quote Link to comment
Tomulik Posted August 15, 2012 Share Posted August 15, 2012 Ale naší posádce přišlo, že jste tomu moc nedavali.Hlavně v těch zatáčkách. :D Ale jinak ...jak říkám 0 Quote Link to comment
SKAJA Posted August 15, 2012 Share Posted August 15, 2012 No, protože nás brzdila nějaká OII FL co chtěla závodit 0 Quote Link to comment
Ol@f Posted August 15, 2012 Author Share Posted August 15, 2012 No, protože nás brzdila nějaká OII FL co chtěla závodit normalne hlaska o nicem a na zimnich spagatech to uz ma grady :prcprc: :prcprc: 0 Quote Link to comment
technikus Posted August 18, 2012 Share Posted August 18, 2012 Zdravím přátelé a kamarádi, jelikož jsem dnes koupil nový vůz, pokusím se být v Brně poměrně častěji, konkrétně opět víkend 31.8.-2.9. Kdyby měl někdo čas a chuť, můžeme se sejít a někam zajít ;) 0 Quote Link to comment
Jim Posted August 19, 2012 Share Posted August 19, 2012 blahopřeju a těším se na prlézačku ;) PS. máš ten systém samozastavení před chodcem? takhle to zskoušeli na sraze starých šáde http://automix.atlas.sk/testy/798483/video-skoda-citigo-zastavi-aj-bez-vodica 0 Quote Link to comment
technikus Posted August 19, 2012 Share Posted August 19, 2012 Mám City Drive Safe ale při včerejším pokusu asi se 40 cm krabicí to nezastavilo. Zřejmě to musí být vyšší, ale pak mi to přijde spíš na dospělé chodce než třeba děti a nebo to je pouze na větší překážku, třeba auto. Každopádně seženu velkej kartón a vyzkouším. Jinak se pokusím založit nové vlákno a tam o své zelenádĕ psát. 0 Quote Link to comment
Recommended Posts