Jump to content

Brno a Jihomoravský kraj

Ol@f

Recommended Posts

Mi povídej ... mám hlavu jak balon, za stejnou cenu Monte Carlo a nebo Elegance ... rozdíly? Obě mají digi klimu, takže se spíš dívám na absenci tempomatu, zadní el. oken, vyhřívání sedaček apod., ale zase Monte Carlo mě láká těmi černými doplňky, 3ramenným volantem a sport. sedačkami s červeným obšitím ... co se týče toho tempomatu, ten se na foru snadno sežene, zadní el. okna nejsou až tak prioritní a výhřev je otázka, ale opět je lze dodělat... hlavně mi šlo o tu digi klimu a to obě splňují, tak uvidíme, v úterý ve 12 hodin jdu na pobočku v Praze, kde se mi bude věnovat nějaký prodejce.

Jinak Fabii nyní na vyblbnutí, Octavii až po třicítce na stáří :D

... jak píšeš, tempomat a sedadla doděláš a zadní okna v elektrice, tě moc zajímat nemusí, protože ty vzadu nesedíš. A když vedle sebe zaparkujou elegance a monte carlo, tak tu eleganci každej přehlídne. Neváhal bych ani minutu a bral monte carlo

Přátelé a kamarádi,

tak jsem přišel od jednoho poměrně velikého prodejce aut Škoda v Praze a jsem poměrně naštvaný. Dívali jsme se na 7 aut, ano, opravdu 7 různých barevných kombinací ale na každém byla nějaká rýha, škrábanec a to opravdu na každém. Vím že jde o roční auta, ale kdy jsou ty časy co byly předváděčky hýčkány a bylo o ně pečováno, tohle mě doslova úplně zničilo náladu :o Takže budu hledat dál a nebudu nic uspěchávat. Na druhou stranu si prodejce cením, sám mi u některých modelů prozradil, že byl lakovaný nárazník a v jednom modelu dokonce měněný motor.

Přesto se nic neděje, kdo má čas a chuť, těším se v pátek od 19.hodin v Olympii. ;)

Jj, paráda palec.gif Dnešní sraz byl ve znamení velkých změn. Chyběl Fido, jako hlavní chod se podávaly bramboráčky a afterparty se konala viz výše :D

Ale tu spanilou jízdu by to chtělo zařazovat pravidelně, abych si to trošku najel, takhle "poslepu" je to celkem dobrá divočina laugh.gif

no kdo by to zvladl po slepu by byl urcite Roman, ten to vcera lital no ani radeji rikat to nebudu. Jinak ten modrej FL byl nakonec kolega z prace, kterej se k nam mel na srazu pripojit ale nevim proc nedosel, respektive si neprisedl v cole.

Priste uz to takova divocarna nebude, teda aspon ne z me strany, uz tam budou zpet 19" a klasickej problem se skrtanim gum o karoserii.

Marku kde ty ses ztratil ? Cestou domu jsme to brali pres Kohoutky a tam jsem ty Micheliny v te vracecke pekne rozespival

Ahoj lidi,

jsem u Vás v klubíku novátorem.Ve středu jsem se byl poprvé podívat na srazík....jak probíhá....jaký jsou tam lidi atd. :) Koukal jsem z povzdálí :) Nakonec jsem vezl kamaráda domů a náhodou jsem se přidal k afterparty :D No......bylo to zajímavé.Druhý den v práci jsem zjistil že ten koho jsem měl v zádech byl Ol@f. :)

Mám City Drive Safe ale při včerejším pokusu asi se 40 cm krabicí to nezastavilo. Zřejmě to musí být vyšší, ale pak mi to přijde spíš na dospělé chodce než třeba děti a nebo to je pouze na větší překážku, třeba auto. Každopádně seženu velkej kartón a vyzkouším. Jinak se pokusím založit nové vlákno a tam o své zelenádĕ psát.