ferko12 Odesláno Srpen 30, 2018 Sdílet Odesláno Srpen 30, 2018 Dobrý deň, v kufri O1, liftback 2001 si chcem urobiť osvetlenie z LED pásika, ktorý napojím na osvetlenie kufra. Pri ťahaní kábla som si všimol, že pri ľavom svetle je na kostriacom bode pripojený kábel, ktorý je zapojený do zväzku do zadného svetla. (Obrázok 1) Ku káblu do osvetlenia kufra je podobne pripojený tretí vodič. Celé je to zaliate v niečom, čo vyzerá ako epoxidové lepidlo. (Obrázok 2) Káblový zväzok nie je vedený v okách ale vedľa nich. Je to takto zapojené originálne, alebo je to niečo opravované či dorábané? Záleží mi na tom, aby osvetlenie samé zhaslo po určitom čase, tak, ako to má byť, ale keď je prikostrené napriamo, neviem či to bude fungovať. Ďakujem za odpoveď 0 Citovat Odkaz ke komentáři
KaJe Odesláno Srpen 30, 2018 Sdílet Odesláno Srpen 30, 2018 Vše vypadá jako origo. Můžeš být klidný. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ferko12 Odesláno Srpen 31, 2018 Autor Sdílet Odesláno Srpen 31, 2018 Ďakujem. Najviac ma zmiatlo vedenie káblového zväzku popri originálnym okám. Ale keď to má byť tak originálne som spokojný. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jonny8888 Odesláno Březen 3, 2020 Sdílet Odesláno Březen 3, 2020 Ahojte ja mam skoda octavia combi2 a mam takito problem vohodilo mi tu malu olejnicku ze vadne cidlo auto fo dielni ake zaroven mi prestalo ist kurenie teda ventilatori a stierace ventilator je funkcny mal som ho napojeni na baterku poradi mi niekto co mam stim robit dakujem 0 Citovat Odkaz ke komentáři
NameNotFound74 Odesláno Březen 3, 2020 Sdílet Odesláno Březen 3, 2020 Zkus to dát do příslušné sekce fóra a ne do osvětlení kufru 😉 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.