Jogyyyy Odesláno Září 5, 2018 Sdílet Odesláno Září 5, 2018 Zdravím, před třemi dny jsem pocítil z ničeho nic za jízdy při přidání plynu cukání celého auta, zastavil jsem otevřel jsem kapotu a motor sebou pěkně házel. Hned jsem měl podezření že jede na 3 válce. Vypnul jsem to, nastartoval a jelo to normálně. Zajel jsem na diagnostiku a tam se potvrdily ty 3 válce a chyba - vynechání válec č.1. Teď už se to děje každý den předtím než se zahřeje motor, vypnu zapnu a je to ok. Myslíte že mám rovnou nechat vyměnit kabely ke vstřikům nebo přehodit vstřik na jiný válec a čekat až se to stane znova a připojit to jestli je to zase na prvním válci. Je vůbec možný kdyby to bylo zavadou na vstřiku že by to po vypnutí a zapnutí zase jelo normálně? Vážím si vaší pomoci ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
peteres Odesláno Září 10, 2018 Sdílet Odesláno Září 10, 2018 Co dáš za prehozeni vstriku, bude stát kabeláž (2 000 Kč), mě už místy na restart přestalo reagovat a kabeláž problém vyřešila, výměna svépomocí... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jogyyyy Odesláno Září 13, 2018 Autor Sdílet Odesláno Září 13, 2018 Byli to kabely 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.