Přejít na obsah

BMW M3 neboli Šmoulinka

romariooo

Doporučené příspěvky

tak když si musíš objednávat asistenty na řízení, tak se nedivím ani :-D 

stačilo když mě to jednou při předjížení začlo pískat a brzdit u fabie 3, od té doby do auta se zapnutými asistenty nesednu.... 

jinak tomáš asi začne jezdit se svým dieslovým monstrem těžkým závody na čas :-D 

Upraveno uživatelem marekczek
Odkaz ke komentáři

Jen ten člověk ani netuší, o čem píše, tož tak. V závodních autech jsou sekvenční převodovky, protože s klasickým manuálem by jsi si na závodech ani neuprdnul. Není šance. Ale furt bude někdo, kdo vůbec nemá představu, protože v tom nikdy neseděl, mudrovat. V sériovém autě asi těžko budeš mít závodní převodovku. Takže u manuálu v sériovce, byť s brutálním výkonem, nebudeš mít takovou převodovku nikdy a tedy při závodu jsi bez šance s manuálem. Ano, můřeš třeba více blbnout, ale na vytěžení potenciálu auta to není. Já ti rozumím co myslíš a ty asi taky víš o čem píšu, ale ten člověk vůbec nevím, o čem tady píše.

Odkaz ke komentáři

Ale já ti furt říkám, já nejezdím závody ani je jezdit nechci, takže automat mě nic nezrychlí :-D ty taky závody nejezdíš.... bávím se furt o street legal car s spz....

začal si psát, že si řídil nějakou M3 s manuálem na SPZkách a že si to nezvládáls řídit, řadit, mačkat těžší spojku a využít potenciál toho auta:-D tak já ti píšu, že je to uplně ok a nemám s tím problém, protože mě je jedno jestli zařadím o půl sekundy dýl nebo dřív....

nic nemá to cenu, už opravdu končím :-D

Upraveno uživatelem marekczek
Odkaz ke komentáři
před 1 hodinou, marekczek napsal:

Ale já ti furt říkám, já nejezdím závody ani je jezdit nechci, takže automat mě nic nezrychlí 😄 ty taky závody nejezdíš.... bávím se furt o street legal car s spz....

začal si psát, že si řídil nějakou M3 s manuálem na SPZkách a že si to nezvládáls řídit, řadit, mačkat těžší spojku a využít potenciál toho auta:-D tak já ti píšu, že je to uplně ok a nemám s tím problém, protože mě je jedno jestli zařadím o půl sekundy dýl nebo dřív....

nic nemá to cenu, už opravdu končím 😄

Já jsem psal, že nemáš šanci potenciál vyždímat na maximum, ne že jsem to nezvládal. Zvládal, ale kdybych byl schopen řadit rychleji, bylo by to o něčem jiném ještě.

Odkaz ke komentáři

Tak vcera trapas jako kráva...zaparkuju na Fashion arene a asi po hodine se vracim k autu a auto nikde...

Ty vole!!! Dobrej šok. Tak vytáčim operatora ze me asi ukradli auto at ho najdou 🙂

po pulhodine hledani auto bylo zaparkovane na stejnem miste jako pred hodinou. Tak to bude sakra drahe parkovani...dopiče 😞

tak zpatky do Hradce jsem letel tak nasranej ze behem 100km byla pulka nádrže papa.

hold i muži maji sve dny...

Odkaz ke komentáři

Jo, tohle mám, můžu kouknout na polohu svoji a auta. Romane, a co ten úsekáč na D11, ten jsi si k těm 5 nebo 6 tis. za neoprávněný zásah taky přidal? Ale tohle se mi taky podařilo, ještě v devadesátých letech. Zaparkoval jsem auto a nejspíš jsem zapomněl kde a asi jsem hledal na obvyklých místech. Prostě skončily přednášky a já celej hotovej, že mi někdo šlohnul 120cu. Na a po nějaké chvíli hledání jsem to nahlásil na PČR. Bylo mi trapně, když se našla. Ale zase mě to tehdá nic nestálo.

Odkaz ke komentáři

Presne tak...zaleži zda mate zaplaceny satelit. Pokud ne tak neni videt pohyb vozidla jen lokalizace kde se zrovna nachazi.

Jinak z D11 ani z Prahy mi nic neprislo. Ale to je jeste brzo. Oni na to maji rok nebo se pletu?

Maro co to je za aplikaci? To je placena sluzba popr.kde ji muzu zaktivovat? Diky

Odkaz ke komentáři

Jelikož tam mám nadstandartni vztahy tak snad platit navic nebudu nic...

To se mi nikdy nestalo. Docela trapas ale coz už...

Zitra s tim jede  ráno syn na letiste...to zas budu nervni jak prase aby se nic nestalo 🙂

Je to už pomalu veterán :)))) myslim M3 :)))

Upraveno uživatelem romariooo
Odkaz ke komentáři

Tomáši: kluk je docela vyjezděný a má to v hlavě srovnané. Ma stejne jako ja respekt z auta. Hodne se o tom bavime navic uz dva roky jezdi jako ridič brigadne v hustém městském provoze a rozváži pizzu.

Akorat me malinko udelal vitr v nádrži 🙂 ráno jsem mu natankoval za tisic a kdyz dojel zpet po ujeti cca 300km tak tam mel čtvrtku nádrže 🙂

hlavne ze je M3 už zaparkovaná v garáži ale je pravda že jsem měl malinko nervičky...

Upraveno uživatelem romariooo
Odkaz ke komentáři

Jeste pred týdnem ale to omezeni před Prahou na D11 bylo. Je pravda že meřeni jsem si nevšiml a předježdělo me dost aut 🙂

Jsem neštaatný z tech much a mušek na prednim narazniku. To snad ani nemá cenu čistit. Čim to davate pryč? Je na to nejaky vylozene prostredek?

Jinak ted jsem mluvil se znamym kteremu namerili 185 na dalnici a automaticky přichazi o papiry na 3 mesice. Šilena predstava.

Odkaz ke komentáři

Na musky je nejucinejsi teplej mokrej hadr(samozrejme mikrovlakno, ne hadr na zem;-) ) a nechat to odmocit..
Popripade nastrikat nejakej pripravek, dat na to preba kuchynske papirove uterky, zase nastrikat a nechat chvilku pusobit, potom uz to vetsinou jde pouze tlakem vody sundat.

Odkaz ke komentáři
  • Dakie locked this topic
Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...