romariooo Odesláno Říjen 3, 2019 Autor Sdílet Odesláno Říjen 3, 2019 Svině zkurvený! Závist dopiči. Čekam na Policii. To je zlej sen 😞 Odkaz ke komentáři
header009 Odesláno Říjen 3, 2019 Sdílet Odesláno Říjen 3, 2019 Tvl, to mi neříkej, že ti to někdo odřel ? Odkaz ke komentáři
krysarr Odesláno Říjen 3, 2019 Sdílet Odesláno Říjen 3, 2019 No ty voe, kde, co, hodne? 😞 Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Říjen 3, 2019 Sdílet Odesláno Říjen 3, 2019 fakt to není možný co ti udělali.... Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Říjen 3, 2019 Autor Sdílet Odesláno Říjen 3, 2019 Predbežna škoda 120 tisic Kč vcetne bixenonu. Vypada to na smažku. 3 hodiny trapeni a pak výslech na Policii. Zlej sen. Bylo tam prej vic aut ale moje to odsralo nejvic. Nemam ani chut ani silu davat fotky. Odkaz ke komentáři
Petr81 Odesláno Říjen 4, 2019 Sdílet Odesláno Říjen 4, 2019 Jestli bylo víc auto, aspoň víš, že to nebylo proti tobě. Ale stejně na .... Odkaz ke komentáři
TomasB Odesláno Říjen 4, 2019 Sdílet Odesláno Říjen 4, 2019 Romane, soucítím s tebou. Ty na to máš vyloženě smůlu. Odkaz ke komentáři
Lancelot Odesláno Říjen 4, 2019 Sdílet Odesláno Říjen 4, 2019 Ty vole, to je pešek. Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Říjen 4, 2019 Sdílet Odesláno Říjen 4, 2019 zavistivy kundy no.... kdyby sel radsi do prace a vydelal si na nej. Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Říjen 4, 2019 Sdílet Odesláno Říjen 4, 2019 Tak to me mrzi, zrovna tenhle mazluk, o duvod vic dat folii? Odkaz ke komentáři
krysarr Odesláno Říjen 4, 2019 Sdílet Odesláno Říjen 4, 2019 No to si delas prdel, ach jo 😞 Strilet malo, smazouny… Odkaz ke komentáři
jirka3 Odesláno Říjen 4, 2019 Sdílet Odesláno Říjen 4, 2019 Co se vubec stalo? Nejakej vandal nebo ti to nekdo opucoval autem a ujel? Kazdopadne chapu, ze to radne nastve😒 Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Říjen 4, 2019 Sdílet Odesláno Říjen 4, 2019 před 6 hodinami, Dakie napsal: Tak to me mrzi, zrovna tenhle mazluk, o duvod vic dat folii? tohle ti folie nezachrání Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Říjen 4, 2019 Autor Sdílet Odesláno Říjen 4, 2019 Kluci ja jsem tak nasranej ze nemam chut ani davat fotky... Vcera prijel technik od Policie s vybavenim a cele to dve hodiny fotili a merili,ptali se kolemjdoucich ale bohuzel stalo se to pred fitkem kde nejsou kamery a dost se tam kradou kola. Vyslechli i bezdaka co.tam.zrovna v ten moment delal bordel a kričel. Po.ohledani jsem jel na sluzebnu kde jsem strávil dalsi hodinu. Vse se sepsalo. Behem dvou mesicu by to meli uzavřit. Snad! Jelikoz se mi nechce platit 150 z vlastni kapsy. Dnes auto bylo objednano na servis az 4.11 zrovna datum kdy se vracim z Řima. Budu mit nahradni Bawo a doufam ze M4. Mimo zadku auta je namalovana p*ca na kapote a vzal to vcetne bixenonu (cena cca 50 tisic jen za nej) co me ale prekvapilo tak budou menit cely predni naraznik. Domluvil jsem ze tam schovaji i omlaceny od kaminku prahy. Odkaz ke komentáři
Petr81 Odesláno Říjen 4, 2019 Sdílet Odesláno Říjen 4, 2019 Z tohohle je vidět prd, ale chápu, že to nasere. Na druhou stranu mohl se ti po tom proběhnout, pokopat. Takhle to naštěstí spraví jen lakyra.... Odkaz ke komentáři
krysarr Odesláno Říjen 4, 2019 Sdílet Odesláno Říjen 4, 2019 Neni tam fakt nic videt, ale jestli je to na tom miste, kde je to foceno, tak to musel byt nekdo, kdo to tam zna, nebo? Ze tam nejsou kamery, ze zrovna nekdo nepujde… a je to pomalovany nebo poskrabany? A svetla taky? Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Říjen 4, 2019 Sdílet Odesláno Říjen 4, 2019 @krysarr snad to romanovi nevadí, stejně už sem dával fotky. Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Říjen 4, 2019 Autor Sdílet Odesláno Říjen 4, 2019 (upraveno) Jo jo,ve špatný čas na špatném mistě a jak jel tim ostrým předmětem tak vzal i obě světla která mě serou teda minimálně jelikož bylo od kaminku.Vic mě sere lak i když většinou to je plast a odlehčené železo. Stejně to auto jen tak neprodám protože je to poslední model bez filtru pevnych částic a ucpávek.Když už tak jedině vzit na Poršáka(což je několik kroku jinde) hlavně prej co se týče převodovky ale na něj nemám ani mit nebudu dokud neprodám barák 😬 Kluci co tam včera přijeli tak řikali že toho je čim dal vic. Zkurvená závist no. Upraveno Říjen 4, 2019 uživatelem romariooo Odkaz ke komentáři
krocan Odesláno Říjen 4, 2019 Sdílet Odesláno Říjen 4, 2019 vrtule takovýhle kretény přitahuje Odkaz ke komentáři
MichalF Odesláno Říjen 4, 2019 Sdílet Odesláno Říjen 4, 2019 Ty voe todle nikdy nepochopim, jak nekdo muze byt tak vymastenej a takhle nekomu poskrabat auto ! Chapu, ze si nasranej, dostat ho tak do rukou co !? Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Říjen 5, 2019 Sdílet Odesláno Říjen 5, 2019 závist je hnusná no.... Odkaz ke komentáři
Mezonek Odesláno Říjen 5, 2019 Sdílet Odesláno Říjen 5, 2019 Tohle uz popsal klasik... Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Říjen 5, 2019 Autor Sdílet Odesláno Říjen 5, 2019 Teď jsem se byl podivat v garaži ...hoši. To je fakt k pláči!!! Neni sice nic promáčklého ale rejha jako kráva. To rozleštit urcite nepujde. Nemam s tim ani chut jezdit pritom jsme dnes byli domluveni do kina do Pardubic. Dopiče... Odkaz ke komentáři
HONZAV1 Odesláno Říjen 5, 2019 Sdílet Odesláno Říjen 5, 2019 Tohle je na zbláznění, obecně bych za tento vandalismus dával tvrdý postihy těžkou prací. Ne sekání rukou, to bychom je pak museli živit. Ber to z druhé strany, kdyby Ti to někdo buchnul a nebo i Ty sám, bylo by to horší. Pokud budou kluci v lakovně šikovní, nic nepoznáš, jsou to samostatné orámované, demontovatelné díly, horší by byly třeba dveře, to by se musel dělat celý bok. Pokud budeš mít nová světla, tak ji budeš mít ještě lepší, než teď. Jen odbočím, zjišťoval jsem tento týden, co stojí fulled na O3 fl a originál ca 34tis. Honza Odkaz ke komentáři
TomasB Odesláno Říjen 5, 2019 Sdílet Odesláno Říjen 5, 2019 Už to nebude originál, což pro mě je teda u auta konečná. Takové auto už mi nedělá radost. Takže je to každopádně moc špatné a posral bych se z toho. Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky