macinkus Odesláno Září 30, 2018 Sdílet Odesláno Září 30, 2018 Ahoj, potřebuji poradit. Po komplet výměně spojky s dvojhmotou (SACHS-koupena dle VIN od prověřeného prodejce) nejde občas vyřadit zpátečka a jednička. Resp. jdou ale velice, velice těžko. Pokud dojíždím např. do kolony, a jedničku vyřadím ještě za jízdy, tak to jde krásně lehce. Pokud ale zastavím, tak je to špatné. A motor má jiný zvuk, který po vyřazení zmizí. U zpátečky to je stejné, akorát ten zvuk motoru nepozoruji. Jedná se pouze o jedničku 1 a zpátečku. Zařadit jdou všechny rychlosti bez problémů. Když se problém vyskytne a zhasnu motor, tak jde vyřadit bez problému. Spojku měnil známý, který s tím má zkušenosti a nářadí k tomu, bohužel s tímhle si neví rady. Spojka odvzdušněna (pro jitotu 2x), převodový olej vyměněn. Motor 2.0 TDI BKD najeto 240.000. Děkuji za rady 0 Citovat Odkaz ke komentáři
petan76 Odesláno Říjen 2, 2018 Sdílet Odesláno Říjen 2, 2018 Ahoj rekl bych ze prevodovka ma vuli na hrideli. Podivej se na stranky p.Sixty- prevodovky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
macinkus Odesláno Říjen 3, 2018 Autor Sdílet Odesláno Říjen 3, 2018 Díky, má to tam uvedeno... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mik 164 Odesláno Listopad 19, 2018 Sdílet Odesláno Listopad 19, 2018 100% vůle na hlavní hřídeli převodovky. Už to mám taky za sebou. Chyba převodovky MQ350. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
macinkus Odesláno Listopad 20, 2018 Autor Sdílet Odesláno Listopad 20, 2018 Už je v běhu jednání s p. Sixtou. Řešil jsi to u něj nebo někde jinde. A jak? Díky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Radim Odesláno Prosinec 20, 2021 Sdílet Odesláno Prosinec 20, 2021 V 30. 9. 2018 at 12:21, macinkus napsal: Ahoj, potřebuji poradit. Po komplet výměně spojky s dvojhmotou (SACHS-koupena dle VIN od prověřeného prodejce) nejde občas vyřadit zpátečka a jednička. Resp. jdou ale velice, velice těžko. Pokud dojíždím např. do kolony, a jedničku vyřadím ještě za jízdy, tak to jde krásně lehce. Pokud ale zastavím, tak je to špatné. A motor má jiný zvuk, který po vyřazení zmizí. U zpátečky to je stejné, akorát ten zvuk motoru nepozoruji. Jedná se pouze o jedničku 1 a zpátečku. Zařadit jdou všechny rychlosti bez problémů. Když se problém vyskytne a zhasnu motor, tak jde vyřadit bez problému. Spojku měnil známý, který s tím má zkušenosti a nářadí k tomu, bohužel s tímhle si neví rady. Spojka odvzdušněna (pro jitotu 2x), převodový olej vyměněn. Motor 2.0 TDI BKD najeto 240.000. Děkuji za rady Ahoj, povedlo se problém vyřešit? Mám teď stejný problém po výměně spojkove sady sachs. Před výměnou se to nestavalo. Stejný motor i ročník. Dekuju 0 Citovat Odkaz ke komentáři
macinkus Odesláno Prosinec 21, 2021 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 21, 2021 Ne. Moc nejezdím, tak jsem to tak neřešil. Stává se to občas. Oprava by mohla být přes p. Sixtu v M. Boleslavi nebo p. Šipoše v Praze. Chtějí ale přinést vyndanou převodovku. Měl jsem i nabídku výměny převodovky z bouračky. Držím palce 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.