mp777 Odesláno Říjen 1, 2018 Sdílet Odesláno Říjen 1, 2018 Dobrý den, prosím o radu, mám octavii 1,6, 75 KW, BFQ a mám problém se ztrácením oleje. Horní těsnění ventilového víka je vyměněno, kde hledat dále problém? Tesnění olejové vany? Nebo něco nad tím? Děkuji za tipy 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Říjen 1, 2018 Sdílet Odesláno Říjen 1, 2018 Tezko soudit, netece ti to kolem olejovyho filtru? Nejlepsi bude, kdyz spodek poradne odmastis a pak uvidis, kde tece cerstvy olej, ted je to vsechno poblity a to moc dobre nepoznas... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Radas Odesláno Říjen 1, 2018 Sdílet Odesláno Říjen 1, 2018 (upraveno) Není to od převodovky Upraveno Říjen 1, 2018 uživatelem Radas 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mp777 Odesláno Říjen 1, 2018 Autor Sdílet Odesláno Říjen 1, 2018 Filtr vepředu je suchý :-( Říkal jsem si, jestli to není tesnění olejové vany...je něco ještě výše co by mohlo být příčinou? Tesnění ventilového víka mám vyměněné a tam to neteče. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.