brasel Odesláno Říjen 13, 2018 Sdílet Odesláno Říjen 13, 2018 dobry den prosim vas mam privesny vozik a svetla sou led, mam novou stk ale kdyz to chci pripojit k autu tak to haze chyby a jen to problikava je prosim nejake reseni treba kodovani jednotky tazneho ?? dekuji moc vsem za radu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
h2oenergy Odesláno Říjen 16, 2018 Sdílet Odesláno Říjen 16, 2018 Bohužel překódovat se to nedá, jedině dát na vozík do světel odpory. Originál jednotka se s LED světlama nepopere. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Petr21 Odesláno Prosinec 25, 2018 Sdílet Odesláno Prosinec 25, 2018 Zdravím, chci se zeptat. Mám oct 2 před FL 2008, originál tažné z výroby odjimatelne a 13 pin zásuvku. Jenže vozík má 7 pin. Používám převodník, ale auto s ním neví, že vozík má připojený. Pískají senzory couvací a teď jsem se dozvěděl, že ESP špatně funguje, pokud neví, že má vozík připojený a hodi auto do smyku místo aby mu pomohlo. Údajně jde nějak předělat ta redukce. Věděl by někdo poradit? Děkuji 0 Citovat Odkaz ke komentáři
header009 Odesláno Prosinec 25, 2018 Sdílet Odesláno Prosinec 25, 2018 Ono záleží co máš za redukci evidentně. Mě ve stejné situaci funguje vše korektně.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Petr21 Odesláno Prosinec 25, 2018 Sdílet Odesláno Prosinec 25, 2018 No mám obyčejnou z hobby marketu :( compass nebo co to je za výrobce. Jde to nějak upravit aby to auto vědělo? Nebo jinou redukci sehnat? Ale co když to bude stejné.. :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Eddie29 Odesláno Prosinec 26, 2018 Sdílet Odesláno Prosinec 26, 2018 Tak to není origo tažné z vyroby, nebo neni nakodovano. I s prevodnikem to ma normalne funguvat 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Petr21 Odesláno Prosinec 26, 2018 Sdílet Odesláno Prosinec 26, 2018 Je to original z výroby. Mám to v kódu výbavy v kufru. A jak jej nakódovat? :( mám VAG, jen kdyby šlo říci cestu :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.