Přejít na obsah

Inspirace OI

Doporučené příspěvky

Vidíš to mě nenapadlo, ale myslím si, že i tak by to přes ty skosená žebra svítilo, sice hůř, ale určitě by to bylo lepší než bez světel, i když takhle jak to máš je 100% svítivost zajištěná :) . Teď mě ještě napadá, minulý týden jsem na jednom parkovišti viděl OI facelift co měla zajímavou masku, protože to vypadalo, jako by té masce chybělo každé druhé žebro. Nevím jestli se to tak dá koupit nebo jestli si to majitel upravil (žebra byla totiž nalakována v barvě auta), ale vypadalo to fakt dobře a světla za touhle maskou by taky neměly sebemenší problém se svícením :palec:

Odkaz ke komentáři
  • o 3 měsíce později...
  • o měsíc později...
  • o měsíc později...
  • o měsíc později...
  • o 3 měsíce později...
  • o měsíc později...
  • o 3 týdny později...
  • o 2 měsíce později...
  • o 9 měsíců později...
  • o 6 měsíců později...
  • o 2 měsíce později...
  • o měsíc později...

Ja si neviem pomoct, ale tie kolesá vtlačené do blatníkov sú ozaj podľa mňa hnus.. Vyzerá to tak "nezdravo" akoby malo auto niečo so strunami...možno je to praktické na závodných okruhoch, ale estetické pre mňa teda nie a na našich cestách si myslím ani praktické....

košin - ja na zadnom predface nárazníku nevidím nejaký extra rozdiel čo sa vzhľadu týka ....ak ma auto na sebe čierne lišty po bokoch, tak si myslím, že je to ešte v pohode (ladí to k sebe)

Mne to dokonca ani za investiciu nestojí prehadzovať...možno ak by som našiel niekde za prijateľnú cenu v mojej farbe tak ano :-) ...inak radsej vrazim tie peniaze do buď užitočnejšich veci v aute, alebo do niečoho, čo autu dá viacej šmrncu :-)

Moja starenka (fiona :-D )

post-32701-14529066695326_thumb.jpgpost-32701-14529066793358_thumb.jpgpost-32701-1452906687436_thumb.jpgpost-32701-1452906691922_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...