kully Odesláno Srpen 19, 2009 Sdílet Odesláno Srpen 19, 2009 Jj, uz jsem ti odepsal :) Jinak tady se pise neco o tom klonovani: http://www.gpsunderground.com/forums/showthread.php?t=4849 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MartinO2 Odesláno Srpen 24, 2009 Sdílet Odesláno Srpen 24, 2009 Čau Kully, pokud stale tvůj zajem trvá, soused má novou OII face s AMUNDSENem a má CD s mapou, mohu si ho pujčit a zkusit to vypálit jestli půjde v klonCD nebo tak. Popřípadně ti to zkusit zkopírovat na tu SD kartu. Mapa zobrazuje velice pekně, vpodstatě stejně jako u COLUMBUSe. Když tak se ozvy. M. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kully Odesláno Srpen 24, 2009 Sdílet Odesláno Srpen 24, 2009 Cau, zajem urcite mam. Pisu ti PM 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kully Odesláno Srpen 24, 2009 Sdílet Odesláno Srpen 24, 2009 Tak dneska jsem stahl mapy, ktere byly jako obraz CD. Vypalil jsem je teda na CD (normalnim zpusobem na obycejne medium) a auto mi psalo: Chyba CD. Data nelze pouzit, protoze se jedna o kopii CD Ale pokud sezenu vhodnou vypalovacku a vhodna media, tak to mozna pujde. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kully Odesláno Říjen 1, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 1, 2009 Existuje tady neco jako SERVISNI MENU ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest kuga2009 Odesláno Říjen 9, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 9, 2009 ČEST.. MÁM ORIGINÁLNÍ SD KARTU NAVIGACE TRAVELPILOT FX DODANOU S KUGOU KOUPENOU V D. MAPY JSOU POUZE NĚMECKO 2009.NABÍZÍM K OVĚŘENÍ FUNKCE NA FORU . V SERVISE MI LEHCE OZNÁMILI. ŽE JE NEZAJÍMÁ ŽE CHCI UPDATE, POUZE MI NABÍDLI K PRODEJI NOVÉ MAPY ZA 10000,-Kč FUJ NEMÁ NĚKDO KLOn MAPY čr ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ViktorMPI Odesláno Prosinec 25, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 25, 2009 Ahoj, chtěl bych se zeptat, zda-li někdo neví, jestli: 1) lze v rádiu zkopírovat navigační data z CD na SD kartu 2) existuje jedno nebo už více aktualizovaných vydání map díky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Woodbine Odesláno Prosinec 26, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 26, 2009 Ad 1) Ano, lze. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest jossuha Odesláno Prosinec 30, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 30, 2009 stáhnul jsem si rapidsharu mapky potřeboval bych heslo :lool: Jossuha@seznam.cz Díky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Woodbine Odesláno Prosinec 30, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 30, 2009 On už snad někdo očůral tu ochranu? Pokud ne, tak tě ani heslo nespasí. :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kully Odesláno Leden 1, 2010 Sdílet Odesláno Leden 1, 2010 Zatim nevim o tom, ze by nekdo prolomil ochranu ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ViktorMPI Odesláno Leden 5, 2010 Sdílet Odesláno Leden 5, 2010 Když jsem viděl televizi ve starý DX navigaci, napadlo mě.. půjde to i na Amundsen? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ferda25 Odesláno Leden 6, 2010 Sdílet Odesláno Leden 6, 2010 A co dodělat ovládání telefonu jako má Columbus???? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest Jakoubek Odesláno Leden 16, 2010 Sdílet Odesláno Leden 16, 2010 Ahoj,..pokud někdo máte zájem o navigační mapy pro navigaci Amundsen,..tak mám doma nový originální cd s mapama přímo od škodovky,..mám tu na foru inzerát v bazaru,..tak pokud by někdo měl zájem tak můžu prodat buď cd samotné za 2700 KČ nebo mapy z originálního cd překopírovat ve svém Amundsenovi na pamětovou SD kartu a tu vám za 750 KČ poslat,.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kully Odesláno Leden 16, 2010 Sdílet Odesláno Leden 16, 2010 Pokud zkopirujes data ve svem amudsenovi na kartu a tu nekomu posles, tak mu ta karta nebude fungovat! Funguje pouze tam, kde byla zkopirovana 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest Jakoubek Odesláno Leden 16, 2010 Sdílet Odesláno Leden 16, 2010 Ahoj,..omlouvám se,..myslel že to bude taky fungovat,..ale kdo by chtěl originální cd co mám tak 2700 nové,.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ferda25 Odesláno Leden 18, 2010 Sdílet Odesláno Leden 18, 2010 Pro zajímavost: http://translate.google.com/translate?hl=n...ps-t9552-50.htm Nový fw. 500 řeší mnoho problémů a navi je mnohem rychlejší a nové mapy 2009 se vyrovnají V6 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ViktorMPI Odesláno Leden 18, 2010 Sdílet Odesláno Leden 18, 2010 S rychlostí nemám vůbec problém, jediný, co mi trochu vadí je, že se po každým vypnutí hodí hlasitost navigačních pokynů na defaultní úroveň "6", což je trochu málo. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kully Odesláno Leden 18, 2010 Sdílet Odesláno Leden 18, 2010 Mozna to vyresi novy fw. Kde se to da aktualizovat ? Je moznost udelat si to doma sam jako na columbovi ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kully Odesláno Leden 19, 2010 Sdílet Odesláno Leden 19, 2010 Jestli je nejnovejsi fw 500, tak ja mam teda pekne zastaraly :lool: (0212) Nevite nekdo jake tam jsou zmeny ? Jinak tady jeste nejake obrazky z navigace: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ViktorMPI Odesláno Leden 19, 2010 Sdílet Odesláno Leden 19, 2010 Jak ses dostal do těch informací o verzi, prosím tě? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kully Odesláno Leden 19, 2010 Sdílet Odesláno Leden 19, 2010 Stlacenim tlacitka SETUP na cca 5 - 10 s 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ViktorMPI Odesláno Leden 19, 2010 Sdílet Odesláno Leden 19, 2010 Dík, vyzkušam :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kully Odesláno Leden 19, 2010 Sdílet Odesláno Leden 19, 2010 Pak tady hod foto nebo udaje, at muzeme porovnat :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ViktorMPI Odesláno Leden 19, 2010 Sdílet Odesláno Leden 19, 2010 Provedu :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ViktorMPI Odesláno Leden 20, 2010 Sdílet Odesláno Leden 20, 2010 Pak tady hod foto nebo udaje, at muzeme porovnat :) Mno tak já mám ještě starší .. dotaz na ferdu: jaký konkrétní problémy to řeší? Já vím jen o tý jedný "mouše". A V6 mapy znamená co? Ty, co používá třeba Columbus? Díky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kully Odesláno Leden 20, 2010 Sdílet Odesláno Leden 20, 2010 Dneska jsem si hral s kabelem v aute a zjistil jsem, ze na Amundsena lze pripojit parkovaci kameru. Viz. obr. Pak jsem v adaptacnich hodnotach objevil polozku developer mode, ktera byla nastavena na disable, tak jsem nastavil enable, ale nic jsem nespozoroval. Co ta funkce dela ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ferda25 Odesláno Leden 20, 2010 Sdílet Odesláno Leden 20, 2010 Malý seznam: -Sometimes the OPS sensor field is not correct shown (complete yellow) -Zielführung zur falschen Home-Adresse (Geokoordinate im Offroad speichern) -"Navigation wird aktiviert..." forever -Russian POI category name truncated at 50th Byte with invalid UTF8 character -Delete all Navi data after Copy - Resume - Kein Fortsetzen von "Delete all" nach System off - Modified temperature configuration for high temperature state. - RNS hängt sich bei Track Mel C auf. - Falsches OPS-Bild nach Werkseinstellungen Rücksetzen - HMI freeze nach Speichern eines Ziels in Moldawien - Text "Wrong FGS!" entfernen - Carsor steht nach Rücksprung aus Übersichtskarte an falscher Position (Bei Verifikation MMS 247911 / KPM 5046523 aufgefallen) - Falsche Daten im Info screen yes 0347 - production diagnosis command fails with reject message from RNS yes 0347 + tlačítko Phone už s hf jednotkou nefunguje jen jako mute.... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Woodbine Odesláno Leden 24, 2010 Sdílet Odesláno Leden 24, 2010 S rychlostí nemám vůbec problém, jediný, co mi trochu vadí je, že se po každým vypnutí hodí hlasitost navigačních pokynů na defaultní úroveň "6", což je trochu málo. Co jsem pozoroval, tak hlasitost navigování se po vypnutí a zapnutí nastaví podle max. hlasitosti rádia při zapnutí. Např. mám "onvol" nastaveno na 7, hlasitost navigace mi vyhovuje 8, ale když to znova zapnu, navigační pokyny mám na 7. Řešení: nastavit si hlasitost při zapnutí na 8 (nebo víc). 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ViktorMPI Odesláno Leden 24, 2010 Sdílet Odesláno Leden 24, 2010 Woodbine: dík za postřeh, byl bych rád, kdyby se to tím vyřešilo, hlasitost při zapnutí jsem až tak neřešil (dal jsem možná radši míň), vyzkouším 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.