honzaprudky Odesláno Leden 29, 2019 Sdílet Odesláno Leden 29, 2019 Dobrý den, chci se zeptat, proč mi u OII nefunguje AUX pod opěrkou. Mám originální rádio Stream, ale při pripojení telefonu přes AUX nijak nereaguje. Prosím o radu. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Radas Odesláno Leden 29, 2019 Sdílet Odesláno Leden 29, 2019 Přečetl jsi návod k rádiu o nastavení(povolení) AUX 0 Citovat Odkaz ke komentáři
honzaprudky Odesláno Leden 29, 2019 Autor Sdílet Odesláno Leden 29, 2019 A co bych se tam konkrétně měl dočíst prosím ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Radas Odesláno Leden 29, 2019 Sdílet Odesláno Leden 29, 2019 (upraveno) A co bych se tam konkrétně měl dočíst prosím ? Jak se aktivuje AUX(on) A u Swingu jak si již stačil založit nový dotaz, tak návod je zde. V případě, že používáš dvě rádia v autě tak bych doporučil zapnout vždy jen jedno Buď to Stream a nebo swing Upraveno Leden 29, 2019 uživatelem Radas 0 Citovat Odkaz ke komentáři
honzaprudky Odesláno Leden 29, 2019 Autor Sdílet Odesláno Leden 29, 2019 No já si prve spletl model rádia.. Takže mám jen Stream 0 Citovat Odkaz ke komentáři
honzaprudky Odesláno Leden 29, 2019 Autor Sdílet Odesláno Leden 29, 2019 Tak v příručce o rádiu se nic o AUX konektoru nepíše.. Takže to asi Stream neumí, ale tím pádem nechápu, proč tam je ta možnost zapojit AUX kabel.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Shimal Odesláno Leden 31, 2019 Sdílet Odesláno Leden 31, 2019 a zmacknul si 2x CD? tim prepnes na aux ktery musis mit predtim zapnuty v menu jako ON myslim ze tlacitko menu 2x sipka do prava a pak je tam moznost aux to dat na ON a pote pripojit a pustit neco do vstupu a na radiu 2x zmacknout CD a melo by to hrat 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.