Pluhy Odesláno Únor 1, 2019 Sdílet Odesláno Únor 1, 2019 Zdravím lidi, mám tady dotaz, RS nárazník ze škody octavie I před faceliftem a už po FL je úplně stejný, nebo v nich je nějaký rozdíl? Popřípadě bude mi RS nárazník z octavie před FL pasovat na faceliftovanou? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
NameNotFound74 Odesláno Únor 1, 2019 Sdílet Odesláno Únor 1, 2019 Rs před faceliftem nebyla 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Únor 1, 2019 Sdílet Odesláno Únor 1, 2019 RS predface neexistuje!! Da se ale koupit (pokud se jeste vyrabi) laminatovy RS naraznik, ktery je upraveny na predfacelift (rozdil je jen v casti pod svetlama). 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin ASV Odesláno Únor 1, 2019 Sdílet Odesláno Únor 1, 2019 Byl na to origo kit ale již dlouho není. Říkali tomu snad edice Inferno. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Únor 1, 2019 Sdílet Odesláno Únor 1, 2019 To jsem jednou videl na zivo a moc pekny to nebylo a navic se to davalo na face naraznik... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.