Pavel666 Odesláno Duben 5, 2010 Sdílet Odesláno Duben 5, 2010 co mám dělat když mi nejdou blinkry ani na palubovce ani venku 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest chipmann Odesláno Duben 5, 2010 Sdílet Odesláno Duben 5, 2010 A na pojistky jsi koukal ? Relátko v blinkrej je také ok? ,Páčka na blinkry :o 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MfM Odesláno Duben 5, 2010 Sdílet Odesláno Duben 5, 2010 Jako vubec nejdou, nebo jenom sviti stale - ne blikaji! V tom pripade je to ten automat blinkru - pod tim tlacitkem na palubce co je pro vsehny 4 blinkry! Jinak muze to byt pojistka jak rika chipmann! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Pavel666 Odesláno Duben 5, 2010 Autor Sdílet Odesláno Duben 5, 2010 Pojistky jsou v pohodě 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Pavel666 Odesláno Duben 5, 2010 Autor Sdílet Odesláno Duben 5, 2010 Nejde to ani kdež pustim vystražné 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest chipmann Odesláno Duben 5, 2010 Sdílet Odesláno Duben 5, 2010 Tak vyndej to relé pod výstražnýma a zkus ho buď rozdělat a vyčistit (obyčejně se tam jen připeče kontakt ) a nebo pokud máš možnost tak si na zkoušku půjč jiné a zkus :o 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MfM Odesláno Duben 5, 2010 Sdílet Odesláno Duben 5, 2010 Mne dva krat pomochlo nastrikat tam WD spray! po treti uz musel byt vymenen! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest Jtjindra Odesláno Duben 10, 2010 Sdílet Odesláno Duben 10, 2010 Čau.Taky mi to dělalo.Koupil jse nový vypínač výstražných(asi 300) a vše v poho. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mirouch76 Odesláno Listopad 25, 2010 Sdílet Odesláno Listopad 25, 2010 Čau.Taky mi to dělalo.Koupil jse nový vypínač výstražných(asi 300) a vše v poho. Kde jsi to sehnal za tyhle peníze? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
McDrapi Odesláno Listopad 26, 2010 Sdílet Odesláno Listopad 26, 2010 Kde jsi to sehnal za tyhle peníze? zkus Aukro, dost často tam jsou 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest chipmann Odesláno Listopad 26, 2010 Sdílet Odesláno Listopad 26, 2010 Kde jsi to sehnal za tyhle peníze? mrkni na Auto kelly tam jsou 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest jardis Odesláno Listopad 26, 2010 Sdílet Odesláno Listopad 26, 2010 http://www.skoda-dily.cz/nahradni-dil/1u09...el-octavia.html sice ten levnejsi je z Ciny ale bude fungovat urcite stejne 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mirouch76 Odesláno Listopad 26, 2010 Sdílet Odesláno Listopad 26, 2010 zkus Aukro, dost často tam jsou No zrovna tohle z aukra bez záruky se mi nechce. mrkni na Auto kelly tam jsou Na E-shopu jsem to nenašel a v prodejně mi pani tvrdila že to nemají. http://www.skoda-dily.cz/nahradni-dil/1u09...el-octavia.html sice ten levnejsi je z Ciny ale bude fungovat urcite stejne Ta čína nezní špatně. Všem Vám děkuji za rady 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jajiN Odesláno Prosinec 21, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 21, 2010 Chtel bych se zeptat jak se problem vyresil? Mam eco podobneho, blinkry mi jdou jen kdyz zapnu vystrazne, ale kdyz chci packou u volantu tak to nejde Pomoc prosim :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mirouch76 Odesláno Prosinec 22, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 22, 2010 Koupil jsem novej přerušovač a je pokoj. Stálo mě to 336 peněz i s dopravou a 5 minut práce. :P 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest marwik73 Odesláno Červen 5, 2015 Sdílet Odesláno Červen 5, 2015 Dobré odpoledne, chlapi, prosím poraďte mi. Dneska mi během jízdy z ničeho nic přestaly fungovat blinkry. Když koukám na pojistky, všechny jsou v pořádku. Varovný světla jdou bez problémů. A navíc, když mi přestaly fungovat blinkry, tak ve stejnou dobu přestal fungovat ventilátor v kabině. Oboje úplně současně. Nevíte čím by to mohlo být? Něco co je spojuje? Nemohlo by to být některé z relátek? Dík předem za odpovědi. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.