KubajsxDD Odesláno Duben 30, 2019 Sdílet Odesláno Duben 30, 2019 Čau chtěl bych poradit mam Octavku 1.6 75 kW a vzadu mam bubny a uvažuji o předělání na kotouče. Je to správná volba nebo ne ?? Máte s tím někdo zkušenosti ? Slyšel jsem že ručka na kotouči se často kazí. Děkuji za rady 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin ASV Odesláno Duben 30, 2019 Sdílet Odesláno Duben 30, 2019 Ano,ručka u kotoučů je trochu poruchová. Nechal bych bubny,jsou jednodužší na servis a účinost je dostatečná. Investuj do předních větších 280 nebo alespoň dobrou kombinaci kotoučů ( Brembo max ) a destiček ( Textar ) na současných 256 a budeš spokojen. Takové přední 312 a zadní 280 je úplně jiná liga. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Duben 30, 2019 Sdílet Odesláno Duben 30, 2019 Loni (zacatkem roku) jsem tuto zmenu podstoupil a muzu jen doporucit. Brzdny ucinek se o dost zvetsil (hodne je to poznat i pri brzdeni s vozikem) a i rucka vic brzdi. Ja jsem mel od zacatku co jsem octu koupil potize s bubnama. Postupne jsem vymenil vse a stejne rucka spatne brzdila a pokazny me chteli na STK za zadni brzdy vyhodit (s kotoucema uplne v pohode). Po predelani je to uplne jina liga a za celou dobu jsem na brzdy nemusel chytnout, voz u bubnu nehrozilo... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin ASV Odesláno Květen 2, 2019 Sdílet Odesláno Květen 2, 2019 No s přívěsem se nedivím. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.