Přejít na obsah

2.0 hlucny motor

Guest solo6

Doporučené příspěvky

caute, mam rovnaky motor 2.0, je to sice v anglicku ale to je jedno. auto ide pekne len jedna vec mi velmi vadi. ked idem nad 100km/h tak je motor velmi hlucny. uz neviem cim to bude. olej v motore je meneny a je ho dost, kolesa vyvazene...

este som myslel ze je malo oleja v prevodovke, ale nieje. mozno by bodlo len trochu doliat.

stretli ste sa s tym??????

diiiiiiiiiky moc

Odkaz ke komentáři

ten rozdíl v otáčkách při 100 a 120 není zas tak hrozný..takže otáčkama to nebude....nwm....pří 120 to točí se mě zdá ke 3000......nwm nwm čím to že to máš tak hlučné....je to fakt od motoru? není někde u dveří blbé těsnění??

Houmi: proč by mě to neměl říkat...mě to jede potichu.... :D já mám auto OK a to je pro mě hlavní...že se sere jiným mě netíží :D a při volnoběhu když stojím u auta tak nevím že je nastartované.... :D když tomu šlápnu tak to nevypadá jak kdybych v kotly pálil pneumatiky ;) :D

Odkaz ke komentáři
  • o 4 týdny později...
  • o 4 měsíce později...
  • o 3 roky později...

Zdravím, ospravedlňujem sa že otváram takúto starú tému, ale myslím že je aktuálna pre všetkých ktorí majú tento motor. Dúfam že sa tu nájde niekto kto mal podobný problém a podarilo sa mu ho vyriešiť.

Takže ja som pozoroval nadmerný hluk najmä vo vnútri vozidla ale iba pri prudšom pridaní plynu, respektíve pri vyššej záťaži. Je to dunivý zvuk aj pri nižších otáčkach. Motor rve a pomaly rozbieha. Tak isto sa citeľne prenášajú vibrácie od motora do pedálu a mierne aj do volantu. Keď som jazdil na iných benziňákoch tak to bolo 100 x tichšie aj s plynom na podlahe :) . Ešte 1 kuriozita ak to pomôže, mám automat a LPG :/ Poraďte prosím, kde mám začať najlacnejším spôsobom hľadať chybu? Silentbloky? Ložiská? Výfuk? Stretli ste sa už s týmto problémom?

Za reakcie vopred veľmi pekne ďakujem.

Odkaz ke komentáři

Zdravím, ospravedlňujem sa že otváram takúto starú tému, ale myslím že je aktuálna pre všetkých ktorí majú tento motor. Dúfam že sa tu nájde niekto kto mal podobný problém a podarilo sa mu ho vyriešiť.

Takže ja som pozoroval nadmerný hluk najmä vo vnútri vozidla ale iba pri prudšom pridaní plynu, respektíve pri vyššej záťaži. Je to dunivý zvuk aj pri nižších otáčkach. Motor rve a pomaly rozbieha. Tak isto sa citeľne prenášajú vibrácie od motora do pedálu a mierne aj do volantu. Keď som jazdil na iných benziňákoch tak to bolo 100 x tichšie aj s plynom na podlahe :) . Ešte 1 kuriozita ak to pomôže, mám automat a LPG :/ Poraďte prosím, kde mám začať najlacnejším spôsobom hľadať chybu? Silentbloky? Ložiská? Výfuk? Stretli ste sa už s týmto problémom?

Za reakcie vopred veľmi pekne ďakujem.

Mno mě to dělalo větší kravál když byl střední díl výfuku prakticky vyžraný (byl tam ještě originál 12 let starý), a pak to duní samo těma výfukama co tam byly ale po výměně středního dílu se to uskromnilo docela

Odkaz ke komentáři
  • o měsíc později...

Mno mě to dělalo větší kravál když byl střední díl výfuku prakticky vyžraný (byl tam ještě originál 12 let starý), a pak to duní samo těma výfukama co tam byly ale po výměně středního dílu se to uskromnilo docela

Vďaka za ochotu, ale výfuk som vymenil 1 diel aj s pletencom a katom. Dal som origo, stred som zalatal a výfuk je totálne tesný. Lenže nič sa nezmenilo. už to riešim pol roka, pol auta vymeneného a nič. Vonku je zvuk pekný, iba vo vnútri je to jak v starom naftaku. pomaly asi pristúpim k zúfalým riešeniam ako vytlmiť motor odhlučňovacími nálepkami :D

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...