Deko Odesláno Leden 4, 2010 Sdílet Odesláno Leden 4, 2010 Sice to neni zelena RS, ale zkusil jsem bilou a jsem velice zpokojen. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Leden 4, 2010 Sdílet Odesláno Leden 4, 2010 ta bila se nam nejak rozmaha :lool: ale vypada to suprove :) mazete to stetcem nebo strikate sprejem? Sundavate ty trmeny? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Sajmon Odesláno Leden 5, 2010 Sdílet Odesláno Leden 5, 2010 Já jsem použil také ten Hemerit a zatím naprosto bez problému. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Tazz7 Odesláno Leden 6, 2010 Sdílet Odesláno Leden 6, 2010 Já jsem před loni koupil barvu na Auru za 150 kč ve výprodeji od RENOCARS.Ta barva se dala použít i na motor.Značku už teď nevím.Byla to dvousložková barva a k tomu odmašťovač ve spreji.Teď už jezdím třetí zimu a třmeny jsou jako nové. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Sentinel Odesláno Únor 4, 2010 Sdílet Odesláno Únor 4, 2010 Já zajel do baumaxu pro hemerita a po 2zimách furt stejný jako kdybych to zrovna nabarvil(já štetcem) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Únor 4, 2010 Sdílet Odesláno Únor 4, 2010 ja bych mel prave sprejem strach, ze to nastrikam i hodne okolo :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Únor 5, 2010 Sdílet Odesláno Únor 5, 2010 (upraveno) ja bych mel prave sprejem strach, ze to nastrikam i hodne okolo :) Musíš pořádně oblepit aby jsinastříkal jen to co chceš... Jinak teď mám v plánu štetec nejspíš. Upraveno Únor 5, 2010 uživatelem Spooky1 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Sentinel Odesláno Únor 5, 2010 Sdílet Odesláno Únor 5, 2010 Neni lepší ho sundat když už sprejem?Tolik času to přece navíc nezabere. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Piar Odesláno Březen 22, 2010 Sdílet Odesláno Březen 22, 2010 Origo Skoda je RAL 6029 - Mint green 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MfM Odesláno Březen 25, 2010 Sdílet Odesláno Březen 25, 2010 Jak koukam vsihny tu ted chteji bilou, bracha to taky chtel ale zatim jsem ho odkecal, jak uvidil krasne ciste a uplne serove brzdice tak ztihnul. Fakt je tam nejlepsi tovarni stav, mne to lakovani nejak moc nerika nic, akorat gdyz to auto negdo ma poradne vytunene tak jako tresnicka na dort, ale u vice-mene serioveho auta se my to zda nejak, nevym, proste, ne sedi my to. Tak proto doporucuju poradne ocistit a pak uvidet jak se to krasne bleskne. Lepsi nez jaka koliv barva. Ale gdo vy, bracha ma furt v chlave tu bilou takze se mozna i to objevy za nejakej den :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Březen 25, 2010 Sdílet Odesláno Březen 25, 2010 ja si jdu zitra koupit barvu :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vladan Odesláno Březen 25, 2010 Sdílet Odesláno Březen 25, 2010 Cervenou :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Březen 26, 2010 Sdílet Odesláno Březen 26, 2010 Řeším malé dilema. Jakou barvu na třmeny? Zelenou nebo červenou? Pls poraďte.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Březen 26, 2010 Sdílet Odesláno Březen 26, 2010 cervenou :lool: a uz se nehadej :P 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Březen 26, 2010 Sdílet Odesláno Březen 26, 2010 cervenou :lool: a uz se nehadej :P Dobrá dobrá... sooory šéfe... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
notobi Odesláno Březen 27, 2010 Sdílet Odesláno Březen 27, 2010 taky sem pro červenou i když jí maji RS zelenou s Fabriky nějak mi to nesedí 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Červen 5, 2010 Sdílet Odesláno Červen 5, 2010 dneska jsem znovu barvil trmeny a tentokrat jsem pouzil sprej, musim uznat, ze po pouziti spreje to vypada lip oproti stetci 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Piar Odesláno Červen 5, 2010 Sdílet Odesláno Červen 5, 2010 No neviem,mne ta cervena pride taka sockarska,snad cervenu ale pekne do hladka na poriadne velkych brdach,ked vidim auta s malymi brzdicami natrene na cerveno a vsetko okolo hnede-hrdzave tak je to hnus.Zelena-skoda a modra-vxr opel naj. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
connect8 Odesláno Červen 6, 2010 Sdílet Odesláno Červen 6, 2010 ja som to natieral stetcom a vobec to neni poznat, je to farba Hemerite a nanasal som to v hrubej vrstve, takze sa zliala, ako keby som to ponoril do farby a vytiahol a drzy perfektne 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kimitech Odesláno Červen 19, 2010 Sdílet Odesláno Červen 19, 2010 Neví někdo kde by se dal sehnat,případně jaký typ barvy by se dal použít na brzdiče ve fialovém odstínu ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
VSemi Odesláno Červen 19, 2010 Sdílet Odesláno Červen 19, 2010 fialovou sem taky scháněl......nic sem nenašel..fialový hamerlite se bohužel nedělá....ale kdysi jsem viděl někde v tuningshopu sprej..a ten byl do fialova....ale aby to sedělo barvou k auto to vůbec.... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Červen 19, 2010 Sdílet Odesláno Červen 19, 2010 a co si nechat namichat? a potom to striknout bezbarvym sprejem, aby to udelalo tu sklovinu tak jsem to ted delal ja a pohoda 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kimitech Odesláno Červen 19, 2010 Sdílet Odesláno Červen 19, 2010 Jsi to stříkl jako normálním autolakem ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Červen 19, 2010 Sdílet Odesláno Červen 19, 2010 mam tam vic vrstev ruznych veci, jedna z nich je i normalni barva, ktera je ale zalita dalsi veci, teplo to vydrzi 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kimitech Odesláno Červen 19, 2010 Sdílet Odesláno Červen 19, 2010 Tak popiš skladbu toho nástřiku (nátěru) . Jelikož mám ještě nějaký zbytek spreje ,tak bych to i použil, ale zase na druhou stranu by bylo příjemnější to spíše natřít. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Červen 19, 2010 Sdílet Odesláno Červen 19, 2010 (upraveno) jeee, to ja mam nekde v garazi ted (presny nazvy) mel jsem tam Alkyton, ten jsem obrousil, nastrikal vrstvu proti reznuti, pak 3 vrstvy barvy, nechal dlouho schnout, no a potom jsem to nastrikal bezbarvym lakem, ktery udela takovou sklovinu... to kvuli myti, aby sla dobre dolu spina Upraveno Červen 19, 2010 uživatelem houmik 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest chipmann Odesláno Červen 20, 2010 Sdílet Odesláno Červen 20, 2010 Já použil alkyton a paráda 0 Citovat Odkaz ke komentáři
VSemi Odesláno Červen 20, 2010 Sdílet Odesláno Červen 20, 2010 ty jo...autolak a barvu bych měl strach že upečeš.....nwm...ale třeba to vydrží............ 0 Citovat Odkaz ke komentáři
funaki Odesláno Srpen 4, 2010 Sdílet Odesláno Srpen 4, 2010 Zelená od Dandiela 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.