bartfox Odesláno Červen 3, 2019 Sdílet Odesláno Červen 3, 2019 Zdarec kluci - doporučí mě někdo ledkové žárovky do zpátečky, které svítí líp a víc než vlákna? Couvání v noci se zatmaveným oknem není to pravé ořechové a zároveň náhradu za dvouvlákno (tuším že BA15s)?? (Octavia1 combi, 2001) Budu řešit denní svícení ale včetně svícení zadních lamp. Díky, B 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin ASV Odesláno Červen 3, 2019 Sdílet Odesláno Červen 3, 2019 Já tam mám modré H3 a nemohu si stěžovat. 2x 55W je znát. Ale dát přes relé nebo ti shoří zpátečkový spínač. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
bartfox Odesláno Červen 3, 2019 Autor Sdílet Odesláno Červen 3, 2019 No právě - to bych nerad - spíš něco míň "agresivního" 😉 B 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin ASV Odesláno Červen 4, 2019 Sdílet Odesláno Červen 4, 2019 Tak tam nech,co tam je. LEDky ti za chvíly odejdou a budeš soptit. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
bartfox Odesláno Červen 4, 2019 Autor Sdílet Odesláno Červen 4, 2019 Dobrá tedy - zpátečky jsou vyřešené. Nějaký tip na to ledkové "dvouvlákno"? Díky, B 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Čudlo Odesláno Červen 4, 2019 Sdílet Odesláno Červen 4, 2019 před 3 hodinami, Martin ASV napsal: Tak tam nech,co tam je. LEDky ti za chvíly odejdou a budeš soptit. Nejaká osobná skúsenosť ? Na zadku mám LED 3,5 roka a zatiaľ bez problémov. A svit spiatočky oproti obyč.žiarovkám sa nedá porovnať. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
bartfox Odesláno Červen 4, 2019 Autor Sdílet Odesláno Červen 4, 2019 Opravdu? Máš tušení, jaké / odkud je máš? Pokud by vydržely aspoň půlku doby co je máš, tak je to super! (Pokud by teda nestál pár 1000,-) B 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin ASV Odesláno Červen 4, 2019 Sdílet Odesláno Červen 4, 2019 Osvětlení SPZ 1 měs., denní světla náhrada za žárovku 21w 1 den!!!! Když vidím i novější auta s ledkovýma světlama z výroby a už nesvítí všechny - oprava ,výměna celého světla za majland. Já navrhuji řešení za babu. Výdrž v hodinách je o ničem,svítíš,když jezdíš. V garáži mi to vydrží tisíc let. A já najedu hodně. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.