Přejít na obsah

stržený závit odvzdušnovaku

Doporučené příspěvky

Kde si strhnul závit? Na odvzdušňováku nebo na třmenu. Zkus nějaké forum kde se spíš zabývají závitama nebo tak.

ASi na tom třmenu že - něco jsem heldal a vylezlo na mě toto: Rozbitý závit odvrtáš. Uděláš tam závitníkem ( myslím že se to jenom naznačí ten závot nebo tak nějak) závit. Pak si vezmeš připravenou závitovou vložku - trubička. Z venku to má závit na tu díru, jakou ji vyvrtal a uvnitř to má už závit, jaký jsi odvrtal.

Není to ale asi nejspíš jednoduché a chce to k někomu dát na dílnu :.-) http://www.helicoil.cz/?co=index_postup

Myslím že to nebude jen tak obyčejný závitník ani nářadí ... takže hledat kdo to udělá protože to doma asi jen tak nepůjde nebo koupit nový

Odkaz ke komentáři

Při výměně zadních brzd. kotoučů a desek jsem chtěl odvzdušnit brzdy. Spěchal jsem a odvzdušnovák nešel povolit. Zabral jsem a strhnul závit v brzd. třmenu. Zkoušel jsem to opravit závitníkem M10x1 , ale to nepomohlo. Závit je skoro celej strženej. Chtěl jsem nějaký tip od někoho kdo to už opravoval jak postupoval.

Odkaz ke komentáři
Guest chipmann
Při výměně zadních brzd. kotoučů a desek jsem chtěl odvzdušnit brzdy. Spěchal jsem a odvzdušnovák nešel povolit. Zabral jsem a strhnul závit v brzd. třmenu. Zkoušel jsem to opravit závitníkem M10x1 , ale to nepomohlo. Závit je skoro celej strženej. Chtěl jsem nějaký tip od někoho kdo to už opravoval jak postupoval.

odvrtat a potom existuje taková sadička naopravu závitů já používám od wurta dáš lepidlo na závity a zašroubuješ nový pouzdro-závit ;)

Odkaz ke komentáři
  • o 6 měsíců později...

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...