zdenouch Odesláno Duben 9, 2010 Sdílet Odesláno Duben 9, 2010 Drazí kolegové, máte někdo zkušenost s opravou ztrženého závitu při povolování odvzdušnováku na zadním brzdovém třmenu na O1 ? Třmen je jak novej. Je mi ho líto vyhodit. Při odvzdušnování jsem zabral a strhnul závit. Děkuji za tip na opravu. :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
xshreck Odesláno Duben 10, 2010 Sdílet Odesláno Duben 10, 2010 Kde si strhnul závit? Na odvzdušňováku nebo na třmenu. Zkus nějaké forum kde se spíš zabývají závitama nebo tak. ASi na tom třmenu že - něco jsem heldal a vylezlo na mě toto: Rozbitý závit odvrtáš. Uděláš tam závitníkem ( myslím že se to jenom naznačí ten závot nebo tak nějak) závit. Pak si vezmeš připravenou závitovou vložku - trubička. Z venku to má závit na tu díru, jakou ji vyvrtal a uvnitř to má už závit, jaký jsi odvrtal. Není to ale asi nejspíš jednoduché a chce to k někomu dát na dílnu :.-) http://www.helicoil.cz/?co=index_postup Myslím že to nebude jen tak obyčejný závitník ani nářadí ... takže hledat kdo to udělá protože to doma asi jen tak nepůjde nebo koupit nový 0 Citovat Odkaz ke komentáři
zdenouch Odesláno Duben 11, 2010 Autor Sdílet Odesláno Duben 11, 2010 Dík za info. Dám to nějakému strojařovi at se na to mrkne. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
xshreck Odesláno Duben 11, 2010 Sdílet Odesláno Duben 11, 2010 safra když to po sobě čtu tak to ani moc smysl nedává :-D Jj, nejlepší bude to dát k někomu na dílnu ať se na to podívá... :-) Nebo odvrtat a hodit tam nějaký větší odvzdušňovák. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
zdenouch Odesláno Duben 11, 2010 Autor Sdílet Odesláno Duben 11, 2010 Při výměně zadních brzd. kotoučů a desek jsem chtěl odvzdušnit brzdy. Spěchal jsem a odvzdušnovák nešel povolit. Zabral jsem a strhnul závit v brzd. třmenu. Zkoušel jsem to opravit závitníkem M10x1 , ale to nepomohlo. Závit je skoro celej strženej. Chtěl jsem nějaký tip od někoho kdo to už opravoval jak postupoval. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest chipmann Odesláno Duben 11, 2010 Sdílet Odesláno Duben 11, 2010 Při výměně zadních brzd. kotoučů a desek jsem chtěl odvzdušnit brzdy. Spěchal jsem a odvzdušnovák nešel povolit. Zabral jsem a strhnul závit v brzd. třmenu. Zkoušel jsem to opravit závitníkem M10x1 , ale to nepomohlo. Závit je skoro celej strženej. Chtěl jsem nějaký tip od někoho kdo to už opravoval jak postupoval. odvrtat a potom existuje taková sadička naopravu závitů já používám od wurta dáš lepidlo na závity a zašroubuješ nový pouzdro-závit ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
zdenouch Odesláno Duben 11, 2010 Autor Sdílet Odesláno Duben 11, 2010 Na kolik ta sada vyjde ? Bude to asi pěkně mastné. Jde mi o opravu jednoho závitu.... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest chipmann Odesláno Duben 11, 2010 Sdílet Odesláno Duben 11, 2010 Mrkni tohle je ono http://katalog.wuerth.cz/ 0 Citovat Odkaz ke komentáři
xshreck Odesláno Duben 11, 2010 Sdílet Odesláno Duben 11, 2010 kolik ty srandy stojí? to myslím není nejlevnější ne? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
johnxx Odesláno Říjen 30, 2010 Sdílet Odesláno Říjen 30, 2010 Taky jsem strhl zavit ve trmenu, pokus o opravu marny, zavitnikem se tam neda dostat protoze dira neni pruchozi, vlozku jsem nezkousel, koupil jsem novy trmen. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.