martinkrcma9 Odesláno Červen 12, 2019 Sdílet Odesláno Červen 12, 2019 Čus, já jsem Martin a dovolím si zde postnout něco málo co se týče mého auta 🙂 Úvodem něco málo k autu je to Oktávka po FL 2012 motor tdi CR 2.0 130 kw Mám jí něco přes rok přede mnou jí měl brácha takže o auto bylo postaráno nejlíp jak jen mohlo být, na fotce můžete vidět když se přivezla na bílých kolech a ještě s klasickým nárazníkem, postupem času se osadil RS nárazník, horní výplň masky HoneyComb. Kola jsou Japan Racing JR11 s velikostí 225/40 R18 Podvozek je v sérii, jediná úprava jsou pružiny Eibach Prokit 30 mm dolů 🙂 Letos jsem se konečně dostal k přelakování nárazníku a masky, návrh masky jsme vybrali s bráchou a udělala se na dvě barvy jak je vidět na fotce 🙂 Pod nárazník přišlo "lízátko" v černé lesklé barvě aby vyniklo a podtrhlo razantní předek auta 🙂 Do budoucna mám v plánu nasadit větší brzdy, nechat nalakovat vnitřky předních světel do černého lesku a trochu poupravit vnitřek motorového prostoru co se týče krytů 🙂 Tak snad se vám bude aspoň trochu líbit a samozřejmě konstruktivní kritika je vítána 🙂 Kolama dolů a čus 🙂 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Radas Odesláno Červen 12, 2019 Sdílet Odesláno Červen 12, 2019 Ahoj. Máš to super,přeji Ti hodně úspěšných kilometrů. Motorizace řekl bych velice povedená, jedinečná. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
martinkrcma9 Odesláno Červen 12, 2019 Autor Sdílet Odesláno Červen 12, 2019 před 1 minutou, Radas napsal: Ahoj. Máš to super,přeji Ti hodně úspěšných kilometrů. Motorizace řekl bych velice povedená, jedinečná. Díky moc 🙂 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Oktavián Odesláno Červen 12, 2019 Sdílet Odesláno Červen 12, 2019 Mě se líbí ta zadní decentní lišta... a teda hlavně ta fotka s mostem🙂 0 Citovat Odkaz ke komentáři
martinkrcma9 Odesláno Červen 13, 2019 Autor Sdílet Odesláno Červen 13, 2019 V 12. 6. 2019 at 20:49, Oktavián napsal: Mě se líbí ta zadní decentní lišta... a teda hlavně ta fotka s mostem🙂 Díky 🙂 Jinak ten most je Trojský most v Praze 🙂 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Červen 14, 2019 Sdílet Odesláno Červen 14, 2019 Parádní Octule, tak ať slouží! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
TJ24 Odesláno Červen 14, 2019 Sdílet Odesláno Červen 14, 2019 Krásná, decentní Červená je prostě TOP!!! Jen ty mračítka se mi nelíbí, ale to je samozřejmě můj problém 0 Citovat Odkaz ke komentáři
martinkrcma9 Odesláno Červenec 19, 2019 Autor Sdílet Odesláno Červenec 19, 2019 V 14. 6. 2019 at 20:52, TJ24 napsal: Krásná, decentní Červená je prostě TOP!!! Jen ty mračítka se mi nelíbí, ale to je samozřejmě můj problém Díky moc 🙂 V 14. 6. 2019 at 6:27, Dakie napsal: Parádní Octule, tak ať slouží! Díky 🙂 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.