stevo714 Odesláno Červen 15, 2019 Sdílet Odesláno Červen 15, 2019 Čaute, mam na vás jednu otázočku. Mam columbus v octavii 3 a mam tam problém s hlasitosťou. Sem tam to ide fajn, ale väčšinou je tam taky problém, že pri pridávaní hlasitosti to pridáva zvuk iba do cca polovičky, potom aj keď ta zelená čiara co signalizuje výšku hlasitosti ide riadne ďalej, zvuk sa už reálne nepridáva. Takisto vtedy keď je ten problém s hlasitosťou, tak aj kvalita zvuku je o poznanie nižšia ako keď to ide ako by malo. Na to, čo ovplyvňuje to ci to ide dobre alebo nie neviem prísť. Nemáte s tým náhodou niekto skúsenosti? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Koudy92 Odesláno Srpen 19, 2019 Sdílet Odesláno Srpen 19, 2019 Ahoj, mám úplně ten samý problém. Doufám, že někdo přijde s řešením. Momentálně to řeším restartem Columbusu, takže ne zrovna elegantní řešení, ale lepší než nic...🙄 0 Citovat Odkaz ke komentáři
stevo714 Odesláno Srpen 20, 2019 Autor Sdílet Odesláno Srpen 20, 2019 Tak daj vedieť ako to dopadlo. Ja som s tým bol za dvomi ľuďmi co sa takým niečím zaoberajú a nevedia mi s tým pomôcť zatiaľ. Je tam zrejme potrebné downgradenut softvér, no zatiaľ neprišli na to ako sa to v tomto type rádia robí. Zatiaľ mi s tým pomohli tak, ze ak chcem aby mi to šlo, tak je potrebné vymeniť columbus 😁 0 Citovat Odkaz ke komentáři
header009 Odesláno Srpen 20, 2019 Sdílet Odesláno Srpen 20, 2019 Myslím, že[mention=142]ferda25[/mention] bude umět vyřešit.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.