riska_123 Odesláno Květen 6, 2020 Autor Sdílet Odesláno Květen 6, 2020 Tak jsem to nestihl. Ale je to tam. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
košin Odesláno Květen 6, 2020 Sdílet Odesláno Květen 6, 2020 Pekne ti to tam skace, doufam ze slouzi porad dobre a nezlobi 😁 Jeste 27 tisic a mas me😂ted v karantene jezdim jak duchodce, o vikendu nekam a semtam na nakup😂homeoffice je v tom za trest 0 Citovat Odkaz ke komentáři
riska_123 Odesláno Květen 7, 2020 Autor Sdílet Odesláno Květen 7, 2020 Klepu na drevo a zatim nezlobi. No naskakuje to az moc. Kazdy den do a z prace 66km plus se neco najezdi jinam. Jaka karantena? Za minuly mesic 62 hodin prescasu. Nejak se me to nedotklo. Akorat musim do obchodu z hadrou na pysku. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
riska_123 Odesláno Květen 17, 2020 Autor Sdílet Odesláno Květen 17, 2020 Tak mame namontovany dalsi dil cerne skladacky.😄 0 Citovat Odkaz ke komentáři
riska_123 Odesláno Květen 17, 2020 Autor Sdílet Odesláno Květen 17, 2020 A jeste jsem si pohral, premistil jsem gps antenu z palubky na vrch praveho A sloupku, a umistil jsem usb z radia do listy tlacitek pod ovlada klimatizace 0 Citovat Odkaz ke komentáři
riska_123 Odesláno Květen 20, 2020 Autor Sdílet Odesláno Květen 20, 2020 Tak uz vim proc mi nehrali zadni repro. Prvni jsem myslel ze tam vubec nejsou. Ale proc by tam byly vyskace ze. Tak jsem posvitil pres mrizku a repro tam je. Dal jsem se do rozebirani s tim ze je bud nekdo odpojil a nebo ze jsou v haji. No jsou v haji. Kompletne zarezla civka na membrane. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
riska_123 Odesláno Květen 20, 2020 Autor Sdílet Odesláno Květen 20, 2020 Tak pokracuju v samo mluve🤔😄 Sice takova blbina ale potesi. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lukyn2020 Odesláno Květen 20, 2020 Sdílet Odesláno Květen 20, 2020 Pěkné🙂, jen tak dál💪💪. Co plánuješ dál? Máš nějaký seznam?😁 Jinak, docela mě zaujal ten USB port...ten máš normálně na data? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
riska_123 Odesláno Květen 20, 2020 Autor Sdílet Odesláno Květen 20, 2020 No dal, dal bych chtel dodelat cerny interier, sehnat funkcni zadni repro, obednat ramecek kolem radia a klimy. Usb je na data do radia mp3, video. Je to origo k tomu radiu. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
riska_123 Odesláno Červen 17, 2020 Autor Sdílet Odesláno Červen 17, 2020 Tak zase neco pridame, dnes jsem odvezl auto ke Cosbymu na vymenu oleje v dsg. Tak snad vse probehne v pohode a nebude zadny problem. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Majkl_ Odesláno Červen 17, 2020 Sdílet Odesláno Červen 17, 2020 Černý interiér jsem dělal teˇd taky 🙂 Je to příjemná změna, až na ten smrad, který už pomalu mizí 😄 Čím jsi dělal plasty ? Taky odmastil ředidlem, stříknul základovku, která plast naleptala a pak sprej na interiér ? 🙂 Já dělal i stropnici právě. To USB je dobrá věc, akorát, to rádio má USB i zezadu ? Nebo taháš kabel ze předu z rádia ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
riska_123 Odesláno Červen 17, 2020 Autor Sdílet Odesláno Červen 17, 2020 To co je ted v aute cerne, jsou origo plasty z rs. Stropnici budu delat asi tuši. Delal jsem to tak i na Ol. Co se tyka usb, radio ma vyvedene usb ze zadu a ja to jen protahl dopredu. Ze predu jsou jen dva sloty na msd karty. Jedna je pro data druha pro gps. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vala Odesláno Červen 18, 2020 Sdílet Odesláno Červen 18, 2020 Čau, na ty radia jde koupit original slot z ali na USB do toho prostoru Jinak pozor na olej v DSG ať nedopadneš jako já 😄 Ten interier je pěkný černý, nechtěl jsi rovnou z RS? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
riska_123 Odesláno Červen 18, 2020 Autor Sdílet Odesláno Červen 18, 2020 Tak doufam ze bude vse ok. Olej mel byt meneny kazdych 60tkm. Jde tam vse origo a dela to Cosby ktery ma tady autorizaci klubu. Tak snad. Vim ze nejaka primo redukce je. Ale vic me tesi ue si to udelam sam a nemusim cekat nez to dojde z ciny. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
cosby Odesláno Červen 18, 2020 Sdílet Odesláno Červen 18, 2020 olej do DSG dávám pouze a jen originál,i pan Sixta varuje před náhradami-najdete to na jeho strákách. Filtr používám Mahle-již několik let a nikdy žádný problém.postup dodržujeme dle DP,proto u nás musí i auto zůstat přes noc. Jinak když jsem s s panem Sixtou osobně bavil o tomto,nedoporučuje u DSG výměnu proplachem.Bohužel už nebyl čas na to,aby mi řekl proč,páč jsme něco řešili telefonicky a musel hovor předčasně ukončit,ale asi si dokáži domyslet Zde foto kolegy-děláno dnes 0 Citovat Odkaz ke komentáři
riska_123 Odesláno Červen 18, 2020 Autor Sdílet Odesláno Červen 18, 2020 Jeste jednou diky za rychlou domluvu a praci Cosbymu. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vala Odesláno Červen 19, 2020 Sdílet Odesláno Červen 19, 2020 Ale další problém je, že když nikdo do 200k neměnil olej, je velká pravděpodobnost že odejde Mechatronika. Kterou ani p. Sixta neumí opravit. Nakonec na Ostravsku repas a ušetřeno 25k. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
riska_123 Odesláno Červen 19, 2020 Autor Sdílet Odesláno Červen 19, 2020 Tak olej mel byt menen co 60tkm pravidelbe. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
riska_123 Odesláno Červenec 7, 2020 Autor Sdílet Odesláno Červenec 7, 2020 Dnes se mi povedlo koupit ramecek kolem radia za 300.. sisce s vyrezem na drzak tel. Ale porad lepsi jak ty diry kolem. Jeste ho predelam do cerne matne. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.