michiso Odesláno Červen 28, 2019 Sdílet Odesláno Červen 28, 2019 Zdarec. Chci se zeptat po otevreni kufru se mi rosviti svetlo coz je dobre. Ale po chvilce se ztlumi . De nak udělat aby svítilo pořád jasně ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Červen 28, 2019 Sdílet Odesláno Červen 28, 2019 Nemas tam misto zarovky namontovany ledky? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
michiso Odesláno Červen 28, 2019 Autor Sdílet Odesláno Červen 28, 2019 N před 6 hodinami, Konny napsal: Nemas tam misto zarovky namontovany ledky? Prokoukl si mě😅. Ano mam tam led pasek 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin ASV Odesláno Červen 28, 2019 Sdílet Odesláno Červen 28, 2019 Tak s tím nic nenaděláš. Nemá odpor jako žárovka. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Červen 28, 2019 Sdílet Odesláno Červen 28, 2019 Nech tam i tu sufitku, aby jsi mel potrebny odber proudu a svetlo ti pak bude normalne fungovat. Pokud nechces to zluty svetlo videt svitit, tak svetylko prelep cernou izolackou nebo sufitku nahrad treba telefonni zarovickou 24V 50mA. Tato zarovicka ti nebude svitit (vlakno bude jen lehce zhnout), ale zajisti dostatecny odber, aby jsi oblbnul RJ 😉👍 0 Citovat Odkaz ke komentáři
michiso Odesláno Červen 29, 2019 Autor Sdílet Odesláno Červen 29, 2019 před 11 hodinami, Konny napsal: Nech tam i tu sufitku, aby jsi mel potrebny odber proudu a svetlo ti pak bude normalne fungovat. Pokud nechces to zluty svetlo videt svitit, tak svetylko prelep cernou izolackou nebo sufitku nahrad treba telefonni zarovickou 24V 50mA. Tato zarovicka ti nebude svitit (vlakno bude jen lehce zhnout), ale zajisti dostatecny odber, aby jsi oblbnul RJ 😉👍 Supr diky moc . Zitra to zkusim🙂 0 Citovat Odkaz ke komentáři
michiso Odesláno Červenec 8, 2019 Autor Sdílet Odesláno Červenec 8, 2019 Ahoj . Dal jsem tam normalne zarovku ale ledkovou. Ale po chvilce taky se ztlumi .Takze tam musi bejt normal. sulfitka? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Červenec 9, 2019 Sdílet Odesláno Červenec 9, 2019 Ahoj, ano musi tam byt normalni zarovka s vlaknem, ta ma potrebny odber proudu. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mikone Odesláno Srpen 20, 2019 Sdílet Odesláno Srpen 20, 2019 Zrovna jsem to taky řešil, mám ledky v lampách a led pasek pod stropem a v bočních kapsách (kombi). Myslel jsem, že odběr bude dostatečný, ale nepomohlo to, protože konny mi jednou napsal, že nejde o odběr, ale řj kontroluje nevím probliknutím něci, a ledka zhasíná hned, kdežto klasická žárovka si asi drží chvilku odběr, takže ledky to stlumí. Ja tam normálně mezi kontakty žárovky napájel odpor 560ohmů (tedy to bere jen nějakých 21mA, šel by dát i větší určitě podle mě) a svítí to dál bez nutnosti žárovek. Jen pozor, abys neudělal tu stejnou chybu jak já, napájel sem to tak úžasně, že jsem pak nemohl roztáhnout kontakty na vložení ledky 😄 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.