Přejít na obsah

LILO by Kube

Doporučené příspěvky

Tak jsem po kontrole a uz bez sadry!!!! JUPI!!! Noha se hoji dobre takze uz jen obinadlo,berle zustaly a doma rozcvicovat. 24.1 zase na kontrolu. Jupi. Kdyz to pujde dobre tak bych mohl 26.1 normalne do prace. Tak snad to pujde. :rolleyes: Ja rikal,ze mam 13 rad,moje oblibene cislo ;)

Upraveno uživatelem Kube
Odkaz ke komentáři
  • o 2 týdny později...

Kdo si hraje nezlobi. :lol: Radicka lezi doma uz skoro rok ale k vanocim mi na ni nechala Rubi :wub: udelat delsi ale extra jemnou kozku tak jsem ji konecne prelepil do ramecku ;)

No a pak jsem vcera dostal k lonskym narozkam pokracovani oblibene hry ve specialni sberatelske edici a k tomu jsem si jeste nechal privez druhou gamesu pro radost. :lol:

post-3498-0-88078000-1327259916_thumb.jpg

post-3498-0-12268300-1327259937_thumb.jpg

post-3498-0-97313800-1327259956_thumb.jpg

post-3498-0-74642900-1327259996_thumb.jpg

post-3498-0-64741200-1327260017_thumb.jpg

post-3498-0-73367800-1327260033_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

Tak dnesni kontrola dopadla skvele. Kost se hoji dobre. Chtel mi dat jeste rehabku ale nevzal jsem si ji. Zeptal jsem se jestli uz muzu do prace a ze pry jo. Takze mi je rehabka k nicemu kdyz tu nebudu :lol: Ale jeste musim chodit o berlich a nesmim tu nohu pretezovat. Takze pekne pomaloucku ale uz muzu do prace vydelavat kacky :rolleyes:

Odkaz ke komentáři

Libore fofrklacky se mnou jeste budou min mesic mozna dva. Bez nich moc nenachodim. Jinak poznat z prace: prijel jsem k autu ve ctvrtek v 21h a cely patek jsem ztravil na servise a stejne to nejdulezitejsi neopravili. Takze az do utery jsem bez bufika :wallbash:

Odkaz ke komentáři
  • o 4 týdny později...

Tak to to trochu ozivime. Lilo vcera dostala mensi servis: vymena tehlic a brzd na 288mm,nova brzdovka,jeden puk z tt,lozisko,manzeta na poloose,geometrie,bocni plasty motoru,prostredni mrizka v narazniku,prepojeni radia, a zjisteni sileneho odberu pri zamcenem aute-cd menic! Dneska pujde nadobro ven. Vymenou tehlic se hlavne odstranil nejvetsi nedun Lilo a to bylo blbnouci esp. Ujeto uz 100km a je porad klid :D Jo a taky na starych brzdach jsem mel kvuli toho esp zvlneny jeden kotouc. Tady zatim nic. Jen je to zatim moc mekke nez si sednou. Uz se na to moc tesim. :rolleyes:

A jeste bych zapomel. Od pondelka mam v servise notasek, zase napajeci konektor v cudu, ale uz je to dedecek a taky mam new hracku v podobe Samsungu Galaxy SII :rolleyes:

post-3498-0-36745300-1329990567_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

Dik dik. Na jare pujdou new kotouce a brzdice do cervena. :rolleyes:

skleroza jsem: kontrolovalo se i ulozeni stsbilizatoru a kompletni ulozeni zadni napravy a stabilizatoru a vsechno v poradku. Zadni spodni ramena jsou v cajku :palec:

Odkaz ke komentáři

Tak to to trochu ozivime. Lilo vcera dostala mensi servis: vymena tehlic a brzd na 288mm,nova brzdovka,jeden puk z tt,lozisko,manzeta na poloose,geometrie,bocni plasty motoru,prostredni mrizka v narazniku,prepojeni radia, a zjisteni sileneho odberu pri zamcenem aute-cd menic! Dneska pujde nadobro ven. Vymenou tehlic se hlavne odstranil nejvetsi nedun Lilo a to bylo blbnouci esp. Ujeto uz 100km a je porad klid :D Jo a taky na starych brzdach jsem mel kvuli toho esp zvlneny jeden kotouc. Tady zatim nic. Jen je to zatim moc mekke nez si sednou. Uz se na to moc tesim. :rolleyes:

A jeste bych zapomel. Od pondelka mam v servise notasek, zase napajeci konektor v cudu, ale uz je to dedecek a taky mam new hracku v podobe Samsungu Galaxy SII :rolleyes:

S tím Samsungem jsi zatím spokojený? Já mám S GT a poslal jsem ho nedávno na reklamaci... samovolně se vypínal... jakou verzi FW máš?

Odkaz ke komentáři

Tak poznatek z dneska, batery je v prdeli. Musel mi pujcit Bracha a pak Marena. Ta moje varta stara 2roky a kousek je v haji!!! Bracha ji jiste zkusi ozivit ale pochybuji. Jo a dneska jsem si konecne koupil zavirani na loketku. Takze hned jak bude chvilka tak to tam cvaknu a budu zas moct normalne zaklopit loketku mezi sedadla :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:

Odkaz ke komentáři
Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...