Guest houmik Odesláno Březen 21, 2011 Sdílet Odesláno Březen 21, 2011 Dobre jedes. :D A o gumy se neboj, ja mam na naprave taky kolem 145 koni a v pohode. Odkaz ke komentáři
jajiN Odesláno Březen 21, 2011 Sdílet Odesláno Březen 21, 2011 co ten smutny smajl ve jmene :D Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Březen 21, 2011 Autor Sdílet Odesláno Březen 21, 2011 No jsem trochu zlobil :D Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Březen 22, 2011 Sdílet Odesláno Březen 22, 2011 Parádní hodnoty :) , tak teďka je to o něčem jiném že? Tak si to užívej a věřím, že za chvíli budeš u Funa znovu. S jídlem roste chuť. Taky o tom dost uvažuju. Odkaz ke komentáři
nohic Odesláno Březen 22, 2011 Sdílet Odesláno Březen 22, 2011 A zapomel jsem ze byl dneska rovnou vymenen olej v motoru a vsechny filtry. Olej jsem dal Castrol Edge Turbo Diesel 5W-40. A tady mate ten slibeny graf z brdy pekny, dame nekdy sprint? :-D Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Březen 24, 2011 Sdílet Odesláno Březen 24, 2011 Psal jsem SZ s dotazem, prisla ti? Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Březen 24, 2011 Autor Sdílet Odesláno Březen 24, 2011 Martine diky :) Nohicu nedame bo mas beztak vic Houmiku uz jsem ti odepsal a ted podruhe :P Odkaz ke komentáři
nohic Odesláno Březen 24, 2011 Sdílet Odesláno Březen 24, 2011 Kube: no jo, ale jenom o neco.. Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Březen 24, 2011 Autor Sdílet Odesláno Březen 24, 2011 NO jo jenze me jeden vstrik spatne strika.... Takze leda prd velebnosti :P Az je vymenim tak pak dame sprintik :) A nebyt Hatatitly u TDIFuna tak ani nevim ze je jeden vstrik lehce mimo Ale i tak to jede super Odkaz ke komentáři
nohic Odesláno Březen 25, 2011 Sdílet Odesláno Březen 25, 2011 kube: no a me zase v jeden moment turbo trochu spatne fouka, takze taky to neslo jeste vic... chtelo by prosictit, ale ted to kaslu... ted jsou na rade predni koutouce... opet :/ Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Březen 25, 2011 Autor Sdílet Odesláno Březen 25, 2011 Nohicu: to mas z toho ze jzdis jako cune Odkaz ke komentáři
libor.kratas Odesláno Duben 9, 2011 Sdílet Odesláno Duben 9, 2011 AAAAA tady dneska něco přibilo že jo ? Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Duben 10, 2011 Autor Sdílet Odesláno Duben 10, 2011 Libore ty jsi strasny bonzak ale nebyt tebe tak to nepribylo takze ti timto jeste jednou moc dekuji Libor mi totiz sehnal krytky do kol ktere my chybely abych je mohl obout No akdyz uz jsem tady tak jeste nejake novinky. Ve ctvrtek pri ceste domu se musim stavit k JendoviT4 pro nejakou plecharinu a pak jsem objednany v Prostejove na nejakou instalaci Odkaz ke komentáři
libor.kratas Odesláno Duben 10, 2011 Sdílet Odesláno Duben 10, 2011 (upraveno) Libore ty jsi strasny bonzak ale nebyt tebe tak to nepribylo takze ti timto jeste jednou moc dekuji Libor mi totiz sehnal krytky do kol ktere my chybely abych je mohl obout No akdyz uz jsem tady tak jeste nejake novinky. Ve ctvrtek pri ceste domu se musim stavit k JendoviT4 pro nejakou plecharinu a pak jsem objednany v Prostejove na nejakou instalaci Nakopnout se nejak musi, jen me sere to ze jsem ti to nesehnal za tu cenu jak kamaradovi :o, a na jakou instalaci jdes ? a pro co jendovi ? mluv mluv :) Upraveno Duben 10, 2011 uživatelem libor.kratas Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Duben 10, 2011 Autor Sdílet Odesláno Duben 10, 2011 (upraveno) Nereknu nereknu. Kdyby jsi cetl me vlakno poradne tak to vis Upraveno Duben 10, 2011 uživatelem Kube Odkaz ke komentáři
libor.kratas Odesláno Duben 10, 2011 Sdílet Odesláno Duben 10, 2011 Nereknu nereknu. Kdyby jsi cetl me vlakno poradne tak to vis 5 dvířka atd...... no pěkně Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Duben 10, 2011 Autor Sdílet Odesláno Duben 10, 2011 (upraveno) Ano uz jsem vzdal boj s prodejema RSek a shaneni celych vrat i s kridlem. Ta Bolka nevysla a JendaT4 vrata moje ma. Tak uz pro ne jedu, doma jsme jim naposled dal pokourit wapkou a mam na nich ted hezky tuzzing A u Vasy jdu montovat vanocni darecek od Rubi ;) A taky jsem si objednal nove pedaly ;) Upraveno Duben 10, 2011 uživatelem Kube Odkaz ke komentáři
libor.kratas Odesláno Duben 10, 2011 Sdílet Odesláno Duben 10, 2011 Ano uz jsem vzdal boj s prodejema RSek a shaneni celych vrat i s kridlem. Ta Bolka nevysla a JendaT4 vrata moje ma. Tak uz pro ne jedu, doma jsme jim naposled dal pokourit wapkou a mam na nich ted hezky tuzzing A u Vasy jdu montovat vanocni darecek od Rubi ;) A taky jsem si objednal nove pedaly :D to eskoda ze vysly RS dvirka ale co aspon budou jine a kridlo se sezene vzdicky :D, tak at ti to vyjde ;) Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Duben 10, 2011 Autor Sdílet Odesláno Duben 10, 2011 Tak Jenda prodava dvirka za 2tis a kridlo se da sehnat za 3tis i v laku. Takze jen o 1tis vic........... Odkaz ke komentáři
jajiN Odesláno Duben 10, 2011 Sdílet Odesláno Duben 10, 2011 jen muzu otazku, rec byla o tech krytkach sroubu na kola? Na kolik to tak vyslo? Diky Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Duben 10, 2011 Autor Sdílet Odesláno Duben 10, 2011 Ne ne rec byla o stredovych krytkach do kol. A ty vysly na 300kc. Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Duben 14, 2011 Autor Sdílet Odesláno Duben 14, 2011 Tak uz jsem doma a rovnou prinasim zhave novinky. Lilo jsem nasel s prazdnym adnim kolem. Uvidim zda ho budu jeste opravovat nebo dam zimni. Zandi dvere zatim u Jendy zadne hezke nebyly ale dovezl jsem si aspon od nej dlouhe prave zrcatko a novy kryt na leve. A pak jsem se zastavail u Vášy a ten mi bleskove a precizne namontoval tempomatek a trippling. A pomohl objastnit par zavad. Je to moc sikovny chlap a ja mu moc dekuji a tesim se na dalsi pripadnou spolupraci. Jo a dneska dopoledne prisel dalsi balicek pro Lilo. Zitra vyzvednu. Fotky vam hodim prubezne Odkaz ke komentáři
Garrett Odesláno Duben 14, 2011 Sdílet Odesláno Duben 14, 2011 Vrata budou, chce to trpělivost a zatím můžeš připravit lišku na srazy Jak dlouho asi Vašovi trvala instalace? Hodinku? S balíčkem nedělej tajnosti a napiš nám co jsi koupil :P Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Duben 14, 2011 Autor Sdílet Odesláno Duben 14, 2011 Trvalo mu to hodinku a to jeste chodili neobjednani a otravali ho a do toho se jeste zabyval hromadou mych dotazu. Ale cucel jsem jak mu to jde odruky A co je v balicku nereknu. Rubi to ze me taha cely tyden a ma smulu :P (pritom jsem to tu uz psal kdyz jsem objednaval) Odkaz ke komentáři
libor.kratas Odesláno Duben 15, 2011 Sdílet Odesláno Duben 15, 2011 Kubo tak uz jsi doma snad ne ? kde jsou fotky jak przouvas autička Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Duben 15, 2011 Autor Sdílet Odesláno Duben 15, 2011 Ne ne jeste nejsem doma. Ted servisujeme Bublinku a museli jsme ji vyvazit kolecka. Kdyz bude hezky tak to budu delat dneska odpoledne. Vydrzte kluci Odkaz ke komentáři
Garrett Odesláno Duben 15, 2011 Sdílet Odesláno Duben 15, 2011 Hmm, no a pořád nic Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Duben 15, 2011 Autor Sdílet Odesláno Duben 15, 2011 Jsem akorat nasrany Petre. Motor stahovacky v prdeli. Dolamal jsem jsi oba predni vyskace a ovladani zdrcatek. Nenamontil jsem ani ten dnesni balicek.......... Jen jsem rozjebal ridicovy dvere..... Zitra jedu pro stahovacku. Ted si jdu dat sprchu a pak pres notak poslu fotky. Odkaz ke komentáři
Garrett Odesláno Duben 15, 2011 Sdílet Odesláno Duben 15, 2011 Ouu, tak to se ti moc nedařilo, zítra to bude určitě lepší Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Duben 15, 2011 Autor Sdílet Odesláno Duben 15, 2011 Tak tady mate tech par fotek co jsem slibil. Obsah balicku jsou RS pedaly. Petre spesl pro tebe liska na zadnich dverich Jo a snad se bude zitra darit lip.... Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky