Přejít na obsah

LILO by Kube

Doporučené příspěvky

• o 3 týdny později...

Libore ty jsi strasny bonzak ale nebyt tebe tak to nepribylo takze ti timto jeste jednou moc dekuji :smich: Libor mi totiz sehnal krytky do kol ktere my chybely abych je mohl obout :palec: No akdyz uz jsem tady tak jeste nejake novinky. Ve ctvrtek pri ceste domu se musim stavit k JendoviT4 pro nejakou plecharinu a pak jsem objednany v Prostejove na nejakou instalaci :blink:

Odkaz ke komentáři
Libore ty jsi strasny bonzak ale nebyt tebe tak to nepribylo takze ti timto jeste jednou moc dekuji :smich: Libor mi totiz sehnal krytky do kol ktere my chybely abych je mohl obout :palec: No akdyz uz jsem tady tak jeste nejake novinky. Ve ctvrtek pri ceste domu se musim stavit k JendoviT4 pro nejakou plecharinu a pak jsem objednany v Prostejove na nejakou instalaci :blink:

Nakopnout se nejak musi, jen me sere to ze jsem ti to nesehnal za tu cenu jak kamaradovi :o, a na jakou instalaci jdes ? a pro co jendovi ? mluv mluv :)

Upraveno uživatelem libor.kratas
Odkaz ke komentáři

Ano uz jsem vzdal boj s prodejema RSek a shaneni celych vrat i s kridlem. Ta Bolka nevysla a JendaT4 vrata moje ma. Tak uz pro ne jedu, doma jsme jim naposled dal pokourit wapkou a mam na nich ted hezky tuzzing :smich: A u Vasy jdu montovat vanocni darecek od Rubi ;) A taky jsem si objednal nove pedaly ;)

Upraveno uživatelem Kube
Odkaz ke komentáři
Ano uz jsem vzdal boj s prodejema RSek a shaneni celych vrat i s kridlem. Ta Bolka nevysla a JendaT4 vrata moje ma. Tak uz pro ne jedu, doma jsme jim naposled dal pokourit wapkou a mam na nich ted hezky tuzzing :smich: A u Vasy jdu montovat vanocni darecek od Rubi ;) A taky jsem si objednal nove pedaly :D

to eskoda ze vysly RS dvirka ale co aspon budou jine a kridlo se sezene vzdicky :D, tak at ti to vyjde ;)

Odkaz ke komentáři

Tak uz jsem doma a rovnou prinasim zhave novinky. Lilo jsem nasel s prazdnym adnim kolem. Uvidim zda ho budu jeste opravovat nebo dam zimni. Zandi dvere zatim u Jendy zadne hezke nebyly ale dovezl jsem si aspon od nej dlouhe prave zrcatko a novy kryt na leve. A pak jsem se zastavail u Vášy a ten mi bleskove a precizne namontoval tempomatek a trippling. A pomohl objastnit par zavad. Je to moc sikovny chlap a ja mu moc dekuji a tesim se na dalsi pripadnou spolupraci. Jo a dneska dopoledne prisel dalsi balicek pro Lilo. Zitra vyzvednu. Fotky vam hodim prubezne :palec:

Odkaz ke komentáři

Trvalo mu to hodinku a to jeste chodili neobjednani a otravali ho a do toho se jeste zabyval hromadou mych dotazu. Ale cucel jsem jak mu to jde odruky :smich::pivo:

A co je v balicku nereknu. Rubi to ze me taha cely tyden a ma smulu :P (pritom jsem to tu uz psal kdyz jsem objednaval) :palec:

Odkaz ke komentáři

Jsem akorat nasrany Petre. Motor stahovacky v prdeli. :smich: Dolamal jsem jsi oba predni vyskace a ovladani zdrcatek. Nenamontil jsem ani ten dnesni balicek.......... Jen jsem rozjebal ridicovy dvere..... :smich: Zitra jedu pro stahovacku. Ted si jdu dat sprchu a pak pres notak poslu fotky. :smich:

Odkaz ke komentáři
Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...