Guest lukas1985 Odesláno Duben 12, 2010 Sdílet Odesláno Duben 12, 2010 Zdravím všechny, chtěl bych se zeptat jestli někdo neví, zda je u všech Octavii I 1.9tdi 81 kw na krytu motoru červené i ve zkratce tdi, chci si koupit Octavii 81kW a kámoš mi říkal, že to tak je, ale u některých aut v bazarech to tak není, předem díky za odpověďi. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Petan.VUT Odesláno Duben 13, 2010 Sdílet Odesláno Duben 13, 2010 Správně by to tam mělo být z výroby. Pokud ne, je to měněné třeba. Ale tak podle krytu bych se neřídil :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Duben 13, 2010 Sdílet Odesláno Duben 13, 2010 Tak jak píše Petan kryt motoru a označení na pátých dveřích na to neber ohled .Lidi si jsou schopni na 1.6 dát 2.0 TDI Sice jim to nejede ale dobře to vypadá. :smich: :smich: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
blizard Odesláno Duben 13, 2010 Sdílet Odesláno Duben 13, 2010 Já to třeba na krytu motoru v červeném provedení nemám, buďto to někdo vyměnil v servise v Praze, tam bylo auto na servisce ale jen jednou, a nebo jsem měl bez červeného "i" už od výroby. V každém případě na 5-tých dveřích je "íčko" červené. Takže babo raď. Jinak dle techničáku a dle motoru je to 81kW. První majitel si už nepamatoval, jestli to bylo výroby s červeným či stříbrným, byl pouze klasický uživatel. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest chipmann Odesláno Duben 13, 2010 Sdílet Odesláno Duben 13, 2010 Dávalo se to tam i schválně aby si člověk myslel že jede za slabší motorizací :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Pokec Odesláno Duben 13, 2010 Sdílet Odesláno Duben 13, 2010 81 kw verze se dá poznat i podle zadních brzd,né??Slabší verze měla bubny a 81kw má kotouče,né??A i podle kodu motoru z techničáku,né?? :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
notobi Odesláno Duben 13, 2010 Sdílet Odesláno Duben 13, 2010 červený I na kryt motoru se dávalo jen zezačátku pak ne já ho taky nemam jak psal nademnou 81kW= vzadu kotouče a kod motoru ASV , nebo starší AHF (doufám že sem se nesek s AHF) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
blizard Odesláno Duben 15, 2010 Sdílet Odesláno Duben 15, 2010 Já si ríkal, že na čem ušetřili u mého auta, ta troška červené barvy, to bylo nejmíň 0,10,- Kč dolů z výrobní ceny 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MajklGT Odesláno Květen 11, 2010 Sdílet Odesláno Květen 11, 2010 Jak bylo receno nejlip to poznas podle technicaku kod musi byt AHF nebo ASV. Podle krytu a zadni kotoucove napravy se moc ridit nelze protoze se to v ramci "tuningu" vymenovalo. Jeste to poznas podle ventilu n75, kterej 66 nema (model pred faceliftem). 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.