Přejít na obsah

Martypova modrá...

Doporučené příspěvky

Guest chipmann

Vitto: Hele,covece nevim..kuny nam tu nebehaj.. ;) Jinak filc nema na kapote RS 2006ka.. :)

Já ho tam mám :palec: jinak pirelka je dobrá věc mám to taky

Odkaz ke komentáři

Vitto: tohle by na jednicku myslim neslo,ta ma chladicovku zahnutou zpatky az jako dolu,ne?

Jinak jak pise dakie..nevim,jestli vsechny OI to maji,ale ja treba na ORSI mam tesneni na haupne a kdyz ji zavres,je lehce pred chladicovkou, pak jsou dve tesneni na svetlech..O vikendu ti to vyfotim..je to primo origo dil a byl tam z fabriky,v etce to urco najdes.. Tomáš, tady na foru ho dokupoval..

Odkaz ke komentáři
hlasuju za bratra, kuna se nam objevuje i na chalupe dosti casto, zatim ale jen obesrava barak a do garaze si netroufla :palec:

jinak koukam ze RSo nema ten filc na kapote zespoda?to sem zase o neco chytrejsi :palec:

RSo to nemá no, dávali to snad jen do nafťáků, včera jak jsem byl na Blow off ventil, tak mi ty kluci z Evolution Cars (dělají Corvetty atp., fakt machři) doporučili, ať si tam dám takovej stříbrnej udělunk z Azbestu, mám v autě vzorek a vypadá to i vzhledově dobře, tak si to nechám nejspíš udělat... Jinak RSo tam prý nemá "koberec" pač se ten motor dost zahřívá a ten Azbest je lepší volba a vypadá to podstatně lépe...

Odkaz ke komentáři
Guest chipmann
Do benzinu se koberec nedava...takze jestli ho tam mas, tak ho tam dal nekdo pred tebou. :lool:

njn jenže pokud vím tak majitel tam nic takového nedával :) jedině v servisu

Odkaz ke komentáři
ty jo ty se nezastavis, bude to auto nekdy dodelany ? Cos objednal tu co gowster bez znaku ? Mam pocit ze jsi to byl ty kdo daval ty ceny difuzoru od Benetu nemas tam nekde cenu bez lakovani a montaze?

To víš, musíme makat a makat... Oktávka je děsná závislost, asi pudu brzo na odvykačku :-D Ale teď v Příbrami jsem dal 250 koňovou OI, tak jsem spokojenej... :palec:

Odkaz ke komentáři
ty jo ty se nezastavis, bude to auto nekdy dodelany ? Cos objednal tu co gowster bez znaku ? Mam pocit ze jsi to byl ty kdo daval ty ceny difuzoru od Benetu nemas tam nekde cenu bez lakovani a montaze?

Hehe.. :palec: No,nekdy asi jo,ale jeste to chvilku potrva myslim.. :)

Jj,masku sem objednal stejnou jako Gowster,bez znaku, (snad se nebude kolega zlobit :) ), ale bude se castecne lakovat.. :) A stejne jako Ty,mam v planu difusor..chtel bych to stihnout do rozkose,ale to nevim jiste.. :lool:

Jinak ty ceny sem daval ja,uz nevim kam :lol: a mam je v soukromym mailu nekde,kam se zrovna nedostanu..Ale pamatuju si,ze difusor v cernym laku bez montaze je za 4000,-Kc vcetne DPH plus minus naky drobny,snad 4036,- jestli si to cislo pamatuju dobre..Takze bez laku bude myslim nekde kolem 3500,- :D

Upraveno uživatelem Martyp
Odkaz ke komentáři

Tak to mozna jeste zdrazili, je to kdyz jsou lakovane do sahary.

Přední spoiler Kč 5 500,- bez DPH

Zadní difuzor Kč 3 810,- bez DPH

Obě ceny jsou včetně lakování a montáže u nás.

Provedení montáže by bylo možné cca. 2-3 týdny od objednání (přesný termín

dle dohody).

Rikam si kolik z toho je lak a jak moc narozna muze bej ta montaz, sam ji urcite nedam pac jsem levej.

Odkaz ke komentáři

No,tak Ty se nestydej teda,to musim priznat..

Hele,myslim,ze to je pripocteny s tou montazi a neco malo si prihodili za Saharu..A pak by to myslim tak nejak plus minus sedelo..

Co se montaze tyce..predpokladam,ze to bude prilepeny na narazniku nejakym betalinkem,nebo tema montaznima lepidlama-tmelama..Takhle jsem si lepil sam difusor na OI a neni na tom nic tezkeho.. :palec:

Ted v tydnu jim tam chci taky volat a vyptat se na montaz,jakym zpusobem to delaji..

Odkaz ke komentáři
To víš, musíme makat a makat... Oktávka je děsná závislost, asi pudu brzo na odvykačku :-D Ale teď v Příbrami jsem dal 250 koňovou OI, tak jsem spokojenej... :palec:

Presne tak,clovek by na to mohl porad neco ladovat..Jen ty barevny papirky na to nejsou na hromade,jak by si clovek pral.. :)

To je hezky..Covece,chip mam v planu urco taky..Tak bych se na rozkosi ve Tvem aute rad svezl,jestli by to nebyl problem.. :)

Odkaz ke komentáři

lina huba hole nestesti poslal jsem maila co stoji difuzor ve stavu jak vypadne z linky, ze bych si nalakoval sam (kdyz uz budu lakovat naraznik) a treba ten lakyrka (pac dela ve skodovce) zna i nejakej jejich doporucene postupy na lepeni kdyz to v podstate dodavaji skodovce a montaz je mozna autorizovanem servisu. Ten skodovackej DIFUZOR (z te fotky se mi blbe soudi jestli neni krapet jinej) se sroubuje a lepi a cena je 4540 s DPH

Odkaz ke komentáři

Myslis,ze je jinej..?Me prijde,ze je to ten samej..navic oni to delaji prave pro skodovku..ja se ptal na nej ve skodovce tak 2 mesice zpatky a tam mi rekli,ze se samotnej koupit neda..jantari.. :palec:

Nebo jsem te spatne pochopil? :)

Upraveno uživatelem Martyp
Odkaz ke komentáři

no na te fotce to neni RS naraznik ale standard FL zadni a ten tvar by mohl bejt jinej, ale co treba to svira jen ostrejsi uhel, uvidime co odpoved. POkud by byla cena prizniva a lakyrka rekl ze montaz v pohode, ze kdyz to nebude na aute dela se to jeste lip tak bych do toho snad sel i pred Rozkosi uvidime. Motorovy plasty az napresrok :) :) :)

Odkaz ke komentáři
Presne tak,clovek by na to mohl porad neco ladovat..Jen ty barevny papirky na to nejsou na hromade,jak by si clovek pral.. :)

To je hezky..Covece,chip mam v planu urco taky..Tak bych se na rozkosi ve Tvem aute rad svezl,jestli by to nebyl problem.. :)

Problém to určitě nebude, když jsem to půjčil u Pešírovi v Bělí... :palec: Snad tam někde bude nějaká pěkná rovinka na testování... :)

Odkaz ke komentáři
Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
    • Dnes jsem překročil 500 km, takže duben byl slabota. Pořád se mě drželo nějaké nachlazení. Dnes jsem byl na Bílém kameni na Libavé, nejdřív jsem myslel, že nepojedu, protože v úterý jsem si při vyjíždce na kole zase přivodil kašel, ale nakonec jsem to dnes risknul. A bylo to fajn, taky díky tomu, že jsme jeli mimo ty nejvíce zatížené trasy. Akorát počasí takové, že jsem se furt převlíkal. Tak snad zítra budu fit, abych mohl zase vyrazit.
    • Se podívej na severozápad až k hranicím ....... šluknovský výběžek . Takže nic .  Proč se ten brzdič měnil ?
    • podržet déle aby vyjeli nahoru jak píšeš, pak dlouho podržet tlačítko pro zavření aby se znovu nastavila / resetovala úroveň maximálního otevření - měl by se ozvat tón. Pokud to nepomůže bude problem v zámku nebo vzpěrách, měl jsem to podobně a ze začátku to fungovalo divně - jen to odskočilo a pak už to ani neotvíralo a bylo to zámkem což je levnější jak vzpěra.
  • Vytvořit...