Přejít na obsah

Martypova modrá...

Doporučené příspěvky

Guest chipmann

Vitto: Hele,covece nevim..kuny nam tu nebehaj.. ;) Jinak filc nema na kapote RS 2006ka.. :)

Já ho tam mám :palec: jinak pirelka je dobrá věc mám to taky

Odkaz ke komentáři

Vitto: tohle by na jednicku myslim neslo,ta ma chladicovku zahnutou zpatky az jako dolu,ne?

Jinak jak pise dakie..nevim,jestli vsechny OI to maji,ale ja treba na ORSI mam tesneni na haupne a kdyz ji zavres,je lehce pred chladicovkou, pak jsou dve tesneni na svetlech..O vikendu ti to vyfotim..je to primo origo dil a byl tam z fabriky,v etce to urco najdes.. Tomáš, tady na foru ho dokupoval..

Odkaz ke komentáři
hlasuju za bratra, kuna se nam objevuje i na chalupe dosti casto, zatim ale jen obesrava barak a do garaze si netroufla :palec:

jinak koukam ze RSo nema ten filc na kapote zespoda?to sem zase o neco chytrejsi :palec:

RSo to nemá no, dávali to snad jen do nafťáků, včera jak jsem byl na Blow off ventil, tak mi ty kluci z Evolution Cars (dělají Corvetty atp., fakt machři) doporučili, ať si tam dám takovej stříbrnej udělunk z Azbestu, mám v autě vzorek a vypadá to i vzhledově dobře, tak si to nechám nejspíš udělat... Jinak RSo tam prý nemá "koberec" pač se ten motor dost zahřívá a ten Azbest je lepší volba a vypadá to podstatně lépe...

Odkaz ke komentáři
Guest chipmann
Do benzinu se koberec nedava...takze jestli ho tam mas, tak ho tam dal nekdo pred tebou. :lool:

njn jenže pokud vím tak majitel tam nic takového nedával :) jedině v servisu

Odkaz ke komentáři
ty jo ty se nezastavis, bude to auto nekdy dodelany ? Cos objednal tu co gowster bez znaku ? Mam pocit ze jsi to byl ty kdo daval ty ceny difuzoru od Benetu nemas tam nekde cenu bez lakovani a montaze?

To víš, musíme makat a makat... Oktávka je děsná závislost, asi pudu brzo na odvykačku :-D Ale teď v Příbrami jsem dal 250 koňovou OI, tak jsem spokojenej... :palec:

Odkaz ke komentáři
ty jo ty se nezastavis, bude to auto nekdy dodelany ? Cos objednal tu co gowster bez znaku ? Mam pocit ze jsi to byl ty kdo daval ty ceny difuzoru od Benetu nemas tam nekde cenu bez lakovani a montaze?

Hehe.. :palec: No,nekdy asi jo,ale jeste to chvilku potrva myslim.. :)

Jj,masku sem objednal stejnou jako Gowster,bez znaku, (snad se nebude kolega zlobit :) ), ale bude se castecne lakovat.. :) A stejne jako Ty,mam v planu difusor..chtel bych to stihnout do rozkose,ale to nevim jiste.. :lool:

Jinak ty ceny sem daval ja,uz nevim kam :lol: a mam je v soukromym mailu nekde,kam se zrovna nedostanu..Ale pamatuju si,ze difusor v cernym laku bez montaze je za 4000,-Kc vcetne DPH plus minus naky drobny,snad 4036,- jestli si to cislo pamatuju dobre..Takze bez laku bude myslim nekde kolem 3500,- :D

Upraveno uživatelem Martyp
Odkaz ke komentáři

Tak to mozna jeste zdrazili, je to kdyz jsou lakovane do sahary.

Přední spoiler Kč 5 500,- bez DPH

Zadní difuzor Kč 3 810,- bez DPH

Obě ceny jsou včetně lakování a montáže u nás.

Provedení montáže by bylo možné cca. 2-3 týdny od objednání (přesný termín

dle dohody).

Rikam si kolik z toho je lak a jak moc narozna muze bej ta montaz, sam ji urcite nedam pac jsem levej.

Odkaz ke komentáři

No,tak Ty se nestydej teda,to musim priznat..

Hele,myslim,ze to je pripocteny s tou montazi a neco malo si prihodili za Saharu..A pak by to myslim tak nejak plus minus sedelo..

Co se montaze tyce..predpokladam,ze to bude prilepeny na narazniku nejakym betalinkem,nebo tema montaznima lepidlama-tmelama..Takhle jsem si lepil sam difusor na OI a neni na tom nic tezkeho.. :palec:

Ted v tydnu jim tam chci taky volat a vyptat se na montaz,jakym zpusobem to delaji..

Odkaz ke komentáři
To víš, musíme makat a makat... Oktávka je děsná závislost, asi pudu brzo na odvykačku :-D Ale teď v Příbrami jsem dal 250 koňovou OI, tak jsem spokojenej... :palec:

Presne tak,clovek by na to mohl porad neco ladovat..Jen ty barevny papirky na to nejsou na hromade,jak by si clovek pral.. :)

To je hezky..Covece,chip mam v planu urco taky..Tak bych se na rozkosi ve Tvem aute rad svezl,jestli by to nebyl problem.. :)

Odkaz ke komentáři

lina huba hole nestesti poslal jsem maila co stoji difuzor ve stavu jak vypadne z linky, ze bych si nalakoval sam (kdyz uz budu lakovat naraznik) a treba ten lakyrka (pac dela ve skodovce) zna i nejakej jejich doporucene postupy na lepeni kdyz to v podstate dodavaji skodovce a montaz je mozna autorizovanem servisu. Ten skodovackej DIFUZOR (z te fotky se mi blbe soudi jestli neni krapet jinej) se sroubuje a lepi a cena je 4540 s DPH

Odkaz ke komentáři

Myslis,ze je jinej..?Me prijde,ze je to ten samej..navic oni to delaji prave pro skodovku..ja se ptal na nej ve skodovce tak 2 mesice zpatky a tam mi rekli,ze se samotnej koupit neda..jantari.. :palec:

Nebo jsem te spatne pochopil? :)

Upraveno uživatelem Martyp
Odkaz ke komentáři

no na te fotce to neni RS naraznik ale standard FL zadni a ten tvar by mohl bejt jinej, ale co treba to svira jen ostrejsi uhel, uvidime co odpoved. POkud by byla cena prizniva a lakyrka rekl ze montaz v pohode, ze kdyz to nebude na aute dela se to jeste lip tak bych do toho snad sel i pred Rozkosi uvidime. Motorovy plasty az napresrok :) :) :)

Odkaz ke komentáři
Presne tak,clovek by na to mohl porad neco ladovat..Jen ty barevny papirky na to nejsou na hromade,jak by si clovek pral.. :)

To je hezky..Covece,chip mam v planu urco taky..Tak bych se na rozkosi ve Tvem aute rad svezl,jestli by to nebyl problem.. :)

Problém to určitě nebude, když jsem to půjčil u Pešírovi v Bělí... :palec: Snad tam někde bude nějaká pěkná rovinka na testování... :)

Odkaz ke komentáři
Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...