Přejít na obsah

Martypova modrá...

Doporučené příspěvky

Problém to určitě nebude, když jsem to půjčil u Pešírovi v Bělí... :palec: Snad tam někde bude nějaká pěkná rovinka na testování... :)

To by bylo super.. :) Tak se tam kdyztak dohodneme..Ja prave s chipovanou OII RS jeste nejel.. :D Mam tak nejak rozjednany svezeni s OIIRS Cimbu,ale to nevim,kdy se uskutecni.. :/

Dakie: na to mame v aute zarizeni.. :)

Odkaz ke komentáři
no na te fotce to neni RS naraznik ale standard FL zadni a ten tvar by mohl bejt jinej, ale co treba to svira jen ostrejsi uhel, uvidime co odpoved. POkud by byla cena prizniva a lakyrka rekl ze montaz v pohode, ze kdyz to nebude na aute dela se to jeste lip tak bych do toho snad sel i pred Rozkosi uvidime. Motorovy plasty az napresrok <;o))) Zrovna vcera jsem rikal ze zadni difuzor, ploutvicku, volant a koncime :) :D :lool: :lol:

Ja myslim,ze v tech tvarech a radiusech neni rozdil mezi FL a pred FL RS naraznikem..Myslim,ze by to prave melo byt stejny..Uvidime,co Ti odpovi.. :lol:

Hele,to znam..Taky si rikam,ze letos uz jen difusor a HF na Columbuse a utrum..Ale sam znas jak to je..Chtel bych na aute prave neco udelat uz i po ty "technicky strance".. Ale s tim asi opravdu pockam minimalne na zimu,nebo na jaro..No,sam sem zvedavej.. :palec: :) :)

Odkaz ke komentáři
Dobrý den,

Difuzor v surovém stavu k lakování stojí Kč 2 320,- bez DPH. Materiál PUR.

Pokud budete o něj mít zájem, poprosím Vás o info.

S pozdravem,

Xxxxx

Takze 1450 bez dph za montaz a lakovani.

Ty vole,tak to si rikaj skoro dost jako.. :D

Tak to vidim,ze ho objednam bez lakovani a necham si to fouknout a pridelam si to sam.. ;)

Odkaz ke komentáři
Guest Maxifaby

máš ji krásnou, tiše závidím. Já sem tam byl s kolegou od naší firmy měřit žaluzie. Ale ještě tam byl nádherný Passat R36 v kombíku mnam.

Odkaz ke komentáři
tak ja sem filc dneska strhnul :palec:

v zime beztak nejezdim a aspon mam dalsi cast vozu kterou ted musim umyvat :)

jinak s tou OI martine by me to zajimalo urcite to blejskni, ja mam totiz jen tesneni nad svetlama, na ty pricce ne.

Ty jo já to taky měl nafocený a teď to honem nemůžu najít :smich:

Jinak jsem zvědav na tu masku. Na OI to bylo v barvě auta takový divný, takový laciný...

Odkaz ke komentáři
Tak objedname dva treba bude sleva, nechame si to caknout zvlast a ty mi to pak namontis ju???

Porad premejslim jak je to asi velky, myslim kolik asi cm pod auto. Hadam max. tak 30 vic rozhodne ne.

ty kluku ušatej, si chtěl napsat 30, ale mm viď :P :)

Odkaz ke komentáři
máš ji krásnou, tiše závidím. Já sem tam byl s kolegou od naší firmy měřit žaluzie. Ale ještě tam byl nádherný Passat R36 v kombíku mnam.

Diky diky.. :) no,ten R36 neni vubec spatnej,stava tu casto.. :D

Ol@f:Hele,velikost toho difusoru..Pocitej,ze je to tak 10-15 cm vysoky a na sirku auta je to tak urcite metr..Diru na tazny lano to mozna zakryvat bude,ale myslim ze to maji vyreseny nejakym vycvakavaci krytkou.. ;) Toho bych se vubec nebal..

A podlepil bych to urcite na co nejvetsi plose..At to drzi! :D :P

Tomáš: No,ja jsem na to taky zvedavej,z toho si nic nedelej.. :D a s tema fotkama toho tesneni na OI jsem premyslel,jestli je nekde nemas.. :)

Doli: Napisu.. ;) Ne ne,tenkrat ne..Svezl jsem se jen s Tvou TDI.. ;)

Upraveno uživatelem Martyp
Odkaz ke komentáři

No já jsem se teď vycucal z peněz, chip, blow off, maska, kola atp... Dneska jsem zacvakal 6tku za přední sklo, který jsem si včera rozbil, tak že maximálně zvládnu ještě ten "tlumič" na kapotu místo ocelový tyčky a to bude všechno, další úpravy tak někdy v říjnu, až se zase našetřej korunky.... :P Jestli pojede Vitto Oplem, tak ho nepustíme přes bránu... :) :)

Odkaz ke komentáři
Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...