Přejít na obsah

Martypova modrá...

Doporučené příspěvky

Mischicka: No,bohuzel si nedelam prdel.. :lol: Presne tak,jak rikas..nebo bychom mozna mohli zacit nechavat otevreny auta,aby proste nebyl problem s nicim..A ani nenacvakavat ramecek,at to nezdrzuje..
ne, já jsem to myslel tak, jestli sis sám neodemknul, pekně nevyšrouboval a neodpojil z konektoru.. ta práce vypadá až děsivě profesionálně

Fakt děsivě profesionální...kvůli navi, která se dnes jetá prodává za 12-15 tis. Kč?!

Odkaz ke komentáři
Fakt děsivě profesionální...kvůli navi, která se dnes jetá prodává za 12-15 tis. Kč?!

Michale mě se to zdá jako profesionální tah, nevím, jak tobě.. Alespoň měl zloděj soucit a poničil co nejmíň věcí, když už si teda pro navi šel :lol:

Odkaz ke komentáři

Mě taky! Jen mě právě zaráží, že i dneska, když ceny navi tak klesly, se jim to vyplatí!

Když to porovnám se svojí loňskou zkušeností, kdy týpek šel se šroubovákem a zničil sklo a ještě spolujezdcovy dveře tak, že jsem měl strach, že to nepůjde ani zalakovat...a málem jsem zapomněl, ještě zámek na druhé straně...

Odkaz ke komentáři

já jsem myslel, že rýpeš právě :lol:

tobě ho taky ukradli?

Taťka to vyřešil dobře.. koupil si novýho klementa a místo navi dal "jen" bolerko .. po tom snad taková poptávka není..

Majkle, dává se na RS sun safe glass?

Odkaz ke komentáři

Nene, nerýpu, jen jsem se blbě vyjádřil.

Mě ho neukradl(i), nedostal se do auta - nejdřív pokunil zámek v řidičových dveřích, pak to obešel a zkusil to ještě zkrz okýnko, ale taky neuspěl, právě díky Sun Safe. Nevím jestli se dávají do všech RS, to si myslím, že ne, ale já je mám z výroby.

A Bolerka se taky kradou, už to tu někdo řešil, že i to mu vzali...a když chceš navigovat...

Odkaz ke komentáři

zlatý safe glassy, taky je to ranec..

¨No on má přenosnou navigaci, kterou vždy schová a tak to nevystavuje na obdiv okolí jak pevná navigace.. Ono si to možná spletli to bolerko, protože jsou si dost podobný. A ještě k přednímu sklu - jak je to vystužený (myslím nějakou folií) tak je krásně vidět, že máme problémy s propustností signálu GPS - jedna navigačka se už musela dokonce vracet :) tak podstivý to sklo je :lol:

Odkaz ke komentáři
zlatý safe glassy, taky je to ranec..

¨No on má přenosnou navigaci, kterou vždy schová a tak to nevystavuje na obdiv okolí jak pevná navigace.. Ono si to možná spletli to bolerko, protože jsou si dost podobný. A ještě k přednímu sklu - jak je to vystužený (myslím nějakou folií) tak je krásně vidět, že máme problémy s propustností signálu GPS - jedna navigačka se už musela dokonce vracet :D tak podstivý to sklo je :D

Jj, Sun Safe je pálka - to stejné, pravé přední, už jsem měnil jednou a běžné sklo je 1500-2000 a Sun Safe 5000 :P

No tohle je přesně důvod proč columba nechci... já bych ho chtěl moc ale prostě kvůli debilním fetkám a čorkám do toho nejdu...
Chjetjov: přesně tak :blink: to samé tvrdím já-kvůli tomu si nenechám zničit neboli rozbit okynka :palec:

Nepřeju nikomu nic zlého, ale myslím, že už jen tady na foru bylo minimálně stejně tolik kráděží jiných radií jako Columbusů.

Odkaz ke komentáři

Ahoj Martine, je mi líto co Tě potkalo ... :lol: Jak už tady řeklo víc lidí, buď Sun Safe Glass nebo nemít Columba, případně koupit si tu vychytávku od VW, i když to stojí ranec.

Ono by vůbec nevadilo, kdyby se kuwa ta navi nedala vůbec vymontovat jako mají třeba A6 apod. By bylo po problému.

Ten profesionální přístup zlodějů je o to horší v tom, že když to tak opatrně vytáhli, působí to na mě, jakoby znali tvůj přístup a chování k autu, jak ho máš rád atd. Což není problém tady na fóru lehce zjistit. Nebo to byli opravdoví machři, kteří v tom jedou ve velkým ;)

P.S. navrhuji všem na fóru nekupovat Columbuse ve vlákně Bazar !

Odkaz ke komentáři
Ahoj Martine, je mi líto co Tě potkalo ... :lol: Jak už tady řeklo víc lidí, buď Sun Safe Glass nebo nemít Columba, případně koupit si tu vychytávku od VW, i když to stojí ranec.

Ono by vůbec nevadilo, kdyby se kuwa ta navi nedala vůbec vymontovat jako mají třeba A6 apod. By bylo po problému.

Ten profesionální přístup zlodějů je o to horší v tom, že když to tak opatrně vytáhli, působí to na mě, jakoby znali tvůj přístup a chování k autu, jak ho máš rád atd. Což není problém tady na fóru lehce zjistit. Nebo to byli opravdoví machři, kteří v tom jedou ve velkým ;)

P.S. navrhuji všem na fóru nekupovat Columbuse ve vlákně Bazar !

Cao Maro!Diky.. :D Vis jak,Sun Safe Glass nejak neresim,vzhledem k tomu,ze se dostali do auta,aniz by cokoliv poskodili..jasne,otazka cislo dve je mit/nemit Columba..Ale co me sere,ze kurva drat,kde to jsme,kdyz si clovek nemuze dat ani do auta,to co by chtel,jen proto,ze by mu to ukradli.. :D

Dalsi vec je ta,ze kdyby to neslo vyndat jako v A6,tak je to vyresene a nekradlo by se to no..

S tim pristupem..Tezko rict..Jak rikam,tam kde se mi to stalo,jsem co si pamatuju nikdy s autem nebyl a fakt tam stalo relativne chvilku..Spis si myslim,ze to byli opravdu profici a sli vylozene po Columbovi..A pokud to nejsou uplny vemena,tak vyndat to takto je ten nejjednodussi zpusob,pac vycvaknout ramecek a povolit 4 srouby a vycvaknout konektor zabere par minutek,kdyz vis jak na to...A rvat to nasilim nic neurychli a nepomuze,naopak..

V tomhle smeru jsem mel kliku.. :)

Jen jsem vcera zjistil malicko odrenej znak na volantu,asi od chladice HDD co je zezadu na Columbovi..To asi jak s tim fofrem vystupoval..

Takze se priklanim k moznosti c.2 co jsi uvedl - ti co v tom jedou ve velkym..

Odkaz ke komentáři
Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...