Přejít na obsah

Martypova modrá...

Doporučené příspěvky

Michal: Diky.. :palec:

misch: Protoze Contiky Sport Contacty sem mel,jak jednicky,tak dvojky a celkem spokojenost,ale na vode se to nehrabe na GY Eagle F1 Asymmetric,co mam ted...Jenze ty celkem mizej pred ocima :D jinak max spokojenost...a ted chci zkusit zas neco jinyho..

Pirelli proto,ze jsem na ne slysel opravdu chvalu..

Dunlopy proto,ze TT a GT jsou ted vlajkovy pneu Dunlopu a taky je to vychvalovany a oboje je za prijatelnou cenu...Ale porad jsem vic naklonenej Dunlopum..

Odkaz ke komentáři

Marty nevim kde a jak kupujes gumy ale ja posledni dve sezony drandil Mi PS2 a na vode parada vydrzeli pres 40 000 km. Ted mam od sveho gumare nabidku Mi PS3 2800/ks + DPH a CSC 3 za 2680/ks + DPH. Puvodne jsem chtel zkusit CSC 3 ale pri tomhle rozdilu cen neodolam a nejspis vezmu PS3

Odkaz ke komentáři

Misch:Je fakt,ze o Pirellkach jsem to taky zaslechl...Ty Dunlopy si mysilm,zebudou vazne dobry...

Olaf: No ja pneu kupuju ve velkoobchode,takze ceny nemam az tak tak spatny.Ale je fakt,ze Misch PS3 za cenu jak pises je hoooodne dobry..Oproti tomu ja si sezenu CSC3 jese o cca 100-150 min,nez muzes mit Ty.. Takze ted babo rad.. :smich: a Dunlopky bych mel neco lehce kolem 3000-3100 s DPH...

Upraveno uživatelem Martyp
Odkaz ke komentáři
Co tak nejake Yokohama alebo Toyo? :)

Tehle znacek se nebojim,to vubec ne,ale obecne pneu tehle znacek mizej pred ocima jeste rychleji,nez premiovy znacky typu Dunlop, GY,Conti atd,co mam zkusenosti.. :-/

Jinak z Karobonu v motoru zda se nic nebude,protoze i na tom,co jsem udelal ted,se ty "technicky" narocnejsi mista v tom teple,ktery tam je, odlepujou.. ;)

Upraveno uživatelem Martyp
Odkaz ke komentáři

Tak nejaky porovnani by to asi bylo,to zas jako jo..Samozrejme by to nebylo 100% ale tak dojem by si z toho asi clovek udelal..

Kalic, misch, Ol@f:

Co se tyce toho karbonu jsem zatim udelal jen kryt baterky a malej kryt vstupu sani hned za chladicovkou...Primer jsem nepouzival,jen radne odmastil a lepil folii..Na velkych a rovnych plochach je to v pohode,tam to drzi,ale na zakulacenych rohach,kde bylo potreba to vytvarovat za tepla,tak tam se to v tom teple zas odlepuje.. :D Do plnice se mi ty plasty davat nechce..To uz je muzu rovnou nalakovat,nebo potahnout primo karbonovou tkaninou.. :-/ vyhodu folie jsem prave spatroval v relativne jednoduchy aplikaci a pripadne moznosti zpetnyho odstraneni bez zasadni zmeny a "poskozeni" potahovanych dilu.. ;) :palec:

Odkaz ke komentáři
Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...