Davon Odesláno Duben 18, 2011 Sdílet Odesláno Duben 18, 2011 Bavili jsme se o tmavy a ja bych do nich sel na tu race modrou, jen me osobne se nelibi tolik paprsku... Kdyby bila, tak bila strecha? Odkaz ke komentáři
Martyp Odesláno Duben 18, 2011 Autor Sdílet Odesláno Duben 18, 2011 Jak rikam, je to boj designu s kvalitou... I kdyz si rikam,ze Sparca asi budou kvalitou asi taky, ok,pac to pro ne dela OZ Racing... Jj,bavili Dane no.. :D Ale neeee,bila strecha nikdy! ;) byly by jen kola asi.. Odkaz ke komentáři
Octavius84 Odesláno Duben 18, 2011 Sdílet Odesláno Duben 18, 2011 Radši Braidy než Pisty, ty jsou strašně ošklivý Odkaz ke komentáři
Martyp Odesláno Duben 18, 2011 Autor Sdílet Odesláno Duben 18, 2011 :D :D Ony v realu nejsou tak strasny.. Tady mi kolega Tomáš v sobotu neco vyfotil.. ;) Odkaz ke komentáři
Davon Odesláno Duben 18, 2011 Sdílet Odesláno Duben 18, 2011 V tom pripade Marty je to jasny :D Cerny kola, cerna strecha :D ;) Odkaz ke komentáři
mischicka Odesláno Duben 18, 2011 Sdílet Odesláno Duben 18, 2011 Já bych volil bílé, samotného už mě roky láká nějaká bílá varianta. Odkaz ke komentáři
Martyp Odesláno Duben 18, 2011 Autor Sdílet Odesláno Duben 18, 2011 (upraveno) Octaviaus84: Hehe,taky sem na to koukal..Ale jak sem to tak vykoumal,tak je to "nastaveny" origo kridlo,podle toho ukotveni na viko.. Davon: Hele,kdyz tmava strecha,tak jedine 3D karbon.. :D Ony prave ty Sparca jsou v realu malicko svetlejsi..Takova barva neco mezi stribrnou a grafitem,proste takovej matnej hlinik.. :D mischicka: Prave,me lakaji taky,jak jsem psal,za prve,ze vim,ze jsou kvalitni, za druhe jsem si jich na OIRS moc neuzil a za treti by to auto bylo proste jiny no.. ;) ...kdyz to tu tak ctu...hergot,kde se tu dela anketa... ;) Upraveno Duben 19, 2011 uživatelem Martyp Odkaz ke komentáři
mischicka Odesláno Duben 18, 2011 Sdílet Odesláno Duben 18, 2011 Musíš si editovat příspěvek number one a tam je Otveřít formulář ankety :-) Odkaz ke komentáři
Martyp Odesláno Duben 18, 2011 Autor Sdílet Odesláno Duben 18, 2011 A ja si rikal,ze to bylo nekde na prvni strance.. Jen jsem nemel moc casu to zkoumat.. ;) Diiiik! Odkaz ke komentáři
Kalic Odesláno Duben 18, 2011 Sdílet Odesláno Duben 18, 2011 jinak k pneumatikam aktualni test... (Matador tam neni) http://www.auto.cz/adac-test-letnich-pneum...5-r17-w-y-23123 Odkaz ke komentáři
vittorio Odesláno Duben 18, 2011 Sdílet Odesláno Duben 18, 2011 bilou neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee prosim marty Odkaz ke komentáři
mischicka Odesláno Duben 18, 2011 Sdílet Odesláno Duben 18, 2011 Taky si dám bílá kola, jen proto, aby jsi mě prosil Viktore :) jinak k pneumatikam aktualni test... (Matador tam neni) http://www.auto.cz/adac-test-letnich-pneum...5-r17-w-y-23123 Sice to je jiný rozměr, ale je zajímavé, že zrovna v tomhle testu opotřebení Conti SC3 vychází skoro, ne-li úplně největší, takže přesný opak těch zkušeností, co tu už padly. Odkaz ke komentáři
O.v.i. Odesláno Duben 18, 2011 Sdílet Odesláno Duben 18, 2011 (upraveno) nevim ale asi by to vyhrali cerny (nebo ty tmavsi) + cernou strechu (karbon) a "vrsek" kridla.. :) Taky si dám bílá kola, jen proto, aby jsi mě prosil Viktore :) Sice to je jiný rozměr, ale je zajímavé, že zrovna v tomhle testu opotřebení Conti SC3 vychází skoro, ne-li úplně největší, takže přesný opak těch zkušeností, co tu už padly. ten test je vubec nejakej divokej... plno gum sem tam nenasel a to v nemecku a jinde jsou v testech na prednich pozicich... Upraveno Duben 18, 2011 uživatelem O.v.i. Odkaz ke komentáři
chjetjov Odesláno Duben 18, 2011 Sdílet Odesláno Duben 18, 2011 je fakt že k tomu černýmu difuzoru by ty černý šli líp :) Odkaz ke komentáři
Martyp Odesláno Duben 19, 2011 Autor Sdílet Odesláno Duben 19, 2011 (upraveno) ...A vcera prisel balicek z UK.. :) Vojto,to mas(te) asi recht,ze by ty tmavy celkove k autu sly lip,cernej difusor, tmavy okna, ten predek - maska bez chromu taky uplne nezari...Ale kdyz ty Braidy sou proste Braidy no... Upraveno Duben 19, 2011 uživatelem Martyp Odkaz ke komentáři
Davon Odesláno Duben 19, 2011 Sdílet Odesláno Duben 19, 2011 Coze jako dela ten balicek z UK? Odkaz ke komentáři
O.v.i. Odesláno Duben 19, 2011 Sdílet Odesláno Duben 19, 2011 dobre dobre! uz aby to tam bylo co? :) hele Martine vse nej!!! a vejkendu tuknem... Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Duben 19, 2011 Sdílet Odesláno Duben 19, 2011 ja myslel ze ty uz mas blow off nainstalovanej Odkaz ke komentáři
Davon Odesláno Duben 19, 2011 Sdílet Odesláno Duben 19, 2011 Nema nahodou kazdy TFSI blow off z vyroby ale bez zvuku? Odkaz ke komentáři
mischicka Odesláno Duben 19, 2011 Sdílet Odesláno Duben 19, 2011 Já si to myslím taky :-) Odkaz ke komentáři
Martyp Odesláno Duben 19, 2011 Autor Sdílet Odesláno Duben 19, 2011 (upraveno) Ma to kazdej Turbo benzinovej motor.. :) jenze vetsinou prave odfouklej vzduch nejde ven z auta,ale zpatky do sani a tak to temer nevydava zadnej zvuk.. :D Olaf: Ne ne,nemam..At ted.. :) A ziiiitra jiz na aute.. :D O.v.i.: Diiiiky.. :P Jasny,neceho si srknem.. Upraveno Duben 19, 2011 uživatelem Martyp Odkaz ke komentáři
Jero Odesláno Duben 19, 2011 Sdílet Odesláno Duben 19, 2011 Ani nevím jestli jsem ti už říkal jak je octa super (?) ) ,ale to je fuk ... hlavně zdraví štěstí a at to jezdíí :) Pořádně to dneska oslav .) Odkaz ke komentáři
Davon Odesláno Duben 19, 2011 Sdílet Odesláno Duben 19, 2011 No tak vse nej panacku k tem 17tinam :D :) Hele, ja tomu moc nerozumim, ale tohle ma byt zvuk BOV?? Me to presne tento odfuk dela... :) :D Odkaz ke komentáři
jirka3 Odesláno Duben 19, 2011 Sdílet Odesláno Duben 19, 2011 Ani nevím jestli jsem ti už říkal jak je octa super (?) :)) ,ale to je fuk ... hlavně zdraví štěstí a at to jezdíí :) Pořádně to dneska oslav .) Myslím že to pořádně oslavíme o víkendu, že pane Louka Odkaz ke komentáři
O.v.i. Odesláno Duben 19, 2011 Sdílet Odesláno Duben 19, 2011 O.v.i.: Diiiiky.. :) Jasny,neceho si srknem.. uaaaa :) ty blaho uz zejtra? sem zvedav!! Odkaz ke komentáři
Martyp Odesláno Duben 19, 2011 Autor Sdílet Odesláno Duben 19, 2011 Ani nevím jestli jsem ti už říkal jak je octa super (?) :D) ,ale to je fuk ... hlavně zdraví štěstí a at to jezdíí :D Pořádně to dneska oslav .) Taky nevim,asi nerikal,covece.. :P ...Kazdopadne diky, mladsi dvojce! :D I Tobe vsechno nejlepsi,zdravi a at se vse dari a vychazi jak ma!I Ty to oslav! :P No tak vse nej panacku k tem 17tinam :D :) :) Hele, ja tomu moc nerozumim, ale tohle ma byt zvuk BOV?? Me to presne tento odfuk dela... :o :o Diky! Hele,to ti nepovim,prac mi v praci YT nejde.. :( Kazdopadne u 2,0TFSI v serii neni odfuk slyset ani trosicku malinko..takze vubec.. :D Odkaz ke komentáři
mischicka Odesláno Duben 19, 2011 Sdílet Odesláno Duben 19, 2011 Ne, já taky nic takového neslyším, ale ani nepotřebuju slyšet :-) Odkaz ke komentáři
Davon Odesláno Duben 19, 2011 Sdílet Odesláno Duben 19, 2011 Aha, tak ja to na tom svym "moturku" slysim, neni to mozna tolik vyrazne, ale je to tam a je to prijemny zvuk A to co jsi si koupil, jde jen o odfuk ven a ten "sound", nebo tam jde jeste o neco jineho? :) Ne, já taky nic takového neslyším, ale ani nepotřebuju slyšet :-) Bodet by jsi potreboval, kdyz ti to stoji v garazi a jezdis s tankem :) :D Odkaz ke komentáři
Martyp Odesláno Duben 19, 2011 Autor Sdílet Odesláno Duben 19, 2011 (upraveno) No vidis to,tak to mas kliku,ze je to slyset.. U OI RS v serii to taky bylo trosku slyset.. :) Tohle co jsem koupil je jen mechanicka vec, resp takova "podlozka" pod seriovy BOV, ktera prave dovoli vzduchu odejit ven z auta a to nasledne dela i ten zvukovej efekt.. :D Nic dalsiho tam neni.. :) Upraveno Duben 19, 2011 uživatelem Martyp Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky