Martyp Odesláno Květen 4, 2011 Autor Sdílet Odesláno Květen 4, 2011 Diky panove.. :P Ted jsem si neco malo dopral,to je fakt Dane..Ale kdyby to slo,vyhazoval bych si jeste vic,znas to.. :D :D Jeste ten podvozek vyresit a je to tak nejak prozatim "komplet".. ;) Odkaz ke komentáři
Octavius84 Odesláno Květen 4, 2011 Sdílet Odesláno Květen 4, 2011 A co brzdy??? Nebo ty počítáš do podvozku? Odkaz ke komentáři
Martyp Odesláno Květen 4, 2011 Autor Sdílet Odesláno Květen 4, 2011 (upraveno) Nepocitam a nepredbihej! ;) ....uz jsou doma a tak do dvou tydnu doufam budou na aute.. :P Upraveno Květen 4, 2011 uživatelem Martyp Odkaz ke komentáři
Octavius84 Odesláno Květen 4, 2011 Sdílet Odesláno Květen 4, 2011 Jaký, nějaký lepší nebo slabá serie? Odkaz ke komentáři
Martyp Odesláno Květen 4, 2011 Autor Sdílet Odesláno Květen 4, 2011 Predek vrtany Brembo Sport 312mm + Ferodo DS performance 2500 a zadek Brembo Easy Check a desky Textar...na ten zadek zkusim jeste pohledat,jestli se taky nedelaj vrtany kotůčiky.. ;) Odkaz ke komentáři
Octavius84 Odesláno Květen 4, 2011 Sdílet Odesláno Květen 4, 2011 Vrtaný ne, lepčí drážkovaný... A co ta sada od Bremba jak si tenkrát ukazoval? Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Květen 4, 2011 Sdílet Odesláno Květen 4, 2011 v čem jsou drážkovaný lepší oproti vrtanejm? Odkaz ke komentáři
Octavius84 Odesláno Květen 4, 2011 Sdílet Odesláno Květen 4, 2011 Co jsem tak prolejzal všechny možný diskuze u různých úpravců a výrobcůl brzd a jejich komponentů, tak jediný v čem se shodovali, že u vrtanejch může docházet k mikro trhlinám v místě vrtání... Odkaz ke komentáři
Martyp Odesláno Květen 4, 2011 Autor Sdílet Odesláno Květen 4, 2011 Vrtaný ne, lepčí drážkovaný...A co ta sada od Bremba jak si tenkrát ukazoval? No,tenkrat jsem mel jeste dalsi investice,takze to muselo jit stranou, i kdyz to byla velmi dobra nabidka.. ;) a dneska nevim,jestli by ta moznost jeste byla,asi uz ne.. :P Odkaz ke komentáři
Vasekk Odesláno Květen 4, 2011 Sdílet Odesláno Květen 4, 2011 Vrtaný jsou jen takový tuzingový marketingový trik. Drážky rovnoměrně čistí destičku a tím zajištují stále adekvátní brzdný učinek. To, že kotouče vadnou je způsobený tepelným nasycením.. to že kotouč rozvrtám, tak tento jev nastane dříve díky nižšímu množství materiálu, který je schopen teplo pojmout. To, že jsou na sportovním vozech a supersportech vrtané kotouče jen jen kvůli hmotnosti, kdy kotouč teplo pohltí dobře, ale při své velikosti je těžký. Nejlepší jsou kotouče plné, ale většího průměru. Ted Martyp začne oponovat, že mu stejně brzdí lépe, ale to je jen díky destičkám DS performance 2500 s agresivnější směsí. Odkaz ke komentáři
Martyp Odesláno Květen 4, 2011 Autor Sdílet Odesláno Květen 4, 2011 Vasku,oponovat nebudu,neboooj.. ;) Ja bych ani tak vrtany kotouce mit nemusel,ale za penize za jaky jsem mel tohle,myslim nebylo co resit a nechtel jsem serii,protoze ta je horsi,nez na OI RS.. navic si rikam,ze vzhledem k tomu,ze jsou to bremba a cena na MO trhu byla za par kotoucu 10K, by to zas tak marny byt nemuselo.. :P /Cimz nechci rict,ze se ridim pri vyberu cenou,samozrejme/ Sada o ktere tu psal Octavius byly Brembo Grand Prix, kde byly kotouce taky plny,to jsem chtel moc,ale proste okolnosti nedovolily.. :D :) Jinak to co pujde na auto uz chvili mam doma zabaleny,tak to tam proste prasknu a uvidi se.. :D Ferodo DS 2500 jsem samozrejme zvolil kvuli smesi a teplotam,ktere zvladnou.. Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Květen 4, 2011 Sdílet Odesláno Květen 4, 2011 jen tak letmo jsem taky pročetl 3 diskuze a všude se shodovaly, že jestli vrtaný nebo drážkovaný je úplně jedno ;) nejdůležitější je velikost :P Odkaz ke komentáři
Vasekk Odesláno Květen 4, 2011 Sdílet Odesláno Květen 4, 2011 Ideální ještě dostupný upgrade jsou brzdy z cupry, SII 3,6, atd.. prostě 345x30. Rozhodně lepší řešení než tam rvát kotouče za Xtisíc. za 345mm kotouč od Zimmermanu jsem dával tušim 1000,- za kus a klidně si každý rok koupim nový. Odkaz ke komentáři
Octavius84 Odesláno Květen 4, 2011 Sdílet Odesláno Květen 4, 2011 Jo to bych nejraději udělal já, jenže kde sehant třmen s drřákem za nějakou rozumnou cenu.... Odkaz ke komentáři
Vasekk Odesláno Květen 4, 2011 Sdílet Odesláno Květen 4, 2011 nedávno byl nějaký komplet na diesepoweru i s těhlicema, kotoučema deskama za krásných 12K Odkaz ke komentáři
Octavius84 Odesláno Květen 4, 2011 Sdílet Odesláno Květen 4, 2011 No to byl, jenže než jsem to zjistil, tak byl fuč. A kotouče a desky před smrtí, takže už to nebyla tak pěkná cena Odkaz ke komentáři
Martyp Odesláno Květen 4, 2011 Autor Sdílet Odesláno Květen 4, 2011 Prave,to je ono..Ja holt nejak nejsem na to,kupovat si jety brzdy.. ;) To brembo Gradn Prix tenkrat jsem mohl mit za 20K,coz bylo vazne luxusni.. :'( Byly to vlastne brzdy z Cupry,co hodilo Brembo do aftermarketu.. Odkaz ke komentáři
Octavius84 Odesláno Květen 4, 2011 Sdílet Odesláno Květen 4, 2011 To já bych si klidně jetý třmeny s držákama pořídil, na to bych bouchnul nový kotouče a desky a bylo by...Teda kdyby byly za nějakou rozumnou cenu, že.... Odkaz ke komentáři
Guest Tomas_ek Odesláno Květen 4, 2011 Sdílet Odesláno Květen 4, 2011 tak ses dočkal, taky funííííššššššššššššš :P já jsem pro drážkovaný bremba, páč je sám mám a děratý kotouče jsou békovina ;) Odkaz ke komentáři
michalRS2 Odesláno Květen 4, 2011 Sdílet Odesláno Květen 4, 2011 Ja jsem mel na svym RSu benzin , nejdrive orig,pak sem presel na ATEcka drazkovany + desky ferodo racing,bylo to podstatne lepsi,ale taky uvadali. Ted tam mam ty brzdy z Cupry 345mm a parada ;) . Zatim neuvadli ani jednou :P Odkaz ke komentáři
Davon Odesláno Květen 5, 2011 Sdílet Odesláno Květen 5, 2011 Ja mam taky brzdy ze Seatu Ale jinyho nez je Cupra... Odkaz ke komentáři
Martyp Odesláno Květen 5, 2011 Autor Sdílet Odesláno Květen 5, 2011 tak ses dočkal, taky funííííššššššššššššš :D já jsem pro drážkovaný bremba, páč je sám mám a děratý kotouče jsou békovina Jooooo, uz taky nakou chvilku.. )) Mozna jsou vrtany bekovina,ale tak v tu dobu,kdy jsem to kupoval,to byly "nejlepsi" 312mm kotouce ktery jsem mel moznost za ty penize sehnat,takze jsem do nich skocil proste no.. :lool: Dam to tam a uvidime,jak to bude makat.. Kazdopadne pocitam s tim,ze to bude lepsi,nez serie.. :o Odkaz ke komentáři
Duri Odesláno Květen 5, 2011 Sdílet Odesláno Květen 5, 2011 Neboj bude to super! Mal som na O1RS dierované Zimmerman-y a Ferodo DS2500 a brzdilo to jak sviňa Len trochu pískali... Odkaz ke komentáři
Davon Odesláno Květen 5, 2011 Sdílet Odesláno Květen 5, 2011 Ja nez jsem prodal Octu jsem mel od Jeldy taky vrtany Zimmermany a Ferdo desky a byl to obr rozdil nez to co na serii bylo!!! Takze recicky, ze vrtany jsou "na hovno" jsou dost nemistne, jelikoz je to technicky nemozne, vzdycky budou lepsi nez ty, co tam jsou... Vubec si s tim nedelej hlavu, myslim, ze budes nadsen! A to ja mel jen predek kotouc... Odkaz ke komentáři
Vasekk Odesláno Květen 6, 2011 Sdílet Odesláno Květen 6, 2011 Ja nez jsem prodal Octu jsem mel od Jeldy taky vrtany Zimmermany a Ferdo desky a byl to obr rozdil nez to co na serii bylo!!! Takze recicky, ze vrtany jsou "na hovno" jsou dost nemistne, jelikoz je to technicky nemozne, vzdycky budou lepsi nez ty, co tam jsou... Vubec si s tim nedelej hlavu, myslim, ze budes nadsen! A to ja mel jen predek kotouc... A podle čeho soudíš, že je to technicky nemožné? :) To že ti to líp brzdilo, tak bylo deskama. S originál kotoučema jsem nikdy neměl problém a že jsem je zvlnil takovým způsobem, že škrtaly o destičku s pedálem nahoře.. po vychladnutí opět rovné. Odkaz ke komentáři
Martyp Odesláno Květen 6, 2011 Autor Sdílet Odesláno Květen 6, 2011 Hlavne se mi tu nehadejte kuciii.. :) No uvidime,kazdopadne,ze bych byl nespokojenej,necekam.. Uvidime. Spis jsem takovej spatnej z tech kol porad.. :lool: Odkaz ke komentáři
Vasekk Odesláno Květen 6, 2011 Sdílet Odesláno Květen 6, 2011 chtělo by to lehce k zemi :lool: čím jsi lepil ten zadní difusor? Dneska jsem si ho v Bennetu objednal. Odkaz ke komentáři
Martyp Odesláno Květen 6, 2011 Autor Sdílet Odesláno Květen 6, 2011 Jj,uz se na tom pracuje,jen vybrat tu spravnou variantu.. Ale urco niz pujdeme.. :D Prosim te, lepil jsem to normal cernym prumyslovym lepidlem od Den Braven..sezenes ho kdekoliv v Obi apod,nebo v Kellaku je stopro.. :o V takovy ty plastovy tube na tu mechanickou pistoli..Dela se s tim dobre a drzi to jak cert.. :lool: Odkaz ke komentáři
vittorio Odesláno Květen 6, 2011 Sdílet Odesláno Květen 6, 2011 tim asi udelam ten scouticek z toho svyho vozu :lool: Odkaz ke komentáři
Vasekk Odesláno Květen 6, 2011 Sdílet Odesláno Květen 6, 2011 Dík, měli by expedovat difusor do 3 týdnů tak pak to budu řešit :lool: Co se podvozku týče tak rovnou šáhni po nějakém štelováku. H&R, KW, Spax ,... Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky