Martyp Odesláno Duben 19, 2010 Autor Sdílet Odesláno Duben 19, 2010 Ol@f: Ne ne, klasika cerne..ale nechci uplny brikety.. Jen bych jeste chtel cernou folii na B sloupek,coz myslim budou schopni.. :) P2M: No,to se modli.. :) :( Jak jsem psal,zatim pristup na jednicku,tak uvidime.. :) Odkaz ke komentáři
P2M Odesláno Duben 20, 2010 Sdílet Odesláno Duben 20, 2010 Tak jak pane Louka? :) Teď už bys mohl být vzhůru, jestli jsi měl včera besídku ;) Odkaz ke komentáři
Ciza Odesláno Duben 20, 2010 Sdílet Odesláno Duben 20, 2010 Olaf: jj Turanka v Brne, tak trocha zde makam a pan tu prodava auticka a ma je tu na parkaci hozeny a hlidany. Dneska tam snad pudu tak to vyfotim. Odkaz ke komentáři
Martyp Odesláno Duben 21, 2010 Autor Sdílet Odesláno Duben 21, 2010 Tak modra uz ma cerny vokna..Nebo cerny,tmavsi..Jsou to 35%..Je to to same,co mam na ORSI,ale prijde mi,ze jsou malicko svetlejsi...Jeste tak 5% zatmaveni bych zvladnul.. ;) Ale i tak jsem spokojenej..Jinak prace odvedena rekl bych dobre.. :) Zitra snad nahodim fotos.. Odkaz ke komentáři
petr07 Odesláno Duben 21, 2010 Sdílet Odesláno Duben 21, 2010 Určitě nahoď foto,protože chci jít taky do těch 35%.Zajímá mě jak to vypadá. Odkaz ke komentáři
vittorio Odesláno Duben 21, 2010 Sdílet Odesláno Duben 21, 2010 kluci napiste pak ty zkusenosti s klukama ze SystemCaru do toho tematu OctaviaClub Novinky at to vidi i ostatni ze ste toho vyuzili a ze to je fajn :) sem rad zes to zmenil, ja mam od kluku dve strechy, a tri auta s foliema a proste spicka, nemuzu si stezovat a rad jim tady udelam propagaci autosklo nikdy vice !! EDIT: jinak pane kolego si stejne hajzlik, zavidim ;) ale vis jak ;) preju ti ji ;) je to pecka ;) casem se snad dockam a svetr vymenim za turbobenzina ;) Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Duben 22, 2010 Sdílet Odesláno Duben 22, 2010 no, ale co sem měl možnost vidět černou střechu na lenonovi, tak teda to ořezání kolem antény velkej hnus - za to bych sekal ruce - to byl takovej problém sundat anténu a nalepit to pořádně? Odkaz ke komentáři
vittorio Odesláno Duben 22, 2010 Sdílet Odesláno Duben 22, 2010 no taky leona delali v autosklu vectra s octavkou je delana v systemcaru Odkaz ke komentáři
Martyp Odesláno Duben 22, 2010 Autor Sdílet Odesláno Duben 22, 2010 V tydnu neni moc cas,bohuzel,takze jsem se dostal akorat tak k tomu,abych udelal par "rychlych mobil fotek"..Kazdopadne jsem se snazil to nafotit tak,aby bylo videt,jak to opravdu vypada..Z nekterych uhlu neni do auta videt vubec,z nekterych decentne..I vyhled zevnitr, aby bylo videt tmavost folie..Jen obcas na slunicku si rikam,ze by se mi to libilo tmavsi Ale spokojenost je..Hlavne za tu cenu.. Folie Llumar, zatmaveni 35% komplet na vsech oknech.. :) Odkaz ke komentáři
Vany Odesláno Duben 22, 2010 Sdílet Odesláno Duben 22, 2010 aaaa tady nekdo suroval na Safrance. Odkaz ke komentáři
Martyp Odesláno Duben 22, 2010 Autor Sdílet Odesláno Duben 22, 2010 No probehla jen rychla wapka a rychlej lux.. Nic vaznyho...Pak stejne zaclo krapat.. Jinak vcera probehla rychla zastavka u MartinaRS, ktery mi nakodoval denni sviceni na mlhovky, ktere ted ve dne siviti na 60% a taky pripojeni kablu na antiradar k elektrice stropni lampicky..Opet super prace! :smich: Odkaz ke komentáři
P2M Odesláno Duben 22, 2010 Sdílet Odesláno Duben 22, 2010 pěkný moc. jen ty kola mi nějak nesednou k tomu (a není to kvůli OOOO) a ty koncovky zaslouží přeleštit Odkaz ke komentáři
petr07 Odesláno Duben 22, 2010 Sdílet Odesláno Duben 22, 2010 Super,vypadá to moc pěkně,hlavně ta první fotka zevnitř auta s pootevřeným oknem.Můžeš mi hodit aspoň orientační cenu?(třeba sz). Odkaz ke komentáři
vittorio Odesláno Duben 22, 2010 Sdílet Odesláno Duben 22, 2010 pane je to v tematu systemcaru jestli se nepletu...a cenu dej verejne Martine, neni to prece nic tajnyho , kluci delaji pro vsechny cleny za tuhle cenu Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Duben 23, 2010 Sdílet Odesláno Duben 23, 2010 Tahle barva je pro mě nejkrásnější, která se vůbec dává na O2. Prostě bomba! Odkaz ke komentáři
Martyp Odesláno Duben 23, 2010 Autor Sdílet Odesláno Duben 23, 2010 (upraveno) P2M: Kola tak nejak resim Petre..uvidime,co z toho bude..Mam furt v hlave ty Braidy,ale potrebuju prodat ty z OI,jak jsem tu nekde asi uz psal. A co se koncovek tyce..Ja vim,neboj,po vikendu se budou lesknout,jak psi koule.. :D Bohuzel jsem jeste nemel cas na to, stravit cely den na pulirovani,tedy zvenku..Na intros padla pulka minuleho vikendu.. petr07: Diky :lool: Jinak cenovka neni tajna, jak pise Vito..Pro cleny OC je akcni cena 3500,coz je si myslim vic,nez pekny..Jen me to stalo 3600,pac sem nemel drobny.. :D Martin_TDI: Diky :lool: Upraveno Duben 23, 2010 uživatelem Martyp Odkaz ke komentáři
O.v.i. Odesláno Duben 23, 2010 Sdílet Odesláno Duben 23, 2010 tak pane Louka - ty folie pekny pekny - asi se tam rozjedu taky... Odkaz ke komentáři
Gowster Odesláno Duben 23, 2010 Sdílet Odesláno Duben 23, 2010 Taky to mám v plánu na svojí hned na začátku Května... Bez Folii ani ránu... Prostě k RSu se to maximálně hodí... :D Ty mlhovky na denní svícení jsou celkem zajímavá vychytávka, co Tě to stálo? Bych si nechal udělat taky, přemýšlel jsem o LED, ale na fotkách co jsem viděl, se mi na žádném RS prostě nelíbili... Odkaz ke komentáři
lubinob Odesláno Duben 23, 2010 Sdílet Odesláno Duben 23, 2010 s tými fóliami je to parádna RS-ka... Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Duben 23, 2010 Sdílet Odesláno Duben 23, 2010 vitto: aha, sem netušil, že Leona dělali jinde - tak to sorry Martyp: vypadá to bombově! ta cenovka je taky libová, asi si budu muset zařídit kartičku člena OC Odkaz ke komentáři
vittorio Odesláno Duben 23, 2010 Sdílet Odesláno Duben 23, 2010 myslim ze i za 3600 pecka Odkaz ke komentáři
jirka3 Odesláno Duben 23, 2010 Sdílet Odesláno Duben 23, 2010 Tak to je paradni cena, uvazoval jsem na bramboru, ale tady v cizine se bojim toho predku. Navic brambora asi pujde do sveta Odkaz ke komentáři
Martyp Odesláno Duben 23, 2010 Autor Sdílet Odesláno Duben 23, 2010 Jiriku, uz je ti brambora mala,jo? Jj Vitto,byl jsem hodnej...Mohl jsem rict,ze dostanou 3400 a smitec,kdyz nemaj nazptek.. :D Odkaz ke komentáři
jirka3 Odesláno Duben 23, 2010 Sdílet Odesláno Duben 23, 2010 Jiriku, uz je ti brambora mala,jo? Jj Vitto,byl jsem hodnej...Mohl jsem rict,ze dostanou 3400 a smitec,kdyz nemaj nazptek.. :D Kdepak, ale uvazuju nad naftou a taky ctyrkolkou. No a prisla nabidka na A3 S-line, 2 roky stara, 2.0 TDI- 170 koni, quatrro- je to auto myho nejlepsiho kamarada, kterej si ji nechaval vyrabet na zakazku tady ve Svajcu. U nas se snad tahle kombinace ani nedelala. Tak jestli se domluvime, tak to mozna klapne Odkaz ke komentáři
chjetjov Odesláno Duben 23, 2010 Sdílet Odesláno Duben 23, 2010 sakra tohle vlákno jsem nezachytil moc pěkná okta jsem zvědav co s ní uděláš :) jinak dobře si udělal že si to nedal do těch holešovic... fakt to tam není dobrý :D a kluci ze systemcaru si s tím pěkně hrajou a cena luxus :D Odkaz ke komentáři
vittorio Odesláno Duben 24, 2010 Sdílet Odesláno Duben 24, 2010 presne a tak bratre mazej na folie laskave, k ty cerny strese a kolum s tmavym leskem a cernou uvnitr je to na hlavu ze je tam jeste nemas i kdyby svetlejsi Odkaz ke komentáři
mischicka Odesláno Duben 25, 2010 Sdílet Odesláno Duben 25, 2010 Vítej v klubu :) Pár dnů jsem tu nebyl a nová RS Odkaz ke komentáři
Martyp Odesláno Duben 25, 2010 Autor Sdílet Odesláno Duben 25, 2010 (upraveno) Mischicka: Diky za privitani.. :( ;) No,kdo pozde chodi,sam sobe skodi.. ;) Ba ne.. :D Jo hochu, u ja sem zvedavej,co s ni udelam.. ....neco malo se chysta....Z dlouhe chvile asi na prechodnou dobu... :) Upraveno Duben 26, 2010 uživatelem Martyp Odkaz ke komentáři
mischicka Odesláno Duben 25, 2010 Sdílet Odesláno Duben 25, 2010 Přestříkáš jí celou na bílo ;)? Odkaz ke komentáři
Martyp Odesláno Duben 25, 2010 Autor Sdílet Odesláno Duben 25, 2010 Cely auto.. :( ..nene,to je zatim jen plnic... ;) Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky