Přejít na obsah

Prosim o pomoc octavie

Guest maus

Doporučené příspěvky

Prosim lidi v okoli Zatce neznate obchodnika s octaviemi Petra Farkase podle tohoto odkazu:http://www.sauto.cz/inzerce-prodejce/4169-maloobchod-s-motorovymi-vozidly jich tam hromadu koukam na tyhle stranky prubezne celou zimu rekl bych ze se nabidka nemeni. Jde mi jen o to aby to nebyli nejaky corky nebo tak neco to prostredi neni zrovna lakavy. Diky

Odkaz ke komentáři
Guest chipmann
Prosim lidi v okoli Zatce neznate obchodnika s octaviemi Petra Farkase podle tohoto odkazu:http://www.sauto.cz/inzerce-prodejce/4169-maloobchod-s-motorovymi-vozidly jich tam hromadu koukam na tyhle stranky prubezne celou zimu rekl bych ze se nabidka nemeni. Jde mi jen o to aby to nebyli nejaky corky nebo tak neco to prostredi neni zrovna lakavy. Diky

No kamarád chtěl od něho kupovat auto a říkal že jednání solidní tak nevím :D

Odkaz ke komentáři

je prave zajimavy jak jsem psal koukam po autech prubezne celou zimu ted hromada aut zmizela jen tady je to snad porad stejny otazka proc jedna mi tam padla do oka psal jsem mu mail o vice foto + VIN bohuzel odpoved nic. Jen jsem chtel vedet jestli to ma cenu se na to vubec jezdit koukat.

Odkaz ke komentáři

No s udaji na tachometru opravdu oparně. Asi před třemi lety jsem se setkal s tím, že si kluk od nás z práce koupil Pašika přivezeného z D . Na tacho obligátních cca 130 000.

Když jsem mu z ř.j. motoru přečetl skutečný stav km tak jsem myslel, že bude vraždit. bylo to 391 000.

Odkaz ke komentáři

;) :) :palec: co čekal??? dovoz z DE je běžně kolem půl mega....nechápu co je na tom zvláštního..takové auta si lidi kupují na to aby jezdily..a né aby o víkendu popojely pár km do obchodu... :lool:

už sem zažil i firemní A6 avant 2,5TDi s 800 000 a udělaly s toho 200tis...stav perfentní..na tom autě to nepoznáš pokud se s tím nejezdí po městě

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...