jakubsenko Odesláno Listopad 21, 2019 Sdílet Odesláno Listopad 21, 2019 Ako to už býva, vekom všetci starneme. Mne sa už kôli tomu neche otvárať kufor a tak som si povedal, že domontujem pružiny vzpery môjho krásneho combi. Avšak originálne vzpery už pomaly ale isto dotláčajú a mňa zaujíma nejaká rozumná alternatíva. Ideálne, aby mali pomalý dojazd, nech to netrieska. Za všetky odporúčania budem rád. Vďaka 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Čudlo Odesláno Listopad 22, 2019 Sdílet Odesláno Listopad 22, 2019 Kúp nové .. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Listopad 22, 2019 Sdílet Odesláno Listopad 22, 2019 Kup nove v Autokelly, maji tam vzpery za dobrou cenu a pomaly dojezd taky maji. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
suprk Odesláno Prosinec 18, 2019 Sdílet Odesláno Prosinec 18, 2019 Nechtěl jsem zakládat nové téma, tak to připojím tady. Týká se to pátých dveří. Jedná se o "sňůrku" jak stahujete a zavřete dveře. Moje se vytrhla a má to za sebou. Můžete mi doporučit materiál, nebo co tam máte vy a popřípadě kde to lze zakoupit. Bral bych i originální díl 🙂 Díky moc. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Prosinec 18, 2019 Sdílet Odesláno Prosinec 18, 2019 Myslíš takový to poutko, za který zavřeš kufr? Napiš na eshop@cc-autodily.cz Martinovi Jelečkovi, určitě ti sežene originální díl 😉 0 Citovat Odkaz ke komentáři
suprk Odesláno Prosinec 18, 2019 Sdílet Odesláno Prosinec 18, 2019 Přesně to, pošlu mu zprávu, díky. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.