herki Odesláno Listopad 25, 2019 Sdílet Odesláno Listopad 25, 2019 Zdravim pani, zasvietila mi kontrolka motora, diagnostika vyhlasila chybu p0340 cize chyba snimac vacky, tak som si objednal novy snimac lacnejsej varianty.Dnes som zmho vymenil, zmazal pamat chyb a objavila sa nova chyba p0341 cize znova snimac polohy vacky. Skusil som odpojit konektor od snimaca.Auto dlhsie startovali, chytilo vsak a chyba bola p0343. Pani mate skusenost s touto chybou?Oplati sa zhanat original snimac?Co navrhujete skontrolovat? Dik 0 Citovat Odkaz ke komentáři
rpolma Odesláno Listopad 26, 2019 Sdílet Odesláno Listopad 26, 2019 Ahoj, nemůže to být nějaká chyba v kabelech? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
herki Odesláno Prosinec 3, 2019 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 3, 2019 S novym snimacom(chypa p0341) som rano studeny motor nedokazal nastartovat, tak som prehodil stary (chyba p0340) a motor skocil na brnknutie. Ale samozrejme svieti chyba motora. Napadlo ma ci to nemoze byt napinakom retaze na vackach... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
herki Odesláno Prosinec 18, 2019 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 18, 2019 Tak a vcera mi naskocila k chybe p340 aj chyba p0012, P0012 Bank 1: Camshaft A (Intake): Advance Setpoint not Reached (Over-Retarded) Cize napinak/nastavovac na sacej vacke nedosiahol krajnu polohu. Na uk audi fore som sa docital, ze to riesili vymenou nastavovaca/napinaka retaze. Niekto to riesi len vymenou tesnenia k napinacu. No myslim ze s mojimi 312tkm uz vymenim aj napinak. Na fotke je ako vyzeral napinak pred 80tkm a 3,5 rokmi, v case ked som menit tesnenie veka ventilov. Nema niekto z Vas skusenost. Kazdopadne si objednam aj nove tesnenie pod veko ventilov. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
herki Odesláno Březen 4, 2020 Autor Sdílet Odesláno Březen 4, 2020 On 11/26/2019 at 9:10 AM, rpolma said: Ahoj, nemůže to být nějaká chyba v kabelech? Skontroloval som budenie a ukonstrenie hallovho snimaca otacok vacky, vsetko ok.Signal zo snimaca ide do RJ motora.Skontroloval som odpor medzi snimacom a pinom RJ a hodnota 0.1Ohmu, cize super, tam nie je chyba. Stale chyba p0340 Rozvody som menil pred rokom a pol, cize same od seba nepreskocili, cize musi byt cosi zle s napinakom, resp solenoidom kt. to ovlada. Stretol sa s t uz niekto? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.