matko291 Odesláno Listopad 25, 2019 Sdílet Odesláno Listopad 25, 2019 Ahojte. Chalani už si neviem radi. Keď sa blíži posledná čiarka pred rezervou ako napr. dnes pri parkovaní motor zhasne a zasvieti kontrolka batérie červená. Robí mi to aj pri jazde ale len keď sa blíži rozsvietenie rezervy. Natankujem a je po probléme, pri klesnutí paliva k poslednej čiarke to isté. Palivové čerpadlo mi odišlo minulí rok vymenil som a robilo to už aj pred tým. Už som lial aj additíva do benzínu na viazanie vody ale nepomohlo. Som už beznádejný. Ďakujem 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Pavlus Odesláno Listopad 25, 2019 Sdílet Odesláno Listopad 25, 2019 A neukazuje Ti špatně palivoměr? Kolik dáš do nádrže litrů po zhasnutí motoru? Odesláno z mého auta Škoda Octavia 2.0 mpi 0 Citovat Odkaz ke komentáři
matko291 Odesláno Listopad 25, 2019 Autor Sdílet Odesláno Listopad 25, 2019 před 23 minutami, Pavlus napsal: A neukazuje Ti špatně palivoměr? Kolik dáš do nádrže litrů po zhasnutí motoru? Odesláno z mého auta Škoda Octavia 2.0 mpi Zdochne, nastartujem a chití tak na 5x a idem ďalej kým mi po pár km nezdochne zas, zajdem na pupmu natankujem za 20€ a jazdím bez zhasnutia kým zas neklesne nádrž na poslednú paličku 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Pavlus Odesláno Listopad 26, 2019 Sdílet Odesláno Listopad 26, 2019 To by chtělo dotankovat do plné, kolik se tam vejde. Nádrž je na 55L, pokud se tam vejde k 55L tak máš jasno. Odesláno z mého auta Škoda Octavia 2.0 mpi 0 Citovat Odkaz ke komentáři
matko291 Odesláno Listopad 26, 2019 Autor Sdílet Odesláno Listopad 26, 2019 před 7 minutami, Pavlus napsal: To by chtělo dotankovat do plné, kolik se tam vejde. Nádrž je na 55L, pokud se tam vejde k 55L tak máš jasno. Odesláno z mého auta Škoda Octavia 2.0 mpi Veľmi som ťa nepochopil prepáč. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Listopad 26, 2019 Sdílet Odesláno Listopad 26, 2019 Co na tom nechapes? Az ti auto zacne zdechat, tak dotankuj do plne nadrze a uvidis, kolik se ti tam vleze. Pokud ti plovak ukazuje dobre, tak pri pipnuti rezervy do plne nadrze dotankujes max. 45-50l. Pokud tam natankujes vic, tak ti lze plovak a ty misto na rezervu uz vlastne jedes na "vypary"... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
matko291 Odesláno Listopad 26, 2019 Autor Sdílet Odesláno Listopad 26, 2019 před 16 minutami, Konny napsal: Co na tom nechapes? Az ti auto zacne zdechat, tak dotankuj do plne nadrze a uvidis, kolik se ti tam vleze. Pokud ti plovak ukazuje dobre, tak pri pipnuti rezervy do plne nadrze dotankujes max. 45-50l. Pokud tam natankujes vic, tak ti lze plovak a ty misto na rezervu uz vlastne jedes na "vypary"... no už chápem ďakujem a vyskúšam 😊 0 Citovat Odkaz ke komentáři
g.u.s.t.a Odesláno Červen 4, 2021 Sdílet Odesláno Červen 4, 2021 Zajímal by mě, výsledek této debaty, čím to bylo? Mám úplně stejný problém, Octavia I, 75KW, ještě před nasvícením kontrolky rezervy, kdy ukazuje palub.počítač dojezd cca 130km dochází při jízdě k náhlému zhasnutí motoru. Po podřazení a prošlápnutí plynu se motor chytne nebo musím zastavit a znovu nastartovat a pokračovat. Po dotankování benzínu problém zmizí, dokud se opět nepřiblíží dojezd k cca 130km. Pak jsem i tak schopen dotankovat 45-50litrů. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hapys_cz Odesláno Únor 17, 2022 Sdílet Odesláno Únor 17, 2022 Hoj, vyresil jsi to nejak? Dela mi to totez. Uz jsem nechal vymenit i cerpadlo za nove a tim to nebylo.😀 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hapys_cz Odesláno Únor 17, 2022 Sdílet Odesláno Únor 17, 2022 V 4. 6. 2021 at 10:23, g.u.s.t.a napsal: Zajímal by mě, výsledek této debaty, čím to bylo? Mám úplně stejný problém, Octavia I, 75KW, ještě před nasvícením kontrolky rezervy, kdy ukazuje palub.počítač dojezd cca 130km dochází při jízdě k náhlému zhasnutí motoru. Po podřazení a prošlápnutí plynu se motor chytne nebo musím zastavit a znovu nastartovat a pokračovat. Po dotankování benzínu problém zmizí, dokud se opět nepřiblíží dojezd k cca 130km. Pak jsem i tak schopen dotankovat 45-50litrů. Hoj, vyresil jsi to nejak? Dela mi to totez. Uz jsem nechal vymenit i cerpadlo za nove a tim to nebylo.😀 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.