Harry_ Odesláno Prosinec 4, 2019 Sdílet Odesláno Prosinec 4, 2019 Ahoj, mám laický dotaz: lze obyčejný volant v O3 (2014) za multifunkční, resp. s ovládáním rádia na volantu? Je to tam připraveno a jenom šetřili za volant nebo k tomu nejsou vyvedeny příslušné kabely? Máte někdo představu o ceně volantu a práce? Děkuji. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lap Dog 1 Odesláno Prosinec 13, 2019 Sdílet Odesláno Prosinec 13, 2019 Ahoj. Máš li kožený paket (kožený volant a madlo ruční brzdy) tak můžeš jen dokoupit ovládání a namontovat na svůj volant 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Harry_ Odesláno Prosinec 18, 2019 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 18, 2019 V 13. 12. 2019 at 7:02, Lap Dog 1 napsal: Ahoj. Máš li kožený paket (kožený volant a madlo ruční brzdy) tak můžeš jen dokoupit ovládání a namontovat na svůj volant Nemám. Znamená to, že tam nemám potřebné kabely? Kolik takový výměna stojí v servisu a kolik stojí třeba jen výměna obyč volantu? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
David Kořístka Odesláno Březen 5, 2020 Sdílet Odesláno Březen 5, 2020 V 13. 12. 2019 at 7:02, Lap Dog 1 napsal: Ahoj. Máš li kožený paket (kožený volant a madlo ruční brzdy) tak můžeš jen dokoupit ovládání a namontovat na svůj volant Ahoj. Bohužel jsem nikde nedohledal díly. Mám paket jk píšeš a rád bych si ovládání dodělal. Poradíš prosím? Děkuji 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lap Dog 1 Odesláno Duben 3, 2020 Sdílet Odesláno Duben 3, 2020 Mám to od Rolbaře v Praze. Ten mi dělá veškerý servis a vychytávky na auto. Jen teď v této situaci dle mého bude mít zavřeno. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.