malmysak Odesláno Prosinec 7, 2019 Sdílet Odesláno Prosinec 7, 2019 Poradte jak jde namontovat tažné zařízení na Octavia kombi cng. Odkaz ke komentáři
Romix95 Odesláno Prosinec 10, 2019 Sdílet Odesláno Prosinec 10, 2019 Nejde 🙂 máš 0kg na tažném i v technickém průkazu takže i kdyby si ho tam nějak dal tak ne legálně... 😉 Kamarádka si nedávno taky koupila CNG a tažné si musela dát na jiný auto v rodině protože to zjistila až auto měla koupený 😄 Odkaz ke komentáři
Rouballik Odesláno Prosinec 17, 2019 Sdílet Odesláno Prosinec 17, 2019 Je s tim problém. S CNG nepochodíš viz Romix95. Ty zadní nádrže vyžadujou víceprvek a jiné pružiny. Když na to auto koukneš, tak i na zadku trošku leží. Je to prostě přetížené. Osobně si myslím, že bys za tím reálně nic neodvezl, protože bys to tahal po zemi. Já mam CNG v Golfu 7 a je to úplně stejný. Kus si feldu. Imho.. Ono celkově s tažnýma je to velká komedie. Já jsem četl co Alza apod plká na webu a pak jsem do toho zabředl a radši sem si to nechal udělat.. Tady néco o tom: http://servisdecin.cz/tazne-zarizeni-montaz-svepomoci-je-to-hloupost/ Odkaz ke komentáři
Martin ASV Odesláno Prosinec 17, 2019 Sdílet Odesláno Prosinec 17, 2019 Na CNG je tažný neschválený,je to nemožné z důvodu umístění nádrže. Odkaz ke komentáři
Michi07 Odesláno Leden 30, 2020 Sdílet Odesláno Leden 30, 2020 Co vím, tak je to kvůli negativním výsledkům při nárazu zezadu… Zatížení by problém být neměl. Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky