Lancelot Odesláno Duben 16, 2010 Sdílet Odesláno Duben 16, 2010 Tak jsem se rozhodl, že svoji fabce taky udělám vlákno i když nechystám žádné úpravy. Ale budu tady postovat různé servisní úkony, tak jak budou časem vznikat a že jich nebude málo :) K autu, je to 1.4 16V 55kW, řekl bych celkem slušně zajetá máme ji od novoty, já jsem de facto druhý majitel Ročník 2001 a na tachometru má 130tkm a já doufám, že ještě minimálně 100tkm vydrží bez větších obtíží. ;) Výbava je to comfort, takže centrál, okna v el., bez klimatizace - ta mi snad jedině schází ke spokojenosti. Fotky nicmoc, musím nafotit nové :lool: Rok 2008 Rok 2009 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lancelot Odesláno Duben 16, 2010 Autor Sdílet Odesláno Duben 16, 2010 Tady pár fotek z minulosti: Otec nedobrzdil :D Pán do mně na křižovatce nacouval, nestihl jsem ani mrknout. Fabka dostala komplet nový předek - kapota, blatníky, světla, chladič atd. Škoda 94t Kč :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vladan Odesláno Duben 16, 2010 Sdílet Odesláno Duben 16, 2010 No moc pekna, mam vic rad sedan nez tu obycejnou :) Ale budes neco robyt, naka kola a tak dal...? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lancelot Odesláno Duben 16, 2010 Autor Sdílet Odesláno Duben 16, 2010 Dnes jsem nahodil nový rámeček pod spz, šroubky jsem musel odvrtat :) Před: Po: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
morriiss Odesláno Duben 16, 2010 Sdílet Odesláno Duben 16, 2010 pěkná fabka ta zlata ji slusi :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lancelot Odesláno Duben 16, 2010 Autor Sdílet Odesláno Duben 16, 2010 Díky hoši Jinak Vladane, úpravy zatím žádné, zatím je prvořadým cílem ji udržet v provozu. :D Ale chtěl bych aspoň liťáky, ale zatím nejsou finance na takové srandy :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vladan Odesláno Duben 16, 2010 Sdílet Odesláno Duben 16, 2010 No Ty aspon mas vlastni auto :).....tak to muzes dodelat gdyz hces.....ja jsem na tom horsi :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kubiik Odesláno Duben 16, 2010 Sdílet Odesláno Duben 16, 2010 POSLEDNI DOBOU SE MI TY SEDANOVY FABKY ZACINAJI LIBIT CIM DAL TIM VIC :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lancelot Odesláno Duben 16, 2010 Autor Sdílet Odesláno Duben 16, 2010 Jo, taky se mi líbí, i když jak jsme ji kupovali, tak jsem chtěl spíše combíka. Ale nakonec se mi i tohle líbí. :) A když se umyje a naleští tak je to krasavice (jako každé auto :D), hned jak bude čas tak se do toho dám a pak sem hodím foto. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
cerrtinka Odesláno Duben 18, 2010 Sdílet Odesláno Duben 18, 2010 Marti ,pěkná zlatka ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lancelot Odesláno Duben 18, 2010 Autor Sdílet Odesláno Duben 18, 2010 Tak fotky z dneška, konečně jsem ji umyl. No, ale potom jsem se dozvěděl, že stejně bude pršet - jak jinak 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lancelot Odesláno Duben 18, 2010 Autor Sdílet Odesláno Duben 18, 2010 Marti ,pěkná zlatka Díky čerti 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lancelot Odesláno Květen 28, 2010 Autor Sdílet Odesláno Květen 28, 2010 Tak dnes jsem umyl a navoskoval, a opět prší :P :) :) V mém autě se líbí i hmyzu, bohužel si ho vybírá jako místo svého posledního odpočinku :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vladan Odesláno Květen 28, 2010 Sdílet Odesláno Květen 28, 2010 Je opravdu seriova a moc pekna :P....nic kamo je perfect pro naky tuning...naky kola...a pruziny :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lancelot Odesláno Květen 28, 2010 Autor Sdílet Odesláno Květen 28, 2010 Možná na to nakonec ještě dojde, protože to vypadá, že OII půjde z domu, ale fabka zůstane ale jako pracovní. No zatím ale to stojí na jedné věci, že nejsou money. :P 0 Citovat Odkaz ke komentáři
morriiss Odesláno Květen 28, 2010 Sdílet Odesláno Květen 28, 2010 krasne umyty skro oto vypada jakoby vyjela zrovna z vyrobní linky :P 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lancelot Odesláno Květen 28, 2010 Autor Sdílet Odesláno Květen 28, 2010 No skoro, a to letos oslaví deváté narozeniny. No má těch šrámu dost, na předku ne, ten je nový ale zadek je řádně dorýpaný :P 0 Citovat Odkaz ke komentáři
morriiss Odesláno Květen 28, 2010 Sdílet Odesláno Květen 28, 2010 to ma kazdy druhy auto takhle to bud ra ze jsi nevidel moje auto to by byla des a hruza :P 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lancelot Odesláno Květen 28, 2010 Autor Sdílet Odesláno Květen 28, 2010 A tak jsi si všechny škrábance udělal sám? :P Respektive, já neudělal ani jeden, ale všechno jsou to podpisy členů rodiny 0 Citovat Odkaz ke komentáři
morriiss Odesláno Květen 28, 2010 Sdílet Odesláno Květen 28, 2010 A tak jsi si všechny škrábance udělal sám? :PRespektive, já neudělal ani jeden, ale všechno jsou to podpisy členů rodiny to ne to od predchoziho majitele nebo od jinych ridicu co me posrabali zadni naraznik kdyz jsem parkoval jednu dobu v praze a pak u nekde o dveri jinych aut tukance jak krasne otviraj jini dvere od aut 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vladan Odesláno Květen 28, 2010 Sdílet Odesláno Květen 28, 2010 Možná na to nakonec ještě dojde, protože to vypadá, že OII půjde z domu, ale fabka zůstane ale jako pracovní.No zatím ale to stojí na jedné věci, že nejsou money. :P A co se kupuje misto OII? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lancelot Odesláno Květen 28, 2010 Autor Sdílet Odesláno Květen 28, 2010 Zatím je to jen ve fázi úvahy a záleží na financích, ale pokud by se dělala obměna tak to bude SII Combi :P 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kubiik Odesláno Květen 29, 2010 Sdílet Odesláno Květen 29, 2010 hmmm. tak to bych si taky nechal libit 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lancelot Odesláno Červenec 7, 2010 Autor Sdílet Odesláno Červenec 7, 2010 Malé jubileum 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vladan Odesláno Červenec 7, 2010 Sdílet Odesláno Červenec 7, 2010 No Ty mas este nove auto :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lancelot Odesláno Červenec 7, 2010 Autor Sdílet Odesláno Červenec 7, 2010 Docela jo no :) Devět let mu tipuje málokdo :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vladan Odesláno Červenec 7, 2010 Sdílet Odesláno Červenec 7, 2010 Mo myslimze se to nevyplati tak nova fabca bejt v obycejnem stavu...dej ji trosku udelej aby byla jina nez ostatni :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lancelot Odesláno Červenec 7, 2010 Autor Sdílet Odesláno Červenec 7, 2010 Nejsou prašule na srandičky :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vladan Odesláno Červenec 7, 2010 Sdílet Odesláno Červenec 7, 2010 Nejsou prašule na srandičky Tak to jo, ja to znam... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lancelot Odesláno Listopad 4, 2010 Autor Sdílet Odesláno Listopad 4, 2010 Tak jsem dnes byl donucen okolnostmi vyměnit čidlo teploty chladící kapaliny. Myslel jsem si, že to bude v "poho" ale byla to kovbojka jak cyp, ale nakonec jsem to dal do kupy a je to zase v richtigu. Na jaře mě čeká přední náprava, je třeba ji omladit neb už to dost mlátí na příčných nerovnostech. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.