jindranecas Odesláno Prosinec 26, 2019 Sdílet Odesláno Prosinec 26, 2019 Mám problém se svojí Octavii 1 1.6 75kw, měl jsem výfuk ještě z výroby, ale vysypal se mi katalyzátor a odešel střední tlumič. Vyměnil jsem kompletně výfuk od katalyzátoru, ale trápí mě nepříjemný zvuk v autě, při volnoběhu vše šlape jak má, ale jakmile při jízdě otáčky překročí 2000 tak to do 2200 je jako by se někde něco rozvibrovalo a je to hrozně hlučné, nad 2200 to přestane a udělá to znovu u 2900 a jak mile překročí 3000 tak to přestane, dělá to od té doby co jsem ten výfuk vyměnil, auto jsem skoul ze spoda a vše je tam kde má být. Neměl jste někdo podobný problém? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin ASV Odesláno Prosinec 26, 2019 Sdílet Odesláno Prosinec 26, 2019 Špatně namontovaný.Někde pnutí,postupuj dle DP,vyrovnání v seletblocích. Je spojen origo sponama nebo je nasunut trubka na trubku? Druhý případ je špatně,způsobuje rezonance. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jindranecas Odesláno Prosinec 26, 2019 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 26, 2019 Katalyzátor se středním dílem je spojený trubkovou sponou, ale střední díl se zadním je do sebe zasunutý a stažený sponou. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pavel71 Odesláno Prosinec 26, 2019 Sdílet Odesláno Prosinec 26, 2019 Zažil sem u levných výfukú že jim uvnitř tlumičú vybrovali přepážky a delalo to všelijaky zvuky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jindranecas Odesláno Prosinec 26, 2019 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 26, 2019 To je teoreticky možné, je to jeden z těch levnějších, zkusím zkontrolovat ještě jak dobře vše sedí v silentblocích a kde jak je velké pnutí a jinak to bude asi tím levným výfukem, mockrát děkuji, a přeji přejemné svátky 🙂 0 Citovat Odkaz ke komentáři
HONZAV1 Odesláno Prosinec 27, 2019 Sdílet Odesláno Prosinec 27, 2019 A nebo to dělá ten rozpadlý kat. H 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.