Musttafo Odesláno Leden 8, 2020 Sdílet Odesláno Leden 8, 2020 Zdravim, nepdarilo se mi dohledat rady k memu problemu. Menim prave rameno a chci jej prisroubovat do napravnice. No a co se nestalo. Matice co je navarena v dutine napravnice u predniho silentbloku se utrhla. Takze to neni jak prisroubovat a samozrejme se tam neda dostat. Demontaz byla ok. Nejspis ale byl svar matice uz nacaty. Neresil jste nekdo obdobny problem. Pripadne napad na opravu nebo nejlepe kdo by mi pomohl a umel pomoci u mne doma. V podstate je auto nepojizdne. Lokace cca 20km od Ceskych Budejovic. Samozrejme to nebude zdarma. Predem diky vsem 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jk79 Odesláno Leden 8, 2020 Sdílet Odesláno Leden 8, 2020 no řeší se to vyřezáním okna v nápravnici pod matkou a znovu přivařit,nebo podržet klíčem.Pak vyříznutý plech opět navařit zpět. Takové řešení jsem viděl na youtube,když jsem hledal co s tím,kdyby se mi to stalo. Naštěstí nestalo...... Popravdě se mi tento způsob moc nezamlová,ale asi s tím nic jiného dělat nejde 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Radas Odesláno Leden 8, 2020 Sdílet Odesláno Leden 8, 2020 Dej to na opravu odborníkům a nech si na to vystavit štempl. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
milan.blazek Odesláno Leden 8, 2020 Sdílet Odesláno Leden 8, 2020 Osobně bych asi sehnal jinou nápravnici. Stojej pár kačekOdesláno z mého SM-G965F pomocí Tapatalk 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.