TOMCAT Odesláno Červen 26, 2009 Sdílet Odesláno Červen 26, 2009 Tak založím si aj ja svoju tému s mojou O dvojkou. Sú tu fotky ako sa menila moja dračica. Ale je to len tak v skratke. Ináč je to OII 1,9 TDI, MR 2007, nemecké ambiente, RS look, Xenony, Columbus, Chip od TDI FUN 140 koníkov atd. Tak ako prvé je EXTERIÉR a potom INTERIER 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Storm Odesláno Červen 26, 2009 Sdílet Odesláno Červen 26, 2009 Zdar....kdes byl ??? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Červen 26, 2009 Sdílet Odesláno Červen 26, 2009 Ahoj pan letec mraky foteček a jedná lepší jak druhá.Vítej na palubě. ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
TOMCAT Odesláno Červen 26, 2009 Autor Sdílet Odesláno Červen 26, 2009 Dik hoši. Tak to viete, ked uz pracujete na Slovensku, mate doma malého 5 mes. neposedníka tak velmi nestiham chodit na net. A este aj pracujem okolo domu. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Rosťa19 Odesláno Červen 26, 2009 Sdílet Odesláno Červen 26, 2009 Moc pěkný Martin. To je GALERIE panečku. ;) :D Vítej mezi námi :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lubinob Odesláno Červen 26, 2009 Sdílet Odesláno Červen 26, 2009 Krásne fotky... :) Dokumentácia ako sa partí... :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Laci L&K Odesláno Červen 26, 2009 Sdílet Odesláno Červen 26, 2009 aha ho,nováčik :D . perfektná fotodokumentácia ako vždy :) . 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Frigo Odesláno Červen 26, 2009 Sdílet Odesláno Červen 26, 2009 už na starym fóru se mi Tvoje OII moc moc líbila, jen mi řekni teď když si se vrátil domů na Slovensko jak to budeš přihlašovat na SK značky? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
TOMCAT Odesláno Červen 27, 2009 Autor Sdílet Odesláno Červen 27, 2009 Momentalne cakam na TP. Vsetky papiere su na Obvodnom urade dopravy. Potom ked mi vydaju TP tak musim ist na policiu, kde spravia obhliadku a vydaju mi znacky. No a este to musim dat poistit. A dik za pochvaly. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Niki Odesláno Červen 29, 2009 Sdílet Odesláno Červen 29, 2009 pekná,ale chýba mi tam tá koncovvka,čo si sa na nu tak chystal :) všimol si si,že s rs lookom sú iba dve "slovenské octavky" aspoň si myslím. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Alexas Odesláno Červen 29, 2009 Sdílet Odesláno Červen 29, 2009 Máš už to moc pěkně dovybavený, pěkná kára. :) Jak si spokojen s chipem? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
TOMCAT Odesláno Červen 29, 2009 Autor Sdílet Odesláno Červen 29, 2009 Koncovku mam v kufri a nemam teraz cas ju dat namontovat. Este jeden kamos z prace ma tiez OII s RS lookom. On ma tu Sahara farbu. S chipom som spokojny, je to dobre pri predbiehani s plnym autom alebo tak. Je to o dost zivsie ako to bolo predtym. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Rosťa19 Odesláno Červen 29, 2009 Sdílet Odesláno Červen 29, 2009 Martin už má RZtku se svým jménem? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
TOMCAT Odesláno Červenec 5, 2009 Autor Sdílet Odesláno Červenec 5, 2009 Asi viem ake bude moje dalsie auto. O par rokov hehe mozno. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Storm Odesláno Červenec 5, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 5, 2009 ...tak to já už teď přesně vím že do FL určo nepůjdu. Vypadá to na nějaké VW 0 Citovat Odkaz ke komentáři
CorradoVR6 Odesláno Červenec 5, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 5, 2009 scirocco, passat cc - to by boli moji kandidati 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Storm Odesláno Červenec 5, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 5, 2009 ...přesně jak říkáš Corre. A nebo splašit RSko, ale ještě před facem :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
CorradoVR6 Odesláno Červenec 5, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 5, 2009 no nejaku referencku..ale urcite ne neco co ma tesne pod 100tis. taketo kusky ja velmi nemusim uz..tie auticka z nemecka co maju tych 25tis to sa este da aj cena je velmi zaujimava pritom ale zas dnes ked uz su FLka neviem ci taky kusok este nekde splasis.. ale zas ruku na srdce...aj ta RSa FLkova nevyzera zle..v nektorych farbach sa daju prekusnut aj tie svetlaa...aa este keby sa to skombinovalo s tymi fleetovimi farbami tak by sa to dalo skusnut :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
TOMCAT Odesláno Červenec 5, 2009 Autor Sdílet Odesláno Červenec 5, 2009 Ja som jazdil na Sciroco 1,4 TSI 160 koní a je to paradicka. Sedi ako prikovane. Je to krasne auticko. Ale je to urcene ako druhe rodinne sportove auticko. Podla mna. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Storm Odesláno Červenec 5, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 5, 2009 Corrado : Tak za sebe, s rukou na srdci jen můžu říct že ty světla nezkousnu ani na RSce v jakékoli barvě.....prostě nemůžu. Pro mě to auto ztratilo ty správné rysy a z boku tomu nepomůže ani svěcená, takže v tomhle spolu za jedno asik nebudem Corre :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
CorradoVR6 Odesláno Červenec 5, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 5, 2009 tak to asi nie.tiez nevravim ze tie svetla su super..do celku auta mi nepasuju ale nechcem teraz koli svetlam cele auto odsudit :) .. btw nevie nekdo ako ma scirocco riesenu FM antenu?lebo v ziadnom skle ju nevidim a ma len plutvicku :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
TOMCAT Odesláno Červenec 19, 2009 Autor Sdílet Odesláno Červenec 19, 2009 Nazdar chlapi, nemam teraz cas tu vela chodit. Ale mam problem. Prestal sa mi naklanat lavy xenon. Nesklopi sa ani po nastartovani a ani ked mam zataz. Pravy je v pohode. Rolbar mi pisal ze to moze byt motorcek. Da sa to vymenit ak to bude ono iba ten motorcek? Dakujem A este jedno male jubileum. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
reinxed Odesláno Červenec 19, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 19, 2009 Mě přestaly naklápět sice oba.Zajel jsem do servisu a tam mi mechanik tvrdil , že se musí nastavit do nějaké výchozí polohy .Po nastavení to bylo vše ok.Platil jsem 200 Kč. Myslel jsem si , že mi odešly taky motorky. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
TOMCAT Odesláno Červenec 19, 2009 Autor Sdílet Odesláno Červenec 19, 2009 Ok, dik. Skusim skocit do servisu. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Červenec 19, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 19, 2009 naklapeni prestane chodit pokud svetlo odpojis od kabelu a zapnes kliceka zapalovani pak je treba udela vychozi nastaveni, ne bo pak to co rika Robar motorek no 0 Citovat Odkaz ke komentáři
reinxed Odesláno Červenec 19, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 19, 2009 Je pravda , že jsem měl jedno světlo venku. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
TOMCAT Odesláno Srpen 3, 2009 Autor Sdílet Odesláno Srpen 3, 2009 Chlapi myslite, ze mam nastavene xenony dobre? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ViktorMPI Odesláno Srpen 3, 2009 Sdílet Odesláno Srpen 3, 2009 Asi ano, ale chtělo to vyfotit ještě trochu víc doprava. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
TOMCAT Odesláno Září 2, 2009 Autor Sdílet Odesláno Září 2, 2009 Tak včera som nainstaloval hlasove ovladanie na Columbus, novy SW a mapy V5 West a V4 East. Len pri hlasovon ovladani mi neberie slovenske mesta. Musim ich davat rucne. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
TOMCAT Odesláno Listopad 7, 2009 Autor Sdílet Odesláno Listopad 7, 2009 Dnes som spravil maly downgrade mojho autíčka, ktorý je mimochodom hnus. A dávam ešte dva malé doplnky do interiéru. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.