Přejít na obsah

Moja stíhačka

Doporučené příspěvky

Dakujem, mne išlo hlavne o to aby som šetril xenony ale zase som nechcel davať žiadne tie pásiky a pod. Inšpiroval ma Medan z fora. Ale on vybral komplet hmlovky aj s puzdrom a namontoval to na pásik plechu. Ja som nechal komplet puzdro hmloviek aj s predným sklom. Vybral som len parabolu so ziarovkou.

Odkaz ke komentáři
  • o 2 týdny později...

Cez víkend som vozil novomanželov lebo ich A6 mala nehodu tak som musel narýchlo zaskočiť. No a včera som si bol otestovať fungel novú Toyotu Land Cruiser 3,0 D 140 kW. A poviem vám hneď by som menil bez váhania. A to sme testovali a mimo ciest, na poli, lúkach atd. NO super OFF ROAD.

post-241-1305222207_thumb.jpg

post-241-1305222249_thumb.jpg

post-241-1305222287_thumb.jpg

post-241-1305222325_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři
  • o 3 týdny později...

Maťo,ja mam prilbu Bauer 5100 na obrazku,má dvojitú výplň a sedí ako riť na šerbel,sotva ju cítiť na hlave a snáď aj tá cena je tam lepšia aj keď nie oveľa.Pár nechutných zrážok som s ňou zažil a aj puk som už do nej dostal,ale takmer som necítil žiadny úder a aj ten puk lem buchol,ale cítiť ho nebolo,perfektne sedí na hlave a môžem len odporučiť:V podstate má ten istý tvar ako Bauer 9900 dokonca aj bezkľúčové rozťahovanie a zmenšovanie.Mal som na hlave aj s gélovými vankúšikmi,ako má 9500,resp jej novší model 9900,ale nejaký zásadný rozdiel som nezaregistroval,príjemne sedeli obe.

post-313-1306925406_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

NZC wink.gif ,tu je pár odporúčaní pri výbere prilby http://www.sportobchod.sk/s/jak-vybrat-velikost-helmy-114
Čo som mal pred tým,ma tlačila na spánkoch a v tom sa nedalo vydržať,obratom som ju predal.Tuto čo mam som vyberal podla uvedenej stranky a je ok.Ak si kliknes na cislo prilby su tam ceny no medzi 5100 a 9500 je len nejakych 5 Eur,tak to by som bral tu 9500,ale napr ja som kupoval 5100 za 60Eur.

Maťo daj pozor ešte na jednu vec pri 5100 sa deformuje tá sivá mäkšia pena,ale trochu sa poddá aj tá tmavšia,ale pri 9500 ak by bola malá a gelove vankúšiky sa stlačia,potom je už len tvrdý polystyrén vid obr.

post-313-1306949856_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři
Si myslím že tie gélové vankúšiky sa budu stále zväčšovať a zmenšovať.

To ano,ale písal som iba v prípade keď je prilba malá,nakoľko sa mi to M videlo malé.Vtedy sa len zmrštia až po polystyrén a nafúknu sa až po "sundání" čo už veľmi nepomôže,ja mám obvod 58,5 a v M-ku som vydržal tak 1/4 hodiny,potom som ju mal každú chvílu dole a hned aj predal.

V tom odkaze čo som ti poslal to aj píše.

"Vhodné je zvolit takovou velikost, u které jste se svým naměřeným rozměrem dostali doprostřed uvedeného intervalu v cm, protože v rámci tohoto intervalu je daná velikost helmy dobře nastavitelná. V případě, že naměřený rozměr je na hranici dvou velikostí, je lepší zvolit velikost větší, aby se zabránilo nepříjemnému tlačení helmy především na spáncích"

Obecně platí, že i při stejném rozpětí jsou poněkud "větší" helmy CCM a Reebok. Naproti tomu helmy Mission a Bauer kupujte vždy tak, aby jste měli určitou vůli.

,ale pokiaľ máš veľkosť M otestovanú,tak som nič nehovoril :D

Odkaz ke komentáři

,ale pokiaľ máš veľkosť M otestovanú,tak som nič nehovoril :D

Práve že ani neviem akú veľkosť mám doma lebo už to není vidno. Musim skocit do nejakeho obchodu a skusit si M a L Bauer. Tie RBK sa mi nejako veľmi nepáčia.

Neustrojený voják a digicamo i na chopperu :)

Neustrojených tam bolo viacej. Bolo horúco veľmi. Ale aspoň deti si prišli na svoje.

Odkaz ke komentáři
  • o 2 týdny později...
  • o měsíc později...

Včera som nalepil nálepku OC ale trošku po svojom lebo sa mi nepáči keď je nalepená taká v celku. Zdá sa mi príliš veľká. Ale budem potrebovať asi ešte jednu na druhú stranu, alebo aspoň nápis. A plus video úvodného loga na columbe.

post-241-1311963088_thumb.jpg

post-241-1311963104_thumb.jpg

post-241-1311963116_thumb.jpg

post-241-1311963125_thumb.jpg

Upraveno uživatelem TOMCAT
Odkaz ke komentáři
  • o 3 týdny později...

Mal som trošku čas v sobotu večer tak som narýchlo umyl a navoskoval stíhačku. Len stále neviem dať dole tie hnusné muchy a hmyz. Všimol som si, že by som si mohol dať nastriekať predný nárazník lebo je taký doobíjaný že až. A ešte nejaké to videjko a foto z letu vrtulníkom Mi-24. Som veľmi rád, že som sa ešte stihol na ňom povoziť. Ešte asi 2-3 týždne a idú nadobro do oleja. Škoda ich.

post-241-1313440081_thumb.jpg

post-241-1313440102_thumb.jpg

post-241-1313440129_thumb.jpg

post-241-1313440137_thumb.jpg

post-241-1313440153_thumb.jpg

post-241-1313440181_thumb.jpg

post-241-1313440194_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...