Mercuriuz Odesláno Leden 25, 2020 Sdílet Odesláno Leden 25, 2020 Zdravím, Chci měnit čelní sklo za nové, připojištění mám do 5k, chtěl jsem s pruhem nahoře, jenže jsem zjistil, že jsou zelené a já mám všechny skla čiré. Snažil jsem se hledat, ale nikde jsem žádné srovnání nenašel. Otázka tedy je, v čem je zelené jiné/lepší/horší? Nebude to vypadat blbě když budou všechny čiré a čelní zelené? Nebo vzít čiré a nalepit nahoru pruh stínící fólie? Ale to nevím jestli projde u TK Pal je ještě varianta dát zelené čelní sklo, vyměnit přední skla ve dveřích za zelené (díval jsem se že stojí do 700/ks nové, popř známý má vrakáč) a zatmavit celý zadek, ale to už je poměrně velká investice navíc... Díky za rady, tipy, názory 😉 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Leden 25, 2020 Sdílet Odesláno Leden 25, 2020 Bocni skla zadny stinici pruhy prece nemaji? Nebo pokud myslis, ze bude cely celni sklo zeleny, tak to tak neni, jen asi 10-15 cm je z vrchu zeleny nebo casteji sedy stinici pruh a zbytek je ciry. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mercuriuz Odesláno Leden 25, 2020 Autor Sdílet Odesláno Leden 25, 2020 Boční samozřejmě pruh nemaji, ale čelní ano A varianty čelního skla jsou: čiré bez pruhu, zelené s šedým pruhem, zelené s modrým pruhem a zelené se zeleným pruhem Z toho tak nějak vyvozuju že skla s pruhem nejsou čirá, ale zabarvená do zelena 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Leden 25, 2020 Sdílet Odesláno Leden 25, 2020 Jo tak to myslis, ten rozdil mezi cirym sklem a zelenym neni moc videt, takze se toho neboj a dej si to s sedym pruhem, to je podle me nejhezci. Bocni nech normalne ciry... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mercuriuz Odesláno Leden 25, 2020 Autor Sdílet Odesláno Leden 25, 2020 No nejde mi prioritně o to, aby to bylo hezčí (ikdyž je to samozřejmě vítaný bonus), ale lepší. Ten pruh chci čistě z praktických důvodů. Samozřejmě šedej, protože zelenej nebo modrej by na stříbrné octě byl pěkně hnusnej 😀 0 Citovat Odkaz ke komentáři
header009 Odesláno Leden 25, 2020 Sdílet Odesláno Leden 25, 2020 Řešíš absolutní kravinu, sorry jako ale barva toho pruhů není z venku téměř vidět... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mercuriuz Odesláno Leden 25, 2020 Autor Sdílet Odesláno Leden 25, 2020 Tak to já ale nevím, že jo 😀 0 Citovat Odkaz ke komentáři
header009 Odesláno Leden 25, 2020 Sdílet Odesláno Leden 25, 2020 Se projdi o parkovišti [emoji23] 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mercuriuz Odesláno Leden 25, 2020 Autor Sdílet Odesláno Leden 25, 2020 No mě šlo primárně o to, jestli je lepší zelené nebo čiré, to na parkáči nepoznám, proto jsem se ptal 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Leden 25, 2020 Sdílet Odesláno Leden 25, 2020 Je to jedno, zeleny je vlastne jakoby lehce zatmaveny, ale ve vysledku to temer nepoznas. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.