Maarek Odesláno Březen 27, 2020 Sdílet Odesláno Březen 27, 2020 Zdravím všechny Octavia nadšence, Včera jsem byl s mojí Octavii III 1.6 TDI 77kw na diagnostice, jelikož se mi rozsvítila kontrolka motoru. Diagnostika ukázala kód chyby P190E (Popis: DTC řízené výrobcem) Technik mi nedokázal říct co to je za problém, také jsem projížděl tabulky chybových kódů přímo od škodovky a tuhle chybu jsem tam nenašel. Nemohli by jste mi prosím někdo poradit co to je za chybu? Auto neztratilo výkon ani se nezvýšila spotřeba. Budu rád za každou radu díky. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
JuraJakub Odesláno Březen 27, 2020 Sdílet Odesláno Březen 27, 2020 Zdarec, Moc o tom nevím, ale tato chyba na mě vyskočila na jedné bílé oktávce v Esách o kterou jsem měl zájem, tak jsem ji tam raději nechal jinému štastlivci. Jedná se o nějakou chybu čerpadla chlazení intercooleru. Problém je, že to může být uklepaný drátek, nebo taky čepadlo KO. Něco málo ke čtení máš ještě zde... https://www.volkswagenforum.co.uk/showthread.php?t=30611 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Beuticek Odesláno Březen 28, 2020 Sdílet Odesláno Březen 28, 2020 Jj, je to tak. Čerpadlo nebo konektor. Ale nepovažuju to za těžkou závadu. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Maarek Odesláno Březen 28, 2020 Autor Sdílet Odesláno Březen 28, 2020 Díky za vaše reakce! Tak doufám že to nebude nic vážného, uvidím jestli se mi kontrolka zase rozsvítí. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Beuticek Odesláno Březen 28, 2020 Sdílet Odesláno Březen 28, 2020 Mně to dělalo, když byla teplota okolo nuly. Ted už měsíc a půl nic. Takže možná ten konektor. Zatím to neřeším. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.