martinek Odesláno Duben 23, 2010 Sdílet Odesláno Duben 23, 2010 ahoj vsichni potreboval bych poradit jak se da vymenit zarovka ktera je ve dveri? dik za odpovedi 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doli Odesláno Duben 23, 2010 Sdílet Odesláno Duben 23, 2010 Nejlépe nějakou plastovou tyčku, která je na konci plochá, tím vypáčíš světlo. osvetleni_dveri.pdf 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest pasat Odesláno Říjen 19, 2011 Sdílet Odesláno Říjen 19, 2011 A dají se ty světla dodělat i do zadních dveří? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kajman Odesláno Říjen 19, 2011 Sdílet Odesláno Říjen 19, 2011 Všechno jde, když se chce, akorát já vidím pár zádrhelů: - v předních je to světlo napojené přes dveřní ŘJ, která omezuje čas svícení světla (z bezpečnostních důvodů), nevím jestli by tohle uměla zadní ŘJ - dalo by se to napojit vzadu + na napájení ŘJ a mínus na mikrospínač zámku přes diodu - tohle zapojení ale nebude umět to časové bezpečnostní omezení - v neposlední řadě vzadu není moc vhodné místo, kam to světýlko dát 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest pasat Odesláno Říjen 19, 2011 Sdílet Odesláno Říjen 19, 2011 Někde jsem právě viděl (nevím už ale kde :-( ), že někdo instaloval do dveří lampičky rohové (přes hranu) z VW nebo Audi to bylo... Tak mě napadlo, že by to nějak šlo :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
firemp3 Odesláno Říjen 31, 2011 Sdílet Odesláno Říjen 31, 2011 Takže tam je svetielko ? Ja som si myslel , že v dverách je iba odrazka, hm 0 Citovat Odkaz ke komentáři
160R Odesláno Listopad 1, 2011 Sdílet Odesláno Listopad 1, 2011 OII Tour resp Classic má len odrazku, od Ambiente/Active vyššie je aj svetielko. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
firemp3 Odesláno Listopad 2, 2011 Sdílet Odesláno Listopad 2, 2011 OII Tour resp Classic má len odrazku, od Ambiente/Active vyššie je aj svetielko. Ja mam Tour 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Gracho Odesláno Listopad 2, 2011 Sdílet Odesláno Listopad 2, 2011 máš len odrazku B) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hanzi.18 Odesláno Únor 15, 2014 Sdílet Odesláno Únor 15, 2014 Zdarec pánové, chtěl bych se zeptat jestli se dá někde splašit místo toho ,,dvoubarevnýho,, sklíčka v předních dveřích (bíločervený) jen klasicky průhledný, nebo něco jako je ve stropní lampě, aby tam vynikly diody :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Únor 15, 2014 Sdílet Odesláno Únor 15, 2014 cervene musi byt dle bezbecnosti,bile bych nedaval!Sam tam mam diody a sviti to krasne ;-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hydraulik Odesláno Únor 15, 2014 Sdílet Odesláno Únor 15, 2014 mně by tež zajimalo, jestli to podporuje i jednotka v zadních dveřích 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.