Jirkaa_CZE Odesláno Duben 10, 2020 Sdílet Odesláno Duben 10, 2020 Dobrý den, o teplotním čidlu už se psalo hodně ale nikde jsem nenašel můj problém. Mám Octavii 1.9 TDI 81KW. Můj problém spočívá v tom že motor si myslí že je pořád studený, kontrolováno přes VAG. Čidla už jsem zkoušel 3(nová), termostat je také nový. Na budíku teplota vyšplhá na 90 a drží. Jedině mě napadá že čidlo posílá do řídící jednotky špatný údaj. Prosím o radu, děkuji moc. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
milan.blazek Odesláno Duben 10, 2020 Sdílet Odesláno Duben 10, 2020 Nemáš tam náhodou dvě čidla? Čtyřpinové a dvoupinové? Tohle by mělo být chyba v tom čtyřpinovymOdesláno z mého SM-G965F pomocí Tapatalk 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Oktavia 81kw Odesláno Duben 10, 2020 Sdílet Odesláno Duben 10, 2020 Predpokladam ze mas problem se starty bud studenejma nebo teplejma Zaklad je Dobre zhavice dobry starter a dobra baterka potom pokud je vse OK nastavit startovaci davku a predvstrik. Jeste je teplotni cidlo v cerpadle pod tou hlavickou. Ale vsechno se tu uz psalo staci hledat 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin ASV Odesláno Duben 11, 2020 Sdílet Odesláno Duben 11, 2020 Na VAGu to musíš vidět,jaká je teplota budíků a jaká motoru. To dělá jen čidlo. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jirkaa_CZE Odesláno Duben 12, 2020 Autor Sdílet Odesláno Duben 12, 2020 Mám tam jedno čtyřpinové čidlo. Problémy se starty nemám jak za studena tak za tepla. Na VAGU, jsem zjistil, že i když je motor zahřátý, tak si myslí že je studený. Čidla už jsem měnil 3 a všechna nová. O čidle v čerpadlem jsem nevěděl, tak zkontroluji. https://www.skoda-dily.cz/nahradni-dil/028906040c-snimac-teploty-de-9878.html To je ono? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin ASV Odesláno Duben 12, 2020 Sdílet Odesláno Duben 12, 2020 A ráno,když je studený ukazují kolik teploty vody,nafty,vzduchu ? Měli by být velmi podobné. Za tepla to bude přetržený kabel asi. Ale to se dá právě vyloučit,potvrdit měřením za studena. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Oktavia 81kw Odesláno Duben 13, 2020 Sdílet Odesláno Duben 13, 2020 V čerpadle se jedná teplotní snímač teploty paliva G81, je pod hlavičkou čerpadla ale je na to potřeba profesionální BOSCH vercajk 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin ASV Odesláno Duben 13, 2020 Sdílet Odesláno Duben 13, 2020 Žádný BOSCH vercajk,ořech od vietnamce. Ale do toho se nemůže hrabat někdo,který neví co hledat a jak to dát zpátky,aby to fungovalo. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jirkaa_CZE Odesláno Duben 14, 2020 Autor Sdílet Odesláno Duben 14, 2020 Musel jsem objednat nový kabel k diagnostice, tak potom napíšu ty teploty. Ale vypadá to, že už se někdo hrabal v elektrice. Ty kabely co vedou k teplotnímu čidlu jsou nějak v jednom místě pospojované. Tak jestli nebude problém v tom. Jde proměřit ten konektor co je zasunut do čidla? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jirkaa_CZE Odesláno Duben 24, 2020 Autor Sdílet Odesláno Duben 24, 2020 Tak problém vyřešen. Na jednom kabelu byl zkrat. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.